Elindult a jegyértékesítés

2018. május 16. (szerda) 7:45 - Vass Ádám

Már nem csak az online felületeken, hanem a város több pontján is elérhetőek a DUDIK fesztiválra szóló belépőjegyek.

A helyi Tourinform irodában nyitva tartási időben hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között lehet beszerezni a jegyeket. A Dózsa Mozi előtti téren nyílt faházban pedig egész héten délután kettő és este hét óra közt várják a vásárlókat. A faházban lehetőség nyílik SZÉP Kártyás fizetésre is. A tizedik DUDIK fesztivált idén a szokásos helyen, az Alsó Duna-parton rendezik meg június 13-16 között. A szerdai nyitónapon a Punnany Massif kezdi a sztárfellépők névsorát, de előttük a Pentele Ska Klub és a BeatKOHO képviseli a helyi erőket. Csütörtökön a Bagossy Brothers Company ígérkezik a legizgalmasabb programnak, pénteken és szombaton pedig olyanok lépnek fel, mint a Cloud 9+, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Supernem és a városunkban már rég nem látott Irie Maffia.

A rovat további hírei: Mozaik

Zivatarokkal tarkított hetünk lesz

Zivatarokkal tarkított hetünk lesz

2018. május 21. (hétfő)

héten is folytatódik a változékony idő: a napsütés mellett többször várható zápor, zivatar. Ezzel együtt kissé melegszik a levegő, többfelé 25 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Eső áztatja a hosszú hétvégét

Eső áztatja a hosszú hétvégét

2018. május 19. (szombat)

Sok lesz a napsütés, de többször várható zápor, helyenként zivatar is a hosszú hétvégén. A hőmérséklet-maximumok továbbra is 20-25 fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Aki lemarad, kimarad

Aki lemarad, kimarad

2018. május 16. (szerda)

Már csak kétezer bérlet maradt az idei Fezen Fesztiválra. A hetijeggyel bulizni vágyóknak csipkedniük kell magukat, hiszen már tavaly is elfogyott minden bérlet a fesztivál kezdete előtt egy hónappal.

Lehűlés jön sok csapadékkal

Lehűlés jön sok csapadékkal

2018. május 13. (vasárnap)

Csapadékosabb, szelesebb és hűvösebb idő várható a jövő héten. Többször várhatóak záporok, zivatarok, a maximumok pedig jellemzően inkább 20 fok körül, sőt több helyen az alatt alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Magányosok mulatsága

Magányosok mulatsága

2018. május 13. (vasárnap)

A Magányosok Klubja tagjai május 12-én, szombaton 14 órától várták az érdeklődőket a Munkásművelődési Központba, egy zenés-táncos mulatságra. A rendezvényes Magyar Rózsa lépett fel.

Egyre több a HPV miatti rákos beteg

Egyre több a HPV miatti rákos beteg

2018. május 12. (szombat)

Balázsy Károly szülész-nőgyógyász szerint folyamatosan emelkedik Magyarországon a HPV okozta rákos megbetegedések és elhalálozások száma.

Változékony de meleg idő lesz

Változékony de meleg idő lesz

2018. május 12. (szombat)

A hétvégén is általában meleg, napsütéses idő várható, de többször megerősödhet a szél, és záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.