Dunaújváros Hetilap

Választ vár a Jobbik

2018. január 18. (csütörtök) 17:26 - Molnár Emese

Sajtótájékoztatót tartott Pintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője.

Sajtótájékoztatóra hívta a média képviselőt csütörtökön Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője Titkos alkuk nyomában címmel. Úgy fogalmazott, nyolcvan milliárd forint közpénzt költött a kormány kampányra a migrációval kapcsolatban, ezzel szemben titokban ezerháromszáz menekültet engedtek be az országba húszezer letelepedési kötvényessel egyetemben. Pintér Tamás kérdéseket tett fel a sajtótájékoztatón keresztül a kormányzó párt országgyűlési képviselőjének, dr. Galambos Dénesnek, hogy tudott-e titkos letelepítésekről, vannak-e városunkban migránsok, vagy akarnak-e ide telepíteni, és ezen kérdések tisztázására vitát kezdeményezne.

Pintér Tamás

 

*  *  *  *  *

Egy korábbi kormányzati tájékoztató alapján: „Ma Magyarország kormányát olyan ellenzéki politikusok bírálják, akik nem támogatták az alkotmánymódosítást, de mindig is támogatták Brüsszel bevándorláspolitikáját és a kötelező kvótát. Magyarország nem fogadja el a kvótát, de mindig is a törvények és a nemzetközi egyezmények betartásával jártunk el. A menekültügyi hatóság által fenntartott menedékkérők vagy védelemben részesített személyek elhelyezésére szolgáló nyitott és zárt intézményekben összesen jelenleg 490 fő.”

A rovat további hírei: Közélet

Mondd meg, mit iszol, megmondom ki vagy

Mondd meg, mit iszol, megmondom ki vagy

2018. február 19. (hétfő)

Harminc évvel ezelőtt, 1984 februárjában nyitott ki városunk egyik ikonikus vendéglátóegysége, a Legvidámabb Barakk. Akkoriban még ritkaságszámba ment, így kuriózum volt, hogy hamburgert, hotdogot, waffelt falatozhattak itt a betérő vendégek a sült hurka és kolbász mellett.

D+ Híradó - Mini bajnokság, búcsú

D+ Híradó - Mini bajnokság, búcsú

2018. február 18. (vasárnap)

Kétnapos darts verseny kétszáz nevezővel, mini bajnokság, búcsú a színpadtól - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

D+ Híradó - Alsós farsang, darts

D+ Híradó - Alsós farsang, darts

2018. február 17. (szombat)

Alsós farsang a Gárdonyiban, darts verseny az egyetemen, időjárás - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Megszületett a vasműs bérmegállapodás

Megszületett a vasműs bérmegállapodás

2018. február 17. (szombat)

Első lépésben harmincezer, a másodikban további húszezer forinttal nő az ISD Dunaferr Zrt. fizikai munkavállalóinak alapbére a 2018-as esztendőben. Az erről szóló megállapodást csütörtökön írta alá vasmű és a szakszervezet vezetése.

D+ Híradó - Kampány, köszöntés

D+ Híradó - Kampány, köszöntés

2018. február 16. (péntek)

Hétfőn hivatalosan is elkezdődik a választási kampány, szépkorú köszöntés, irodalmi est a múzeumban - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Isten éltesse!

Isten éltesse!

2018. február 16. (péntek)

A kilencvenedik születésnapját ünnepelhette Marosi Sándorné, akit ez alkalomból Gombos István, humán ügyekért felelős alpolgármester köszöntött fel az önkormányzat nevében.

A sok kereszt és a kevés migráns miatt bukta Fehérvár az EKF-pályázatot?

A sok kereszt és a kevés migráns miatt bukta Fehérvár az EKF-pályázatot?

2018. február 16. (péntek)

Székesfehérvár az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címre beadott pályázata több pontját is megvalósítja a jövőben, függetlenül attól, hogy nem fogja elnyerni a címet - jelentette be a város fideszes polgármestere rendkívüli sajtótájékoztatóján.