A Vasas ellen folytatják az Acélbikák

2018. szeptember 13. (csütörtök) 18:00 - spigott

Hazai környezetben csak a győzelem lehet a célja a Dunaújvárosi Acélbikák együttesének a Vasas elleni összecsapáson.

Folyamatosan javuló játékkal aratott végül magabiztos, 6-3-s sikert a Vienna Capitals elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga első fordulójában. Sokat azonban nem pihenhettek a mieink a keddi mérkőzés után, szerdán már folytatódott a felkészülés a csapat előtt álló sorozatra, ami finoman szólva sem ígérkezik egyszerűnek, ugyanis a következő napokban három találkozó, a Vasas, az Újpest és a Brassó elleni összecsapás vár a DAB jégkorongozóira. Kezdjük a sort azonban a legközelebbivel, a Vasas elleni hazai mérkőzéssel, melyet pénteken este hat órától rendeznek meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

A hazai jégkorong élvonalába hét év után visszatérő fővárosiak nem lehetnek ismeretlenek a mieink számára, ugyanis a nyári felkészülés alatt egyszer már összecsaptak Acélbikáink a piros-kékekkel, s a fővárosi találkozón sima, 7-1-es győzelmet arattak. a jobbára fiatal magyar játékosokkal felálló Vasas azonban biztosan fejlődött azóta, s ezt a Erste Liga első fordulójában bizonyították is, hiszen sikerült pontot rabolniuk a Debrecen otthonából. Nem nézheti le tehát ellenfelét együttesünk, s tisztában van ezzel Antti Karhula vezetőedző is, aki ezzel együtt abban bízik, hogy sikerül itthon tartania tanítványainak a ligapontokat.

Képek: DO-archív

- Úgy gondolom, hogy mióta a felkészülési időszakban találkoztunk, azóta biztosan rengeteget edzettek és gyakoroltak a Vasas csapatánál, úgyhogy sokkal keményebb meccsre számítok pénteken. Biztosan sokat fognak korcsolyázni, és igyekezni fognak a sebességükre építeni. Nekünk azt kell tennünk, amit a bécsi meccsen az utolsó negyven percben tettünk: gyorsabban és okosabban kell játszanunk a koronggal és az 1-az-1 elleni csatákat meg kell nyernünk.

A rovat további hírei: Sport

Ez más meccs lesz

Ez más meccs lesz

2019. február 23. (szombat)

Kemény csatára számíthat a Békéscsaba elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

2019. február 23. (szombat)

A Veszprém elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa fináléjába a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.