Elindult a jegyértékesítés

2018. május 16. (szerda) 7:45 - Vass Ádám

Már nem csak az online felületeken, hanem a város több pontján is elérhetőek a DUDIK fesztiválra szóló belépőjegyek.

A helyi Tourinform irodában nyitva tartási időben hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között lehet beszerezni a jegyeket. A Dózsa Mozi előtti téren nyílt faházban pedig egész héten délután kettő és este hét óra közt várják a vásárlókat. A faházban lehetőség nyílik SZÉP Kártyás fizetésre is. A tizedik DUDIK fesztivált idén a szokásos helyen, az Alsó Duna-parton rendezik meg június 13-16 között. A szerdai nyitónapon a Punnany Massif kezdi a sztárfellépők névsorát, de előttük a Pentele Ska Klub és a BeatKOHO képviseli a helyi erőket. Csütörtökön a Bagossy Brothers Company ígérkezik a legizgalmasabb programnak, pénteken és szombaton pedig olyanok lépnek fel, mint a Cloud 9+, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Supernem és a városunkban már rég nem látott Irie Maffia.

A rovat további hírei: Mozaik

Mérgező is lehet a dísztök

Mérgező is lehet a dísztök

2018. október 20. (szombat)

A tökfélék családjába tartozó fajok közül nem mindegyik ehető, a dekorációs célra szánt dísztökök toxikus vegyületeket tartalmaznak, ezért fogyasztásuk már kis mennyiségben is komoly, kellemetlen tüneteket okoznak: gyomorgörcsöt, hányást, hasmenést, kiszáradást - figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Jön az igazi őszi idő

Jön az igazi őszi idő

2018. október 20. (szombat)

A napsütés mellett helyenként már eső is lehet, és némileg a meleg is mérséklődik a hosszú hétvégén. A maximumok egyre inkább 20 fok alatt alakulnak majd - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Marad a napsütéses, meleg idő

Marad a napsütéses, meleg idő

2018. október 14. (vasárnap)

A következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, többfelé 20 fok feletti legmagasabb hőmérséklettel. A leghidegebb órákban viszont 0 Celsius-fok is lehet. Eső csak a hétvégén várható helyenként - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Kora nyári időnk lesz

Kora nyári időnk lesz

2018. október 13. (szombat)

A hétvégén is folytatódik a napsütéses, meleg idő, helyenként 25 foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Nőtt a véradók száma

Nőtt a véradók száma

2018. október 10. (szerda)

A nyári, véradói holtszezon után ismét többen vettek részt a DiákVér elnevezésű programon a Dunaújvárosi Egyetemen.

Erőpróba, isteni segedelemmel

Erőpróba, isteni segedelemmel

2018. október 10. (szerda)

Stermeczki András evangélikus lelkész elárulta, nemcsak az a feladata, hogy a templomban szolgáljon, hanem úgy érzi, ki is kell lépnie az épület falain kívülre, és inspirálnia az embereket.

Marad a szokatlan októberi meleg

Marad a szokatlan októberi meleg

2018. október 08. (hétfő)

A héten is sok lesz a napsütés, túlnyomóan száraz lesz az idő. A maximumok jellemzően 20 fok körül alakulnak, helyenként akár 24 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.