A rossz idő sem volt akadály

2018. június 10. (vasárnap) 8:52 - Vass Ádám

Ismét megrendezésre került a Szilágyi iskola hagyományos év végi Családi napja, az udvar helyett azonban a tornateremben küzdötték le az akadálypályákat.

Minden év végén laza, jó hangulatú Családi napra invitálják a Szilágyi iskola dolgozói a gyerekeket és szüleiket. A program idén sem maradhatott el, a borús, esős idő miatt azonban kénytelenek voltak az udvar helyett a tornatermet és az iskola földszintjét elfoglalni. A délelőtt kilenckor induló programon több akadálypályát is felállítottak, amiket a tanárok, valamint a diákok és akár szüleik is teljesíthettek, természetesen pontokért. Az ügyességi feladatok sem maradtak el, a tanár-diák-szülő foci azonban sajnos igen, de az ebédről akkor sem mondtak le, mivel több finomság is készült a versenyek alatt. A kisebbek kézműves foglalkozásokon vehettek a részt, a nagyobbak pedig leginkább a ping pongot választották, ha nem épp a tornateremben igyekeztek legyőzni a felnőtteket. A délelőttöt a tombolasorsolás zárta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rovat további hírei: Oktatás

Várépítő pályázatot nyertek

Várépítő pályázatot nyertek

2018. június 18. (hétfő)

A Várépítő pályázat által több mint félmillió forintnyi építőanyagot nyert a dunaújvárosi Waldorf óvoda és iskola.

Erdélyben Határtalanul

Erdélyben Határtalanul

2018. június 16. (szombat)

Ady Endre és Arany János nyomában jártak a Dózsa György Általános Iskola diákjai Erdélyben a Határtalanul program keretében.

Négy osztály ballagott a Petőfiből

Négy osztály ballagott a Petőfiből

2018. június 15. (péntek)

Négy osztály hetvennyolc diákja ült izgatottan pénteken délután fél ötkor a Petőfi iskola tantermeiben, és várták, hogy becsöngessenek utolsó osztályfőnöki órájukra.

Véget ér a suli, jön a vakáció

Véget ér a suli, jön a vakáció

2018. június 15. (péntek)

Ma véget ér a 2017/18-as tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A diákok idén is számtalan tábor közül választhatnak a szünidő tartalmas eltöltéséhez. 

Vége az emelt szintű szóbeliknek

Vége az emelt szintű szóbeliknek

2018. június 14. (csütörtök)

Befejeződtek csütörtökön az emelt szintű szóbeli emelt szintű érettségi vizsgák, június 18-tól megkezdődnek a szóbelik középszinten - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön az MTI-vel. 

Kitüntették az egyetem vezetőit

Kitüntették az egyetem vezetőit

2018. június 12. (kedd)

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Elek Ilona emlékéremben részesítette, dr. habil András Istvánt, a Dunaújvárosi Egyetem rektorát.

Óvodapedagógusok ünnepe

Óvodapedagógusok ünnepe

2018. június 11. (hétfő)

A pedagógus nap alkalmából az óvónők is ünnepeltek, valamint átadták az idei díjakat a dunaújvárosi tagóvodák legjobb dolgozóinak.