Elindult a jegyértékesítés

2018. május 16. (szerda) 7:45 - Vass Ádám

Már nem csak az online felületeken, hanem a város több pontján is elérhetőek a DUDIK fesztiválra szóló belépőjegyek.

A helyi Tourinform irodában nyitva tartási időben hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között lehet beszerezni a jegyeket. A Dózsa Mozi előtti téren nyílt faházban pedig egész héten délután kettő és este hét óra közt várják a vásárlókat. A faházban lehetőség nyílik SZÉP Kártyás fizetésre is. A tizedik DUDIK fesztivált idén a szokásos helyen, az Alsó Duna-parton rendezik meg június 13-16 között. A szerdai nyitónapon a Punnany Massif kezdi a sztárfellépők névsorát, de előttük a Pentele Ska Klub és a BeatKOHO képviseli a helyi erőket. Csütörtökön a Bagossy Brothers Company ígérkezik a legizgalmasabb programnak, pénteken és szombaton pedig olyanok lépnek fel, mint a Cloud 9+, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Supernem és a városunkban már rég nem látott Irie Maffia.

A rovat további hírei: Mozaik

Visszavonták a vörös kódot

Visszavonták a vörös kódot

2018. augusztus 14. (kedd)

Visszavonták a hőség miatt korábban kiadott vörös kód figyelmeztetést - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a kormány honlapján.

Riasztások a megyére!

Riasztások a megyére!

2018. augusztus 14. (kedd)

Több dunántúli megyében már másodfokú riasztásokat is kiadtak a heves zivatarok veszélye miatt. A következő órákban olyan zivatarok várhatók, amelyeket heves szél, nagyméretű jég kísérhet.

Nálunk rendezik meg az első Scoutland fesztivált

Nálunk rendezik meg az első Scoutland fesztivált

2018. augusztus 14. (kedd)

Idén már végképp bebizonyította a Szalki-sziget, hogy keresve sem találni jobb helyszínt egy tábornak, vagy fesztiválnak, ezúttal pedig a kettő keresztezéséből született első Scoutland fesztiválnak ad majd otthont a szabadstrand.

Nem adja fel a kánikula

Nem adja fel a kánikula

2018. augusztus 13. (hétfő)

Hétfőn sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk csapadékra kicsi az esély. Országos hőség (30-35 fok) várható.

Véget ért a dinnyeszezon Fejérben

Véget ért a dinnyeszezon Fejérben

2018. augusztus 11. (szombat)

Véget ért a dinnyeszezon Fejér megyében, a nyár eleji sok csapadék, majd az azt követő hőség is megviselte a termést - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezete pénteken az MTI-vel.

Átmeneti enyhülés jön

Átmeneti enyhülés jön

2018. augusztus 11. (szombat)

A hétvégén néhol lehetnek záporok, zivatarok. A kánikula csak átmenetileg enyhül kissé, többfelé továbbra is 30 fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hőség és felhőszakadás

Hőség és felhőszakadás

2018. augusztus 10. (péntek)

Csaknem az egész országban továbbra is első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben, de néhány dunántúli megyére a zivatarok miatt is adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.