Nincs megállás

2019. február 3. (vasárnap) 8:28 - spigott

A Gyergyói HK elleni hazai találkozóval folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Megküzdött a Vasas elleni 4-3-as sikerét szombaton este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely 4-3-as győzelmének köszönhetően elmozdult az Erste Liga alsóházának utolsó helyéről, s életben tartotta reményeit a rájátszás elérésére. Sokáig azonban nem örülhetett együttesünk a három pont megszerzésének, ugyanis ma este hat órától már újabb meccs vár az Acélbikák gárdájára, mely ezúttal a Gyergyói HK-t fogadja a dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mai vetélytársunk a második helyen áll az alsóházi középszakaszban úgy, hogy eddig lejátszott négy mérkőzéséből hármat megnyert, s csak egyen szenvedett vereséget.

A jó erőkből álló erdélyiek legutóbb komoly, 7-2-es zakót mértek csapatunkra, szóval van miért visszavágnia a Bikáknak, akik motiváltan várják újabb találkozójukat. Mely előtt egy búcsúztatóra is sor kerül, ugyanis ma este búcsúztatja el a csapat és szurkolótábora a mieinket magyar bajnoki, Magyar Kupa és MOL Liga-győzelmekhez segítő Peter Sevelát, aki 35 évesen befejezi pályafutását.
Remélhetőleg sikerül győzelemmel búcsúztatni csapatunk kiváló hálóőrét, ám mint azt Borbás Gergely vezetőedző elmondta, ez egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak.

Képek: DO-archív

- Nehezen, de megvan az első lépés, ma pedig egy nagyobbnak ígérkező falatot kell legyűrni a torkunkon, bízunk benne, hogy nem fog megakadni. A Gyergyó egy jól felépített csapat, rutinos légiósokkal és feltörekvő székely hokisokkal. Nagyon kevés időnk van rájuk készülni, megtesszük a tőlünk telhetőt. Lesz egy búcsúztatónk, ahol Peter Sevelától köszönünk el, amire szintén nagyon várjuk a közönséget, remélem, szép számmal kilátogatnak, és támogatnak minket, mert még mindig nagy szükség van rájuk.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.