Nem hibázhatnak az Acélbikák

2019. február 2. (szombat) 7:53 - spigott

Nincsenek könnyű helyzetben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, ám ha be akarnak jutni a rájátszásba, muszáj nyerniük ma este a Vasas ellen.

A középszakaszban elszenvedett három vereség után ismét edzőt váltottak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, így a szezon végéig Borbás Gergely és Jávorics Gábor irányítja az alsóház utolsó helyére visszacsúszott DAB gárdáját. Melyre ma újabb feladat vár, ugyanis este hat órától a Vasas együttese látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, s ha a mieink még komolyan be szeretnének jutni a rájátszásba, úgy kötelező legyőzniük mai vetélytársukat.

A fővárosiak a mienkhez hasonlóan kettő ponttal állnak a tabellán, s mivel a még továbbjutást jelentő harmadik négy egységnyi távolságra van a mieinktől, így egy esetleges sikerrel újra reális esély lenne a rájátszás elérésére. A két gárda egymás elleni meccseit tekintve azért bizakodhatnak az Acélbikák drukkerei, mert az idei szezonban négy alkalommal találkoztunk a Vasassal, s mind a négy alkalommal sikerült győzelmet aratni ellenük.

Képek: DO-archív

Csapatunk szakvezetője, Borbás Gergely ezzel együtt bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a három pontot, ám ehhez hiba nélkül, hatékonyan kell játszaniuk a ma este hat órától kezdődő összecsapáson.

- A bajnokság ezen szakaszában minden meccs nehéz számunkra, ennek megfelelően kell hozzáállni a következőkhöz. Ki kell szűrnünk a gyermeteg hibákat és végig a legegyszerűbb megoldásokat kell választanunk. A legfontosabb azonban talán az, hogy vissza kell szerezni a hitet, amit elvesztettünk.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.