Dunaújváros Hetilap

" A tisztességgel élni és nem visszaélni"

2018. december 20. (csütörtök) 18:02 - doszerk

Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

„A tisztséggel élni és nem visszaélni”

 

A Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének helyi elnökeként kiemelten fontosnak tartom, hogy reagáljak a hazánkat és kormányunkat érintő becstelen támadásokra.

A fővárosban zajló rendkívül agresszív és félrevezető demonstrációt követően, most Dunaújvárosban is tüntetést szerveznek, feszültséget keltenek több ezer dunaújvárosi polgárban, ezáltal beárnyékolják az év legszentebb ünnepét.

Teszik, és úgy vélik, tehetik is, hiszen demokráciában élünk.

A szabad véleménynyilvánítás joga mellett, bizonyára úgy gondolják, joguk van gyújtogatni, tönkretenni helyi értékeinket, ahogy például a Parlament épületében is több milliós károkat okoztak.

Jól tudjuk, a Munka Törvénykönyvének módosítása csupán jó ürügyet szolgáltat Soros Alapítványának égisze alatt tevékenykedő ellenzéki összefogásnak, hiszen – ahogy többször hangsúlyoztuk már-, az említett módosítással minden érintett önkéntesen, a maga szabad döntését követően élhet.

Addig, amíg a szemkilövető Gyurcsány által irányított DK és a vele szövetkező jobbikos Pintér Tamás a közmédiát tartja színházi elemekkel megtűzdelt ostrom alatt, felhergelt tüntetőket irányítanak az utcára és rászoruló gyermekek szánkóit teszik tönkre, mi itt Dunaújvárosban azon dolgozunk, hogy fejlődjön a város, mert mi erre kaptunk bizalmat.

 

Áldott, békés ünnepeket kívánok és eredményekben, örömökben gazdag új esztendőt valamennyi dunaújvárosi polgárnak!

 

Cserna Gábor
a Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének Elnöke
 

Dunaújváros, 2018. december 20.

A rovat további hírei: Közélet

A távfűtés korszerűsítésére jelent meg pályázat

A távfűtés korszerűsítésére jelent meg pályázat

2019. június 18. (kedd)

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24. és 2020 március 31. között – jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára.

D+ Híradó - Fenyegetőzés, DUDIK

D+ Híradó - Fenyegetőzés, DUDIK

2019. június 17. (hétfő)

Gyilkossággal fenyegetőzött, véget ért a DUDIK, új játszótér épül - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Még olcsóbban tankolhatunk

Még olcsóbban tankolhatunk

2019. június 17. (hétfő)

Nem áll meg az üzemanyagárak csökkenése: a benzin bruttó 5 forinttal lesz olcsóbb szerdától, a gázolaj pedig bruttó 2 forinttal literenként.

A költségvetés négy százalékos növekedéssel számol

A költségvetés négy százalékos növekedéssel számol

2019. június 17. (hétfő)

A költségvetési törvény minden évben a legfontosabb jogszabály, annak korai elfogadása mutatja az ország stabilitását. A büdzsé négy fő pillére a családok támogatásának növelése, a gazdaságvédelmi akcióterv, a tovább csökkenekő adók és a tovább bővülő biztonsági kiadások.

Még pótolható az elmaradt banki adategyeztetés

Még pótolható az elmaradt banki adategyeztetés

2019. június 17. (hétfő)

Nyolc munkanapjuk van a banki ügyfeleknek, hogy pótolják az eddig elmaradt adategyeztetést – hívta fel a figyelmet csütörtökön a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti bank közös közleményében.

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

2019. június 16. (vasárnap)

Nyit a szabadstrand, közbiztonsági díjak, hőségriadó, faültetés, Kovács Zsófi köszöntése, Akarat Ereje Kupa - egy csokorban a hét legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Folytatódhat az adócsökkentés, bővülnek az adókedvezmények

Folytatódhat az adócsökkentés, bővülnek az adókedvezmények

2019. június 16. (vasárnap)

A munkát és jövedelmet terhelő adók mérséklése mellett az adókedvezmények bővítésével folytatódhat a közterhek enyhítése - mondta a pénzügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.