A Fradi következik

spigott - 2018. szeptember 21. 8:03

A nyáron jelentősen megerősített Ferencváros elleni fővárosi mérkőzéssel folytatják az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Négy fordulót követően három győzelemmel és egy vereséggel állnak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában. Antti Karhula gárdája a Bécs és a Vasas legyőzése után szoros meccsen szenvedett vereséget az Újpest otthonában, majd a legutóbbi találkozón a Brassó ellen aratott jó játékkal 4-1-es sikert, így jelenleg az első helyen áll a sorozat tabelláján. A DAB hokisaira ma újabb kemény feladat vár, ugyanis este hat órától a nyáron jelentősen megerősített FTC-Telekom otthonában korcsolyáznak jégre Azariék. A fővárosiak is négy találkozót játszottak eddig az idei szezonban, s mind a négyen túlórára kényszerültek. A DEAC ellen büntetőkkel, a Gyergyói HK ellen hosszabbítás után nyertek Pavukék, míg a Csíkszereda és az Újpest elleni mérkőzéseket a hosszabbításban bukták el, így jelenleg hat szerzett ponttal állnak a tabella ötödik helyén, ám hátrányuk mindössze három pont a mieink mögött.

Kép: DO-archív

Nem is számít könnyű meccsre együttesünk szakvezetője, ám Antti Karhula bízik abban, hogy jobb teljesítményt nyújtanak, mint tették azt legutóbbi fővárosi meccsükön az UTE ellen.

- Nagyon nehéz meccsre számítok egy nagyon kellemetlen ellenfél ellen. Felkészültebbnek kell lennünk, mint a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkkor. Igyekszünk minél többet videózni, megnézni a Ferencváros eddigi meccseit, hogy legalább egy körülbelüli képünk legyen arról, mi vár ránk, bár a szezonnak ebben a szakaszában sokkal fontosabb az, hogy a saját játékunkat fejlesszük és magunkkal foglalkozzunk. Talán mondanom sem kell, de mindenkitől száz százalékot várok a jégen.

A rovat további hírei: Sport

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.