Az UTE ellen folytatja a DAB

2018. december 19. (szerda) 8:30 - spigott

Az ötödik helyezett Újpest elleni hazai találkozóval folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A válogatott összetartás miatt közel másfél hétig szünetelt az Erste Liga küzdelemsorozata, ám ma már újabb mérkőzésen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai, akik este hat órától az UTE gárdáját látják vendégül a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Együttesünk mai vetélytársa az ötödik helyen áll a tabellán úgy, hogy huszonhét mérkőzés alatt ötvenkét pontot gyűjtött, éppen tizennéggyel többet, mint a DAB gárdája. Nem vár tehát könnyű feladat a mieinkre, már csak azért sem, mert a lila-fehérek elleni idei meccseket rendre az újpestiek nyerték: Budapesten 5-3-ra, míg Dunaújvárosban 1-0-ra diadalmaskodott Szilassy Zoltán alakulata.

Kép: DO-archív

Az Acélbikák kanadai szakvezetője, Corey Bricknell is kemény meccsre számít, de ahogy a játékosok, úgy a szakember is várja a bajnokság folytatását.

- Izgatottan várom a mérkőzést, hiszen most volt idő a regenerálódásra, a sérülések gyógyulására. Volt egy csapatépítő eseményünk a szünetben, ami azt hiszem, mindenkit közelebb hozott egymáshoz. A szakmai munkát tekintve elsősorban a semleges- és támadóharmadbeli szituációkat gyakoroltuk. Ahogy mondtam, én is kíváncsian várom ezt a kihívással felérő találkozót, és tudom, hogy a játékosok is alig várják, hogy jégre lépjenek!

A rovat további hírei: Sport

Ma már a Vasas következik

Ma már a Vasas következik

2019. november 13. (szerda)

A bajnoki címvédő elleni öldöklő küzdelem után a sereghajtó otthonába látogatnak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Rangadó előtt a vízilabdázók!

Rangadó előtt a vízilabdázók!

2019. november 13. (szerda)

A DUE-Maarsk Graphics OBI-es női vízilabdázói a bajnokság hetedik fordulójában a mindig veszélyes BVSC-Zugló Diapolo együtteséhez utaznak.

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.