Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda) 13:15 - spigott

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Egy mérkőzést rendeztek meg kedden este a VII. Decathlon Nyári Kispályás foci Bajnokság utolsó fordulójában, ám az a találkozó döntötte el, hogy ki szerzi meg a sorozat idei kiírásának első helyét. A listavezető Tízpróbások együttese ugyanis a sereghajtó Papa EE ellen húzott szerelést, méghozzá annak tudatában, hogy elég számára egyetlen pont ahhoz, hogy megnyerje a viadalt. Az éllovas azonban nem bízott semmit sem a véletlenre, már a kezdetektől nagy fölényben játszott, s fokozatosan növelte előnyét, s végül nagyon sima, 11-3-as sikert aratva szerezte meg a Decathlon Nyári Kupa első helyét.

Az ezüstérmet így a Gyalog Galopp gárdája érdemelte ki, míg a harmadik helyen az Irapuato csapata végzett. Az első osztályú együttesek versengésében a Dunabiztos Micro szerezte meg az első helyet, megelőzve a Steelworkers és az SZP-Asztalos SE együtteseit.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 7 pont, 4. B.T. Mirage 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. Papa SE -1 pont, 7. Széchenyi Pékség (visszalépett), 8. Black & White (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Ez más meccs lesz

Ez más meccs lesz

2019. február 23. (szombat)

Kemény csatára számíthat a Békéscsaba elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

2019. február 23. (szombat)

A Veszprém elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa fináléjába a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.