Nem hibázhatnak az Acélbikák

2019. február 2. (szombat) 7:53 - spigott

Nincsenek könnyű helyzetben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, ám ha be akarnak jutni a rájátszásba, muszáj nyerniük ma este a Vasas ellen.

A középszakaszban elszenvedett három vereség után ismét edzőt váltottak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, így a szezon végéig Borbás Gergely és Jávorics Gábor irányítja az alsóház utolsó helyére visszacsúszott DAB gárdáját. Melyre ma újabb feladat vár, ugyanis este hat órától a Vasas együttese látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, s ha a mieink még komolyan be szeretnének jutni a rájátszásba, úgy kötelező legyőzniük mai vetélytársukat.

A fővárosiak a mienkhez hasonlóan kettő ponttal állnak a tabellán, s mivel a még továbbjutást jelentő harmadik négy egységnyi távolságra van a mieinktől, így egy esetleges sikerrel újra reális esély lenne a rájátszás elérésére. A két gárda egymás elleni meccseit tekintve azért bizakodhatnak az Acélbikák drukkerei, mert az idei szezonban négy alkalommal találkoztunk a Vasassal, s mind a négy alkalommal sikerült győzelmet aratni ellenük.

Képek: DO-archív

Csapatunk szakvezetője, Borbás Gergely ezzel együtt bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a három pontot, ám ehhez hiba nélkül, hatékonyan kell játszaniuk a ma este hat órától kezdődő összecsapáson.

- A bajnokság ezen szakaszában minden meccs nehéz számunkra, ennek megfelelően kell hozzáállni a következőkhöz. Ki kell szűrnünk a gyermeteg hibákat és végig a legegyszerűbb megoldásokat kell választanunk. A legfontosabb azonban talán az, hogy vissza kell szerezni a hitet, amit elvesztettünk.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.