Böszmeségek bűvöletében

2019. március 13. (szerda) 8:24 - doszerk

Gyurcsány Ferenc böszmeséget mondott. Megint - írja a Magyar Hírlap.

Nyilván, ezzel a kijelentésemmel senkinek nem mondtam újdonságot, hiszen mióta belépett a politikai erőtérbe mást se csinál, csak gyalázkodik vagy esztelenségeket beszél. Ám, mivel a masszív szektára emlékeztető követői egyszerűen nem engedik, hogy a feledés homályába vesszen az ország egyik legkártékonyabb miniszterelnöke címét kiérdemlő Gyurcsány, így nem hagyhatók figyelmen kívül magyargyalázó szavai.

Főleg nem olyankor, amikor a „függetlenül objektív”, vagy „objektíven független” médiában még partnere is akad folyamatos böszmeségének hangoztatásában, mint ahogyan az eddig ellene, most azonban már mellette pózoló ellenzéki alakulatok is szívesen asszisztálnak a jelenlétéhez. Gyurcsányról tudjuk, hogy a hideg futkos a hátán, ha meghallja, hogy továbbra is élnek a Nagy-Magyarország egykori területén magyarok, pláne kiborul, ha még teszünk is azért, hogy magyar szóra magyar szó feleljen a nem kért, de elviselt határokon túlról. Úgy általában a magyar, a nemzet, a haza szavak sincsenek ínyére, mint ahogyan a családokat se tartja sokra. Azt meg pláne nem bírja szó nélkül hagyni, ha akadnak olyan „elvetemültek”, akik szeretnék, ha Magyarország magyar ország maradna, és ennek érdekében a kormány erősíteni igyekszik a családokat.

Gyurcsány Ferenc éppen ezért a napokban a családtámogatási programmal kapcsolatban a következőt bírta mondani: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.” A téma kontextusában ez azt jelenti: azok a fiatalok, akik igénybe veszik, vagy vették a különböző családpolitikai támogatásokat, azok prostituálták magukat, ugyanis nyilvánvalóan a Fidesz–KDNP megvette őket, és csak és kizárólag a pénz miatt vállaltak, vállalnak gyermeket. Ezt a bicskanyitogató megállapítást erősíti egy másik roppant „független” és még „objektívabb” lap hasábjain szintén mostanában napvilágot látott kirohanás, ami a családvédelmi terveket, a kommunizmus terhességmegszakítási tiltásával vonja egy kalap alá. Mint megtudható, akkoriban mindenki kénytelen volt vállalni a nem kívánt gyermeket, akik boldogtalan környezetben nőttek fel, a mostani intézkedések pedig ezt az időszakot idézik, csak most pénzért vállalnak az emberek gyereket, akiket nyilván nem fognak szeretni. Balliberáliséknál úgy látszik elképzelhetetlen, hogy valaki önként nagycsaládot, vagy egyáltalán gyereket akarjon, sőt ennek még örüljön is, hiszen ezzel az „én” szorul háttérbe, az pedig lelki nyomorba dönt mindenkit. Szerintük. Ebből következően a Gyurcsány Ferenchez hasonlók számára a támogatás és az önkéntesség fogalma is teljesen ismeretlen. Ők nyilván a diktátumokat, a tiltásokat és a kényszert tekintik megfelelő eszköznek. Az ösztönzés, a támogatás, a választás és a biztonság náluk nem opció. 

Jól tudjuk, hogy a hatalom mellett a pénz a másik dolog, ami megmelengeti „igazmondó” Ferenc szívét. Ő ennyit fogott fel tehát ebből az egészből. Meg persze annyit, hogy ő erre a pénzre nem teheti rá a kezét, és ezek a megátalkodott magyarok még mindig nem akarják megdönteni az Orbánt. Sőt még gyerekeket is szülnek, ahelyett hogy a migránsoknak örülnének. Ezért Feri fogja magát, bemegy a tévébe és burkoltan leprostizik mindenkit, aki gyereket mer vállalni. Pontosabban nyilván ez a jelző csak azokra vonatkozik, akik a Fidesz–KDNP-re szavaznak, nem az ő leharcolt és bukottakból álló szektájára. Mert aki az ellenzékiekre szavaz, az szeretetből vállal gyereket, aki pedig a kormánypártokat támogatja, az csak prosti lehet. Böszmeség ez a javából. Nem tudom hova tenni, hogyan juthat valakinek a gyerekszületésről a prostitúció az eszébe, de maradjunk annyiban, hogy egészségesen és nemzetben gondolkodó emberben fel sem merül ez a gondolattársítás. Sokadjára is az a tanulság, hogy nemcsak mi, hanem Gyurcsány is jobban járna, ha nem zúdítaná rá gyűlölettől fröcsögő gondolatait a nyilvánosságra. Ugyanis hiába mosolyog és igyekszik roppant negédesen tálalni mondanivalóját, a nemzet iránt érzett perzselő haragja és undora átsüt minden szaván. Nehéz eldönteni mi a felháborítóbb: az, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is folytathatja közéleti ámokfutását, vagy az, hogy ehhez még mindig asszisztál a „független” és „objektív” média? Mindenesetre visszavonulásról szó sincs, hiszen most már Dobrev Klára is belépett a küzdőtérre, így duplán kaphatjuk a dózist torzulásaikból. Pedig az ő esetükben az egynél csak a kettő rosszabb. Az ég irgalmazzon nekünk!

- magyarhirlap.hu -

Ehhez sokat nem lehet hozzátenni, Gyurcsány megint hozta a formáját, ezzel megismételte korábbi ámokfutását, amikor arra buzdította az anyaországi magyarokat, hogy nemmel szavazzanak a kettős állampolgárságot megengedő népszavazáson. Most kurvázza a magyar anyákat, a magyar családokat, a becsületükbe gázolva, úgy hogy benne már rég nincs ilyenből egy grammnyi sem. És ezzel a figurával borult össze a Jobbik Magyarországért Mozgalom, hogy vállt a vállhoz vetve meneteljenek előre. És ennek a Jobbiknak a színeiben politizál Pintér Tamás is.

 

A rovat további hírei: Politika

Csak tartózkodási helyre lehet átjelentkezni az önkormányzati választáson

Csak tartózkodási helyre lehet átjelentkezni az önkormányzati választáson

2019. augusztus 16. (péntek)

Szigorúbbak az átjelentkezés feltételei az önkormányzati választáson, mint a többi voksolás esetében: a választópolgár nem jelentkezhet át tetszőleges magyarországi településre, csak arra, ahol a választás kitűzése előtt 30 nappal már tartózkodási helyet létesített.

Toronyóra lánccal

Toronyóra lánccal

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Vajon mit köszönhet Fejér megye 04-es számú választókerülete Pintér Tamásnak? A válasz nem meglepő és elfér egy szalvétán is, mert bizony semmit.

Márki-Zay jobboldalinak próbálta eladni magát, de a valóságban Gyurcsányékkal szövetkezik

Márki-Zay jobboldalinak próbálta eladni magát, de a valóságban Gyurcsányékkal szövetkezik

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Választási szövetséget kötött a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció és Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen - a napokban erről írt Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke közösségi oldalán. Ezzel a magát minden fórumon jobboldalinak való politikus újabb dermesztő hazugsága dőlt meg - írja az Origo.

Orosházán borította az ellenzéki összefogást az MSZP

Orosházán borította az ellenzéki összefogást az MSZP

2019. augusztus 14. (szerda)

Elunta az MSZP az "ellenzéki dagonyázást", régi-új polgármesterjelölttel rukkoltak elő - írja a hvg.hu.

Továbbra is elképesztő ütemben nő a magyar GDP

Továbbra is elképesztő ütemben nő a magyar GDP

2019. augusztus 14. (szerda)

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,9 százalékkal, a szezonálisan, valamint naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 5,1 százalékkal nőtt a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Brutálisan belehúzott az újvárosi ellenzék az összefogásosdiba, egymást golyózzák ki lelkesen

Brutálisan belehúzott az újvárosi ellenzék az összefogásosdiba, egymást golyózzák ki lelkesen

2019. augusztus 09. (péntek)

Mókás nézni, ahogyan az MSZP elnöksége kinyírja a saját tagságát. Csak kapkodom a fejem. Lehet, hogy Tóth Bertalan elfelejtette, melyik pártba lépett be, mert úgy segít szétzúzni az MSZP-t, ahogy az még egyetlen korábbi ellenfelének sem sikerült sikerült - írja a z Újvárosi Valóság.

Gyurcsányék újra válságba sodornák az egészségügyet és az országot is

Gyurcsányék újra válságba sodornák az egészségügyet és az országot is

2019. augusztus 07. (szerda)

Gyurcsányék újra válságba sodornák az egészségügyet és az országot is - közölte a Fidesz az MTI-vel.