Böszmeségek bűvöletében

2019. március 13. (szerda) 8:24 - doszerk

Gyurcsány Ferenc böszmeséget mondott. Megint - írja a Magyar Hírlap.

Nyilván, ezzel a kijelentésemmel senkinek nem mondtam újdonságot, hiszen mióta belépett a politikai erőtérbe mást se csinál, csak gyalázkodik vagy esztelenségeket beszél. Ám, mivel a masszív szektára emlékeztető követői egyszerűen nem engedik, hogy a feledés homályába vesszen az ország egyik legkártékonyabb miniszterelnöke címét kiérdemlő Gyurcsány, így nem hagyhatók figyelmen kívül magyargyalázó szavai.

Főleg nem olyankor, amikor a „függetlenül objektív”, vagy „objektíven független” médiában még partnere is akad folyamatos böszmeségének hangoztatásában, mint ahogyan az eddig ellene, most azonban már mellette pózoló ellenzéki alakulatok is szívesen asszisztálnak a jelenlétéhez. Gyurcsányról tudjuk, hogy a hideg futkos a hátán, ha meghallja, hogy továbbra is élnek a Nagy-Magyarország egykori területén magyarok, pláne kiborul, ha még teszünk is azért, hogy magyar szóra magyar szó feleljen a nem kért, de elviselt határokon túlról. Úgy általában a magyar, a nemzet, a haza szavak sincsenek ínyére, mint ahogyan a családokat se tartja sokra. Azt meg pláne nem bírja szó nélkül hagyni, ha akadnak olyan „elvetemültek”, akik szeretnék, ha Magyarország magyar ország maradna, és ennek érdekében a kormány erősíteni igyekszik a családokat.

Gyurcsány Ferenc éppen ezért a napokban a családtámogatási programmal kapcsolatban a következőt bírta mondani: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.” A téma kontextusában ez azt jelenti: azok a fiatalok, akik igénybe veszik, vagy vették a különböző családpolitikai támogatásokat, azok prostituálták magukat, ugyanis nyilvánvalóan a Fidesz–KDNP megvette őket, és csak és kizárólag a pénz miatt vállaltak, vállalnak gyermeket. Ezt a bicskanyitogató megállapítást erősíti egy másik roppant „független” és még „objektívabb” lap hasábjain szintén mostanában napvilágot látott kirohanás, ami a családvédelmi terveket, a kommunizmus terhességmegszakítási tiltásával vonja egy kalap alá. Mint megtudható, akkoriban mindenki kénytelen volt vállalni a nem kívánt gyermeket, akik boldogtalan környezetben nőttek fel, a mostani intézkedések pedig ezt az időszakot idézik, csak most pénzért vállalnak az emberek gyereket, akiket nyilván nem fognak szeretni. Balliberáliséknál úgy látszik elképzelhetetlen, hogy valaki önként nagycsaládot, vagy egyáltalán gyereket akarjon, sőt ennek még örüljön is, hiszen ezzel az „én” szorul háttérbe, az pedig lelki nyomorba dönt mindenkit. Szerintük. Ebből következően a Gyurcsány Ferenchez hasonlók számára a támogatás és az önkéntesség fogalma is teljesen ismeretlen. Ők nyilván a diktátumokat, a tiltásokat és a kényszert tekintik megfelelő eszköznek. Az ösztönzés, a támogatás, a választás és a biztonság náluk nem opció. 

Jól tudjuk, hogy a hatalom mellett a pénz a másik dolog, ami megmelengeti „igazmondó” Ferenc szívét. Ő ennyit fogott fel tehát ebből az egészből. Meg persze annyit, hogy ő erre a pénzre nem teheti rá a kezét, és ezek a megátalkodott magyarok még mindig nem akarják megdönteni az Orbánt. Sőt még gyerekeket is szülnek, ahelyett hogy a migránsoknak örülnének. Ezért Feri fogja magát, bemegy a tévébe és burkoltan leprostizik mindenkit, aki gyereket mer vállalni. Pontosabban nyilván ez a jelző csak azokra vonatkozik, akik a Fidesz–KDNP-re szavaznak, nem az ő leharcolt és bukottakból álló szektájára. Mert aki az ellenzékiekre szavaz, az szeretetből vállal gyereket, aki pedig a kormánypártokat támogatja, az csak prosti lehet. Böszmeség ez a javából. Nem tudom hova tenni, hogyan juthat valakinek a gyerekszületésről a prostitúció az eszébe, de maradjunk annyiban, hogy egészségesen és nemzetben gondolkodó emberben fel sem merül ez a gondolattársítás. Sokadjára is az a tanulság, hogy nemcsak mi, hanem Gyurcsány is jobban járna, ha nem zúdítaná rá gyűlölettől fröcsögő gondolatait a nyilvánosságra. Ugyanis hiába mosolyog és igyekszik roppant negédesen tálalni mondanivalóját, a nemzet iránt érzett perzselő haragja és undora átsüt minden szaván. Nehéz eldönteni mi a felháborítóbb: az, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is folytathatja közéleti ámokfutását, vagy az, hogy ehhez még mindig asszisztál a „független” és „objektív” média? Mindenesetre visszavonulásról szó sincs, hiszen most már Dobrev Klára is belépett a küzdőtérre, így duplán kaphatjuk a dózist torzulásaikból. Pedig az ő esetükben az egynél csak a kettő rosszabb. Az ég irgalmazzon nekünk!

- magyarhirlap.hu -

Ehhez sokat nem lehet hozzátenni, Gyurcsány megint hozta a formáját, ezzel megismételte korábbi ámokfutását, amikor arra buzdította az anyaországi magyarokat, hogy nemmel szavazzanak a kettős állampolgárságot megengedő népszavazáson. Most kurvázza a magyar anyákat, a magyar családokat, a becsületükbe gázolva, úgy hogy benne már rég nincs ilyenből egy grammnyi sem. És ezzel a figurával borult össze a Jobbik Magyarországért Mozgalom, hogy vállt a vállhoz vetve meneteljenek előre. És ennek a Jobbiknak a színeiben politizál Pintér Tamás is.

 

A rovat további hírei: Politika

Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!

Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!

2019. május 25. (szombat)

Akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani! - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben és a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban. A kormányfő úgy fogalmazott: "a bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!"

Aki nem akarja fizetni a migránskvóták árát, szavazzon a Fidesz-KDNP-re

Aki nem akarja fizetni a migránskvóták árát, szavazzon a Fidesz-KDNP-re

2019. május 25. (szombat)

Aki nem akarja fizetni a migránskvóták árát, vasárnap menjen el szavazni, és voksát adja a Fidesz-KDNP-re - mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese Budapesten.

EP-választás - Kövér: a voksolás értékrendválasztás is lesz

EP-választás - Kövér: a voksolás értékrendválasztás is lesz

2019. május 25. (szombat)

A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választás értékrendválasztás is lesz, amin dönthetünk a kereszténységből kinőtt kultúránk és életformánk, szabadságunk és függetlenségünk mellett - jelentette ki Kövér László pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson.

Migránsok millió jöhetnek Európába a következő években családegyesítéssel

Migránsok millió jöhetnek Európába a következő években családegyesítéssel

2019. május 24. (péntek)

A családegyesítés a munkavállalás mellett az EU-ba történő bevándorlás második fő forrása, és jelentősége folyamatosan növekszik - írja az Origo.

Szentül hitték, hogy megbuktathatják a kormányt” – Kipakolt a Jobbik volt szakértőjéről és milliárdokat elcsaló bűnbandájáról a koronatanú

Szentül hitték, hogy megbuktathatják a kormányt” – Kipakolt a Jobbik volt szakértőjéről és milliárdokat elcsaló bűnbandájáról a koronatanú

2019. május 24. (péntek)

Ügyészségi vallomását ismertetve újra megszólalt a PestiSrácok.hu-nak annak a nemesfémekkel kereskedő, a gyanú szerint milliárdokat elsíboló áfacsaló bűnbandának a kiugrott tagja, melyet a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori alezredese, a Jobbik volt szakértője irányított. 

Az Európai Egyesült Államok irányvonala szimpla hazaárulás

Az Európai Egyesült Államok irányvonala szimpla hazaárulás

2019. május 24. (péntek)

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely műsorvezető vendégei voltak: Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Dézsy László dokumentumfilm-rendező, Pesty László dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor elemző, Méltányosság Politikaelemző Központ, Nagy József újságíró, 24.hu, és Kukorelly Endre író.

Hollik: nem Soros György és pénze fogják eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata

Hollik: nem Soros György és pénze fogják eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata

2019. május 23. (csütörtök)

A kormány nem hagyja, hogy Soros György és pénze döntse el az európai parlamenti választásokat - mondta Hollik István kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján.