Sorsdöntő meccs előtt az Acélbikák

2019. február 14. (csütörtök) 8:03 - spigott

Bécsben szakítaná meg a Vienna Capitals II. elleni rossz sorozatát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga középszakaszában.

Sorozatban aratott három győztes mérkőzést követően újra reális esélye van a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának arra, hogy bejusson az Erste Liga rájátszásába. Borbás Gergely együttese jelenleg tizenegy szerzett ponttal áll az alsóházi tabella negyedik helyén, pont ugyanannyival, mint a harmadik Vienna Capitals II gárdája. Éppen ezért is lesz nagyon fontos a Bikák ma este hat órakor kezdődő bécsi találkozója, melyen a győztes előnybe kerülhet legnagyobb riválisával szemben a rájátszás eléréséért vívott versenyfutásban.

Kép: DO-archív

A két gárda közelmúltban lejátszott egymás elleni meccsei nem a legjobban alakultak a mieink számára, hiszen a legutóbbi három alkalommal a bécsiek örülhettek a győzelmeknek, vagyis éppen itt lenne az ideje, hogy megszakítsa rossz sorozatát a DAB. Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak, s tisztában van ezzel Borbás Gergely vezetőedző is, aki kimondottan nagy csatára számít a ma este 17:50-kor kezdődő bécsi mérkőzésen.

- Vannak hiányzóink még mindig: sérülések és betegségek miatt hárman nem utaznak velünk. Készen állunk a meccsre, készültünk keményen, igazi hatpontos meccs lesz a ma esti, aki nyer, közelebb kerül a rájátszáshoz egy lépéssel, ezért bizonyosan parázs csata várható. Ez a Bécs már nem ugyanaz a Bécs, mint tavaly, ez látszik az eredményeiken is. Egy nagyon sokat korcsolyázó fiatal együttes, akik ellen nem lehet hibázni.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.