Szép hétvégi eredmények

2019. február 25. (hétfő) 15:14 - spigott

Több értékes helyezésnek is örülhettek a mögöttünk hagyott napokban a Danubius KSE tollaslabdázói.

Seregélyesen rendezték meg hétvégén a tollaslabda diákolimpia területi fináléját. Dunaújvárost Hosszú Alisa Éva képviselte a megméretésen, s a Gárdonyi iskola tehetsége a II. korcsoport leány egyéni versenyében a harmadik helyen végzett, így jogot szerzett arra, hogy ott legyen a sorozat márciusi országos döntőjében. Szintén Seregélyesen rendezték meg szombaton a Farsangi Kupa elnevezésű Országos Amatőr Tollaslabda Versenyt, melyen népes mezőny vágott neki a küzdelmeknek, s a Danubius KSE versenyzői közül Kiss Angéla, Hosszú Alisa Éva, Gálházi Gyula, Kaszás Zsolt és Rostási Tibor vett részt a viadalon.

Rostási Tibor közel volt a dobogóhoz! (Kép: DO-archív)

Kaszás Zsolt és Gálházi Gyula kettőse az "A" és "B" párosban is több mérkőzést nyerve szerzett harmadik helyet "B" kategóriában, míg Rostási Tibor "A" egyéniben ért el értékes negyedik helyezést. Kiss Angéla és Hosszú Alisa Éva "D" egyéniben indult, mindketten nagyon bátran játszottak, több találkozón is győzni tudtak, s ahogy a diákolimpián, úgy Hosszú Alisa Éva ezúttal is a dobogó harmadik fokára állhatott az eredményhirdetésen, számolt be a hétvégi versenyek történéseiről Jakab János, a Danubius KSE vezetőedzője.

A rovat további hírei: Sport

Döntetlen az Érd ellen

Döntetlen az Érd ellen

2019. december 12. (csütörtök)

Izgalmas csatában ért el 23-23-as döntetlent az Érd elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Évzárót tartott a Dunaferr SE

Évzárót tartott a Dunaferr SE

2019. december 12. (csütörtök)

A Duna-parti szabadidőparkban tartotta hagyományos évzáró eseményét a Dunaferr SE. Az egyesülethez tartozó szakosztályok, így a kajak- kenu, úszás, röplabda, birkózás és torna csapatok is meghívást kaptak a rendezvényre, ahol a legeredményesebb sportolók díjat vehettek át.

Nyitrai siker a jégcsarnokban

Nyitrai siker a jégcsarnokban

2019. december 12. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Acélbikák erősebbik csapata a második helyen végzett a Santa Claus Cup A elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán.

Nagy lehetőség előtt!

Nagy lehetőség előtt!

2019. december 11. (szerda)

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Birkózással emlékeztek

2019. december 11. (szerda)

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

Győzelem a fővárosban

Győzelem a fővárosban

2019. december 10. (kedd)

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Szép eredmények Seregélyesen

Szép eredmények Seregélyesen

2019. december 10. (kedd)

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.