Három hazai érem a tollaslabdázóknál

2018. szeptember 16. (vasárnap) 14:15 - spigott

Két ezüstéremmel és egy bronzzal zárták a Gárdonyi iskola tornatermében megrendezett országos felnőtt ranglista versenyt a Danubius KSE tollaslabdázói.

A Gárdonyi iskola tornatermében rendezett országos felnőtt ranglista versenyt szombaton a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya. A reggel kilenc órakor kezdődő megméretésre az ország tizenkét egyesületéből érkeztek játékosok, míg a dunaújvárosiakat ezúttal Nemoda Zsuzsanna, Tóth Réka, Varga Gabriella, Rostási Tibor és Jakab János képviselte a viadalon. A Danubius KSE versenyzői közül Rostási Tibor "D" kategória férfi egyéniben, míg Varga Gabriella és Jakab János "C" kategória vegyespárosban játszhatott éremért, s bár mindent elkövettek a győzelemért, ezúttal sajnos nem sikerült a dobogóra állniuk.

Varga Gabriella ezüstéremnek örülhetett!

Tóth Réka és Nemoda Zsuzsanna "C" és "D" kategória női páros versenyszámaiban állt háló mögé, s előbbiben a harmadik, míg utóbbiban az előkelő második helyet sikerült megszerezniük, míg Varga Gabriella női egyéniben ("C" kategória) szintén ezüstérmet szerzett, így Jakab János vezetőedző is elégedett lehetett játékosai formájával a közelgő csapatbajnoki forduló előtt.

A rovat további hírei: Sport

Bravúros ezüst Kaposvárról

Bravúros ezüst Kaposvárról

2019. december 15. (vasárnap)

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet az úszók országos rövidpályás bajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, Szöllősi Martin.

Rangadó előtt a röplabdázók

Rangadó előtt a röplabdázók

2019. december 14. (szombat)

Kiemelkedően fontos bajnoki mérkőzés vár a Dunaferr SE röplabda csapatára a Debrecen ellen.

Fontos Dunaferr-siker

Fontos Dunaferr-siker

2019. december 13. (péntek)

Meggyőző játékkal aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet Debrecenben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

2019. december 13. (péntek)

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Három pontért utazik a Dunaferr

Három pontért utazik a Dunaferr

2019. december 13. (péntek)

Kőkeménynek ígérkező mérkőzés vár ma este a Dunaferr futsalosaira a DEAC otthonában.

Éremben bízva

Éremben bízva

2019. december 13. (péntek)

A világbajnokságon nyújtott teljesítménynél kiegyensúlyozottabb játékot és érmet remél az Európa-bajnokságon Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Döntetlen az Érd ellen

Döntetlen az Érd ellen

2019. december 12. (csütörtök)

Izgalmas csatában ért el 23-23-as döntetlent az Érd elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.