Véghajrá előtt az Acélbikák

spigott - 2019. január 13. 8:11

Muszáj nyernie a Hokiklub Budapest elleni hazai mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának az Erste Liga mai fordulójában.

Mindössze négy mérkőzése van hátra az Erste Liga alapszakaszából a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának, mely jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán, s ahhoz, hogy előrébb lépjen és kedvezőbb helyzetből kezdje meg a középszakaszt, már nem nagyon hibázhat a hátralévő találkozókon. Éppen ezért is lesz fontos a mieink ma délután öt órakor kezdődő összecsapása, melyen a Hokiklub Budapest lesz Corey Bricknell tanítványainak ellenfele.

A fővárosiak az utolsó helyen állnak az Erste Ligában úgy, hogy eddig lejátszott 37 mérkőzésükön 19 pontot szereztek, pontosan harminccal kevesebbet, mint együttesünk. A közelmúltban azonban több poszton is megerősítette keretét a Bikák mai vetélytársa, mely a legutóbbi fordulóban az Újpesttől rabolt pontot, így a mieinkre sem vár könnyű feladat még annak ellenére sem, hogy a két gárda idei meccseit rendre az Acélbikák nyerték.

Tisztában van ezzel csapatunk kanadai szakvezetője, s mint azt Corey Bricknell elmondta, abban bízik, hogy ezúttal szebbik arcát mutatja együttese a mérkőzésre kilátogató drukkereknek.

Képek: DO-archív

- Ez nem lesz egy könnyű mérkőzés, persze egyik sem az, bárki bárkit meglephet a ligában, de az utóbbi időben a Hokiklub Budapest egyre jobb formában jégkorongozott és az UTE ellen is pontot tudtak szerezni pénteken. Mi nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt héten az edzőteremben és a jégen is, csiszoltuk a rendszerünket. Amikor csapatként játszunk, és intelligens megoldásokat használunk, akkor jó csapat vagyunk. Arra számítok vasárnap, hogy ezt az arcunkat mutatjuk majd.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.