Szép hétvégi eredmények

spigott - 2019. február 25. 15:14

Több értékes helyezésnek is örülhettek a mögöttünk hagyott napokban a Danubius KSE tollaslabdázói.

Seregélyesen rendezték meg hétvégén a tollaslabda diákolimpia területi fináléját. Dunaújvárost Hosszú Alisa Éva képviselte a megméretésen, s a Gárdonyi iskola tehetsége a II. korcsoport leány egyéni versenyében a harmadik helyen végzett, így jogot szerzett arra, hogy ott legyen a sorozat márciusi országos döntőjében. Szintén Seregélyesen rendezték meg szombaton a Farsangi Kupa elnevezésű Országos Amatőr Tollaslabda Versenyt, melyen népes mezőny vágott neki a küzdelmeknek, s a Danubius KSE versenyzői közül Kiss Angéla, Hosszú Alisa Éva, Gálházi Gyula, Kaszás Zsolt és Rostási Tibor vett részt a viadalon.

Rostási Tibor közel volt a dobogóhoz! (Kép: DO-archív)

Kaszás Zsolt és Gálházi Gyula kettőse az "A" és "B" párosban is több mérkőzést nyerve szerzett harmadik helyet "B" kategóriában, míg Rostási Tibor "A" egyéniben ért el értékes negyedik helyezést. Kiss Angéla és Hosszú Alisa Éva "D" egyéniben indult, mindketten nagyon bátran játszottak, több találkozón is győzni tudtak, s ahogy a diákolimpián, úgy Hosszú Alisa Éva ezúttal is a dobogó harmadik fokára állhatott az eredményhirdetésen, számolt be a hétvégi versenyek történéseiről Jakab János, a Danubius KSE vezetőedzője.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.