Soros szervezi a migránskaravánokat, kitüntetik érte

2019. április 12. (péntek) 16:35 - doszerk

A Soros György által pénzelt szélsőséges bevándorláspárti csoportok gerjesztik a migrációt, amely merénylet az Egyesült Államok ellen - mondta Glenn Beck, az amerikai konzervatív Fox News csatorna politikai kommentátora. Az európai migránskaravánokhoz hasonlóan az USA déli határánál is óriási gond az illegális migráció, és nagyon nehéz ezzel felvenni a küzdelmet - írja az Origo.

Nem véletlenül téma az Egyesült Államokban hónapok óta a fal megépítésének kérdése a déli határnál, mielőtt még inkább kezelhetetlenné válik a helyzet. A tekintélyes konzervatív Fox news csatorna már korábban lerántotta a leplet Soros György tevékenységéről - emlékeztet a Tűzfalcsoport. 

Már 2010-ben téma volt szélsőséges spekuláns gyakorlata

Glenn Beck rádiós és televíziós műsorvezető, konzervatív politikai kommentátor 2010 novemberében a Fox News csatornán azt mondta Soros György milliárdosról, hogy gazdasági és politikai rendszereket tett tönkre szerte a világon, és Beck szerint a „bábmester" Soros következő célpontja az Egyesült Államok lehet.

A műsorvezető ezt Sorosnak a megelőző hónapokban a dollár hanyatlásával kapcsolatban tett kijelentéseire alapozta.Nem csupán arra törekszik, hogy gazdaságilag térdre kényszerítse Amerikát, de szemérmetlenül nagy profitra is szert akar tenni– mondta Beck, aki arról is beszélt, hogy Soros több mint 14 millió dollárt adományozott egy progresszív jogi csoportnak, az úgynevezett Amerikai Alkotmány Társaságnak, amely az alkotmányos értelmezés és változás területére összpontosít. Az alkotmányt meg lehet változtatni, de ezt transzparens, látható módon tegyék, hivatalos eljárás keretében, az alkotmánykiegészítő folyamaton keresztül - mondta Beck.

A Mexikó felől érkező migránskaravánokat is Soros szervezi

A napokban Beck ismét az amerikai konzervatív hírcsatorna vendége volt, a tekintélyes The Sean Hannity Show vendégeként. Itt arról beszélt, hogy olyan Soros által pénzelt csoportok szervezik a mexikói határon megjelenő agresszív migránskaravánokat, amelyek szélsőbalos, marxista-leninista hitvallással rendelkeznek, a kommunista Marx és Lenin elméletein alapuló nemzetközi világképpel,és a migránskaravánok kapcsán kollektív mozgósításra szólítanak fel. 

Glenn Beck is párhuzamot von az amerikai és az európai migránskaravánok között:újabb és újabb hullámban érkeznek az illegális migránsok, és egy idő után már nem lehet a jelenséggel felvenni a küzdelmet. 

Beck szerint Donald Trump elnök csak akkor tudja véglegesen megoldani a problémát, ha megnevezi a valódi ellenséget és az nem más, mint Soros György és az általa finanszírozott szélsőséges bevándorláspárti csoportok.

Ki is tüntetik Soros Györgyöt, hiszen elősegíti az illegális bevándorlást

Mivel a migránskaraván elsősorban a latinó bevándorlókból áll, és Soros ezt az illegális folyamatot segítheti, nem meglepő, hogy ezt a közösség egyes tagjai elismerik. 

A Hispanic Federation nevű szélsőségesen bevándorláspárti szervezet kitüntetésben részesítette Soros Györgyöt, akit a "folyamatos odaadásáért" jutalmaztak a latinó migránsok beáramoltatásának támogatása miatt. 

A díjat odaítélő szervezet kezdetektől fogva élesen támadja Donald Trumpot, akinek elnöki megválasztását az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb történésének nevezi, többek között mert korlátozni kívánja a Mexikó felől érkező, többségében illegális bevándorlók USA-ba jutását. 

A számok Trumpot igazolják

A valóság - amit a szélsőséges bevándorláspárti szervezetek nagyon nem szeretnek - az amerikai elnök oldalán áll.Azokban az államokban, ahol a latinók nagy számban élnek, sokan kerülnek börtönbe közülük, mert súlyos bűncselekményeket követnek el,sőt a gyermekbűnözés is burjánzik a spanyol körökben, így például Texasban vagy Kaliforniában. Az elkövetett bűncselekmények között gyakori a gyilkosság, a rablás és a kábítószerrel visszaélés.

Ahogy arról az Origo is folyamatosan beszámol, a mexikói-amerikai határon hónapok óta szükséghelyzet van, de a demokraták mindent megtesznek, hogy Trump ne tudja megépíteni a  határfalat. Az elnök a napokban ismét kijelentette, hogy az Egyesült Államok megtelt, és felszólította a migránsokat: ne jöjjenek többen, forduljanak vissza.

- origo.hu -

A rovat további hírei: Politika

Fidesz: Igaz, hogy kétmillió migránskártyát osztott ki az Európai Bizottság?

Fidesz: Igaz, hogy kétmillió migránskártyát osztott ki az Európai Bizottság?

2019. április 25. (csütörtök)

A Fidesz választ vár arra, valóban igaz-e, hogy kétmillió migránskártyát osztott ki az Európai Bizottság.

Egy “gigatüntetésen” zárnák Orbán Viktort börtönbe a sorosista Fiatalok a Demokráciáért tagjai

Egy “gigatüntetésen” zárnák Orbán Viktort börtönbe a sorosista Fiatalok a Demokráciáért tagjai

2019. április 25. (csütörtök)

Szombaton börtönbe zárják Orbán Viktort a Fiatalok a demokráciáért nevű Facebook oldal “gigatüntetésén”. Ezt ígérik legalábbis a szervezők, akik ezúttal azt találták ki, hogy a demonstráción nem lesznek beszédek, mert véleményük szerint nicns idő ezekre, hiszen a tettek mezejére kell lépni.

Történelmi vereségre készülhet az ellenzék májusban

Történelmi vereségre készülhet az ellenzék májusban

2019. április 25. (csütörtök)

A közelgő európai parlamenti választások nagy lehetőséget jelenthetnének az ellenzéki erőknek, hogy évek óta tartó lejtmenetüket megfordítsák, és népszerűségüket növekvő pályára állítsák, továbbá egy esetleges sikeres szereplés lendületet is adhatna a megfásult balliberálisoknak és a velük kokettáló exradikálisoknak az önkormányzati választásokra. Vajon az elmúlt hetekben, hónapokban ki tudta használni az ellenzék a kínálkozó potenciált - írja az Origo.

Haszan F. további, legalább három hónapig letartóztatásban marad

Haszan F. további, legalább három hónapig letartóztatásban marad

2019. április 25. (csütörtök)

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Haszan F. letartóztatását – tájékoztatta Ibolya Tibor fővárosi főügyész az MTI-t.

Már 1 millió 150 ezren írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Már 1 millió 150 ezren írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

2019. április 24. (szerda)

A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Behódolás: egyesek már minaretet építenének a Notre-Dame tetejére

Behódolás: egyesek már minaretet építenének a Notre-Dame tetejére

2019. április 24. (szerda)

Április 15-én, hétfőn kora este gyulladt ki a párizsi Notre-Dame székesegyház, miközben épp felújítást végeztek az épületen. A tetőszerkezet megsemmisült, az épület műkincseinek többségét azonban sikerült kimenteni, miközben ezrek nézték a helyszínen a 850 éves katedrális küzdelmét a lángokkal - írja az Origo.

Havonta átlagosan 345 keresztényt ölnek meg a világban

Havonta átlagosan 345 keresztényt ölnek meg a világban

2019. április 24. (szerda)

Ezzel a kereszténység lett az egyik legüldözöttebb vallás a Földön - írja a 888.hu internetes portál.