Három hazai érem az Újváros Kupán

2017. december 10. (vasárnap) 8:09 - spigott

Remek hangulatú versenyt rendezett szombaton a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya a Dunaújvárosi Sportcsarnok röplabda termében.

Országos Ranglista Versenyt szervezett szombaton "B", "C" és "D" kategóriában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az Újváros Kupa elnevezésű viadalon ezúttal az igazolt játékosok mérhették össze egymással erejüket, női és férfi egyéni, férfi páros és vegyespáros versenyszámokban, s mivel a hazai élmezőny legjobbjai közül is többen részt vettek a viadalon, izgalmas, jó mérkőzésekre számíthattak azok, akik kilátogattak a sportcsarnok röplabda termébe.

A remek hangulatú, jól szervezett viadalon több dunaújvárosi tollaslabdázóért is szoríthattunk, s ők nem is okoztak csalódást, hiszen három szép éremmel örvendeztették meg az értük szurkolókat. A Rostási Tibor-Vagyóczki Dávid kettős "D" kategória férfi párosban szerzett bronzérmet, Dóber-Fülöp Anita és Dóber Krisztián "D" kategória vegyespárosban állhatott a dobogó második fokára, míg a hölgyek egyéni versengésében Varga Gabriella ért el nagyon értékes harmadik helyezést.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.