Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda) 13:15 - spigott

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Egy mérkőzést rendeztek meg kedden este a VII. Decathlon Nyári Kispályás foci Bajnokság utolsó fordulójában, ám az a találkozó döntötte el, hogy ki szerzi meg a sorozat idei kiírásának első helyét. A listavezető Tízpróbások együttese ugyanis a sereghajtó Papa EE ellen húzott szerelést, méghozzá annak tudatában, hogy elég számára egyetlen pont ahhoz, hogy megnyerje a viadalt. Az éllovas azonban nem bízott semmit sem a véletlenre, már a kezdetektől nagy fölényben játszott, s fokozatosan növelte előnyét, s végül nagyon sima, 11-3-as sikert aratva szerezte meg a Decathlon Nyári Kupa első helyét.

Az ezüstérmet így a Gyalog Galopp gárdája érdemelte ki, míg a harmadik helyen az Irapuato csapata végzett. Az első osztályú együttesek versengésében a Dunabiztos Micro szerezte meg az első helyet, megelőzve a Steelworkers és az SZP-Asztalos SE együtteseit.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 7 pont, 4. B.T. Mirage 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. Papa SE -1 pont, 7. Széchenyi Pékség (visszalépett), 8. Black & White (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság végeredménye (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak (visszalépett)

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2018. december 15. (szombat)

Négy mérkőzésen húztak szerelést az elmúlt napokban a városi futsal bajnokságban résztvevő csapatok.

Vereség az elődöntőben

Vereség az elődöntőben

2018. december 14. (péntek)

A női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett egygólos vereséget a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen.

Szoros siker a fővárosban

Szoros siker a fővárosban

2018. december 14. (péntek)

Tetemes hátrányból fordítva aratott 27-26-os győzelmet az MTK és a Fradi vegyes csapata elleni edzőmeccsen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Budapesten lesz a szuperdöntő

Budapesten lesz a szuperdöntő

2018. december 14. (péntek)

Budapesten rendezik 2019. június 4. és 9. között a női vízilabda világliga szuperdöntőjét.

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.