Dunaújváros Hetilap

Választ vár a Jobbik

2018. január 18. (csütörtök) 17:26 - Molnár Emese

Sajtótájékoztatót tartott Pintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője.

Sajtótájékoztatóra hívta a média képviselőt csütörtökön Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője Titkos alkuk nyomában címmel. Úgy fogalmazott, nyolcvan milliárd forint közpénzt költött a kormány kampányra a migrációval kapcsolatban, ezzel szemben titokban ezerháromszáz menekültet engedtek be az országba húszezer letelepedési kötvényessel egyetemben. Pintér Tamás kérdéseket tett fel a sajtótájékoztatón keresztül a kormányzó párt országgyűlési képviselőjének, dr. Galambos Dénesnek, hogy tudott-e titkos letelepítésekről, vannak-e városunkban migránsok, vagy akarnak-e ide telepíteni, és ezen kérdések tisztázására vitát kezdeményezne.

Pintér Tamás

 

*  *  *  *  *

Egy korábbi kormányzati tájékoztató alapján: „Ma Magyarország kormányát olyan ellenzéki politikusok bírálják, akik nem támogatták az alkotmánymódosítást, de mindig is támogatták Brüsszel bevándorláspolitikáját és a kötelező kvótát. Magyarország nem fogadja el a kvótát, de mindig is a törvények és a nemzetközi egyezmények betartásával jártunk el. A menekültügyi hatóság által fenntartott menedékkérők vagy védelemben részesített személyek elhelyezésére szolgáló nyitott és zárt intézményekben összesen jelenleg 490 fő.”

A rovat további hírei: Közélet

D+ Híradó - Bodza, rangadó előtt

D+ Híradó - Bodza, rangadó előtt

2018. május 22. (kedd)

Nehéz év a bodzatermesztésben, a sírból hozták vissza a meccset a futsalosok, megyei rangadóra készül a Kohász - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Elkészült az átjáró javítása

Elkészült az átjáró javítása

2018. május 22. (kedd)

Erre azért volt szükség, mert omlásveszélyes volt.

D+ Híradó - Akarat Ereje Kupa, azonosítás

D+ Híradó - Akarat Ereje Kupa, azonosítás

2018. május 21. (hétfő)

Akarat Ereje Kupa hetedszerre, évek óta kötelező a kutyák chipes azonosítása, döntetlent játszott a DPASE - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

D+ Híradó - Felújítás, ellenőrzés

D+ Híradó - Felújítás, ellenőrzés

2018. május 20. (vasárnap)

Átadták a felújított Gagarin téri átjárót, 24 órás sebességellenőrzés, a tűzesetek megelőzéséről - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Pünkösdi, polgármesteri köszöntő

Pünkösdi, polgármesteri köszöntő

2018. május 20. (vasárnap)

Cserna Gábor polgármester szerkesztőségünkhöz eljuttatott, városlakókhoz intézett pünkösdi köszöntőjét tolmácsoljuk az alábbiakban.

D+ Híradó - Felújítás, darts verseny

D+ Híradó - Felújítás, darts verseny

2018. május 19. (szombat)

Befejeződött a Vasvári iskola felújítása,  darts versenyt rendeztek az MMK-ban, Akarat Ereje Kupa hetedszer - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Szkamai nap, gasztro kiállítás

Szkamai nap, gasztro kiállítás

2018. május 18. (péntek)

Sportágválasztó az usziban, a szülés születésnapja, gasztronómiai kiállítás a múzeumban - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.