Dunaújváros Hetilap

A legjobb vállalkozókat díjazták

Vass Ádám - 2019. február 10. 6:35

Kilencedik alkalommal tartotta meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Vállalkozók Bálját az egyetem Campus Arénájában. Az este folyamán ezúttal is átadták az év vállalkozásainak járó díjakat.

Nagyszabású gálával ünnepelte a 2018-as esztendőt a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szombaton este. A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Vállalkozók Bálján részt vett a város valamennyi nagyobb vállalkozásának vezetői köre. A Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában rendezett gálán elsőként Králik Gyula, a kamara elnöke köszöntötte a vendégeket. Beszédében a csapatmunka fontosságát emelte ki és azt, hogy egy vállalkozás csak csapatként juthat előrébb, csak úgy érhet el sikereket. A köszöntő után a hagyományos díjátadó következett. Az év dunaújvárosi vállalkozása díjakat olyan cégeknek adományozzák, melyek nagyban hozzájárultak és elősegítették Dunaújváros gazdasági fejlődését.

Ebben az évben az ipari kategóriában a 2007-ben alakult Duna-Via Kft. építőipari cég kapta, ami út és közműépítéssel foglalkozik a városban és környékén. A kereskedelmi és szolgáltató kategóriában a Kine Bau Építőipari és Kivitelező Kft. kapta a díjat, míg a kézműves kategóriában a Prodom Kft. tagjai örülhettek, akik munka-, tűz és környezetvédelmi feladatokat végeznek el különféle területeken. A díjak átadása után légtorna bemutató következett, majd a Pannon Oktatási Központ diákjainak műsora. Az ünnepi vacsora közben és után a Digitál együttes szolgáltatta a hangulatot, majd tizenegy órakor az est sztárfellépője, Tolvai Reni műsorát hallhatták a vendégek az éjféli tombolasorsolás előtt.

A rovat további hírei: Közélet

Dunaújvárosi Estek – Petschnig Mária Zitával

Dunaújvárosi Estek – Petschnig Mária Zitával

2024. ápr. 23.

Beszélgessünk nyíltan az inflációról, a költségvetési politikáról, az államadósságról. A neves közgazdász lesz a Dunaújvárosi Estek sorozatának következő vendége szerdán – minden érdeklődőt szeretettel várnak! Flyer.

Megújulnak a parkolók a Liget közben

Megújulnak a parkolók a Liget közben

2024. ápr. 23.

A kivitelezés előtti utolsó szakmai egyeztetésen vett részt a Liget közben Szabó Zsolt alpolgármester, a körzet képviselője a napokban. Hamarosan meglévő parkolókat újítanak fel, illetve újakat is építenek.

Ismét segített a Dunaújváros kenyere

Ismét segített a Dunaújváros kenyere

2024. ápr. 22.

Januártól március végéig összesen 8195 darab Dunaújváros kenyere fogyott a Széchenyi Pékség és az önkormányzat közös akciójában, amelyeknek árából 50 forint került egy jótékonysági alapba – ez 409 ezer 750 forintot jelent a Pentele Baráti Kör Egyesületnek. 

Megnyílt a baptista Új Esély Központ

Megnyílt a baptista Új Esély Központ

2024. ápr. 20.

Intézményátadó ünnepséget szerveztek a volt Bánki iskolában a közelmúltban. Mostantól az épület egyik földszinti szárnyában a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió nappali szociális központot üzemeltet. Szívvel segítenek.

90 év szép idő, sok boldogságot, Anna néni!

90 év szép idő, sok boldogságot, Anna néni!

2024. ápr. 20.

Bujáki Györgyné a 90. születésnapját ünnepelte – ez alkalomból igencsak jó hangulatban fogadta Barta Endre alpolgármestert, aki az önkormányzat ajándékai mellett a város nevében a jókívánságokat is tolmácsolta. Isten éltesse, Anna néni! 

Házigazdaként és programvezetőként kezdtük el a BiodiverCity projektet

Házigazdaként és programvezetőként kezdtük el a BiodiverCity projektet

2024. ápr. 19.

9 európai ország 10 városával együtt, Dunaújváros vezetésével, közvetlen európai uniós forrásból valósul meg az Európai Unió Urbact programjának BiodiverCity projektje. A program partnertalálkozóval startolt Dunaújvárosban kedden délelőtt.

A napokban érkezik a nyugdíjasoknak az önkormányzati távhőtámogatás is

A napokban érkezik a nyugdíjasoknak az önkormányzati távhőtámogatás is

2024. ápr. 19.

Április 15-én az egész országban, így Dunaújvárosban is véget ért a fűtési szezon. A hirtelen visszatérő hideg idő miatt azonban Pintér Tamás és az önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy egyelőre ne állítsa le a DVG Zrt. a fűtést.