Közel volt a bravúr

2019. március 24. (vasárnap) 8:19 - spigott

Óriási csatában szenvedett egygólos vereséget magasabb osztályú ellenfelétől a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa "B" csoportjának utolsó mérkőzésén.

Hazai környezetben, a Campus Arénában folytatta a Ligakupa "B" csoportjának küzdelmeit szombaton a DUE-RFT floorball csapata, melyre finoman szólva sem várt könnyű feladat, ugyanis az NB I-es IBK Cartoon Heroes Kinizsi ellen kellett helyt állnia csapatunknak. Az egyetemisták azonban nagyon bátran vágtak neki a mérkőzésnek, nem foglalkoztak azzal, hogy ellenfelük egy osztállyal feljebbről jött, s bár a vezetést igen hamar, már az 5. perc végén megszerezték a vendégek, az első harmad végéig nem tudta növelni előnyét a fővárosi alakulat.

Archív fotó (Löwinger Zoltán felvétele)

A második felvonást viszont a mieink kezdték sokkal jobban, s Petrovickij Tamás átadásából Magosi Erik a 27. percben egyenlíteni tudott. Nem sokkal később emberelőnyben támadhatott a vendégcsapat, s bár ezt sikerült kivédekezni, a 36. percben ismét betaláltak a vendégek, így a második szünetre is ők vonulhattak minimális előnnyel (1-2). A záró harmad elején viszont meglepte ellenfelét a DUE, mely Krukk Balázs 13. másodpercben szerzett góljával ismét egalizált, s újra teljesen nyílt lett a meccs. A 44. percben azonban kettős emberelőnybe kerültek a fővárosiak, s ezt kihasználva harmadszor is vezetést szereztek, s bár az egyetemisták óriási erőket mozgósítottak az egyenlítésért, még büntetőből sem tudták bevenni a vendégek ketrecét, így a Kinizsi végül óriási csatában, de 3-2-es győzelmet aratva vitte el a pontokat Dunaújvárosból.

Ezzel eldőlt, hogy a DUE-RFT gárdája a negyedik helyen végzett a Ligakupa "B" csoportjában, így a sorozat helyosztóján vagy az Ares HC, vagy a Kazincbarcikai Ördögök ellen lépnek pályára a mieink.

DUE-RFT - IBK Cartoon Heroes – Kinizsi 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)

DUE-RFT: Majorosi – Kiss P., Kiss T., Magosi 1, Lendvai, Jadlószki, Pász, Komjáti, Krukk 1, Pavlicsek, Balázs, Petrovickij (1), Siklósi, Sója.

A rovat további hírei: Sport

Háromból két siker!

Háromból két siker!

2020. szeptember 30. (szerda)

Az ifjúságiak nagy csatában kikaptak, a DFVE serdülő és gyermek leány vízilabdázói viszont biztos sikerrel zárták a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulóját.

Hibátlan szezonnyitó

Hibátlan szezonnyitó

2020. szeptember 29. (kedd)

Szettet sem veszített első három bajnoki mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia U19-es együttese.

Nem lehet olimpiai kvótákat szerezni a kontinensviadalokon

Nem lehet olimpiai kvótákat szerezni a kontinensviadalokon

2020. szeptember 29. (kedd)

Nem lehet majd olimpiai kvótákat szerezni a decemberre halasztott férfi és női torna Európa-bajnokságokon, melyeket egyformán Bakuban rendeznek majd meg a tervek szerint.

Döntetlenek napja az élvonalban

Döntetlenek napja az élvonalban

2020. szeptember 29. (kedd)

Senki sem örülhetett győzelemnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának hétfői rangadóin.

Keretet hirdetett a szövetségi kapitány

Keretet hirdetett a szövetségi kapitány

2020. szeptember 29. (kedd)

Kijelölte a magyar labdarúgó válogatott keretét a soron következő októberi mérkőzésekre Marco Rossi szövetségi kapitány.

Hazai mezőnnyel terveznek!

Hazai mezőnnyel terveznek!

2020. szeptember 29. (kedd)

Idén csak magyar csapatok részvételével rendezik meg Európa egyik legnagyobb utánpótlás jégkorong tornáját Dunaújvárosban.

Tokió 2020 - Március 25-én rajtol a váltófutás az olimpiai lánggal

Tokió 2020 - Március 25-én rajtol a váltófutás az olimpiai lánggal

2020. szeptember 28. (hétfő)

Az olimpiai fáklyafutás rajtjára a jövő évi tokiói nyári játékok előtt március 25-én kerül sor Fukusima prefektúrában - tudatta honlapján a japán szervezőbizottság hétfőn.