Soros szervezi a migránskaravánokat, kitüntetik érte

2019. április 12. (péntek) 16:35 - doszerk

A Soros György által pénzelt szélsőséges bevándorláspárti csoportok gerjesztik a migrációt, amely merénylet az Egyesült Államok ellen - mondta Glenn Beck, az amerikai konzervatív Fox News csatorna politikai kommentátora. Az európai migránskaravánokhoz hasonlóan az USA déli határánál is óriási gond az illegális migráció, és nagyon nehéz ezzel felvenni a küzdelmet - írja az Origo.

Nem véletlenül téma az Egyesült Államokban hónapok óta a fal megépítésének kérdése a déli határnál, mielőtt még inkább kezelhetetlenné válik a helyzet. A tekintélyes konzervatív Fox news csatorna már korábban lerántotta a leplet Soros György tevékenységéről - emlékeztet a Tűzfalcsoport. 

Már 2010-ben téma volt szélsőséges spekuláns gyakorlata

Glenn Beck rádiós és televíziós műsorvezető, konzervatív politikai kommentátor 2010 novemberében a Fox News csatornán azt mondta Soros György milliárdosról, hogy gazdasági és politikai rendszereket tett tönkre szerte a világon, és Beck szerint a „bábmester" Soros következő célpontja az Egyesült Államok lehet.

A műsorvezető ezt Sorosnak a megelőző hónapokban a dollár hanyatlásával kapcsolatban tett kijelentéseire alapozta.Nem csupán arra törekszik, hogy gazdaságilag térdre kényszerítse Amerikát, de szemérmetlenül nagy profitra is szert akar tenni– mondta Beck, aki arról is beszélt, hogy Soros több mint 14 millió dollárt adományozott egy progresszív jogi csoportnak, az úgynevezett Amerikai Alkotmány Társaságnak, amely az alkotmányos értelmezés és változás területére összpontosít. Az alkotmányt meg lehet változtatni, de ezt transzparens, látható módon tegyék, hivatalos eljárás keretében, az alkotmánykiegészítő folyamaton keresztül - mondta Beck.

A Mexikó felől érkező migránskaravánokat is Soros szervezi

A napokban Beck ismét az amerikai konzervatív hírcsatorna vendége volt, a tekintélyes The Sean Hannity Show vendégeként. Itt arról beszélt, hogy olyan Soros által pénzelt csoportok szervezik a mexikói határon megjelenő agresszív migránskaravánokat, amelyek szélsőbalos, marxista-leninista hitvallással rendelkeznek, a kommunista Marx és Lenin elméletein alapuló nemzetközi világképpel,és a migránskaravánok kapcsán kollektív mozgósításra szólítanak fel. 

Glenn Beck is párhuzamot von az amerikai és az európai migránskaravánok között:újabb és újabb hullámban érkeznek az illegális migránsok, és egy idő után már nem lehet a jelenséggel felvenni a küzdelmet. 

Beck szerint Donald Trump elnök csak akkor tudja véglegesen megoldani a problémát, ha megnevezi a valódi ellenséget és az nem más, mint Soros György és az általa finanszírozott szélsőséges bevándorláspárti csoportok.

Ki is tüntetik Soros Györgyöt, hiszen elősegíti az illegális bevándorlást

Mivel a migránskaraván elsősorban a latinó bevándorlókból áll, és Soros ezt az illegális folyamatot segítheti, nem meglepő, hogy ezt a közösség egyes tagjai elismerik. 

A Hispanic Federation nevű szélsőségesen bevándorláspárti szervezet kitüntetésben részesítette Soros Györgyöt, akit a "folyamatos odaadásáért" jutalmaztak a latinó migránsok beáramoltatásának támogatása miatt. 

A díjat odaítélő szervezet kezdetektől fogva élesen támadja Donald Trumpot, akinek elnöki megválasztását az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb történésének nevezi, többek között mert korlátozni kívánja a Mexikó felől érkező, többségében illegális bevándorlók USA-ba jutását. 

A számok Trumpot igazolják

A valóság - amit a szélsőséges bevándorláspárti szervezetek nagyon nem szeretnek - az amerikai elnök oldalán áll.Azokban az államokban, ahol a latinók nagy számban élnek, sokan kerülnek börtönbe közülük, mert súlyos bűncselekményeket követnek el,sőt a gyermekbűnözés is burjánzik a spanyol körökben, így például Texasban vagy Kaliforniában. Az elkövetett bűncselekmények között gyakori a gyilkosság, a rablás és a kábítószerrel visszaélés.

Ahogy arról az Origo is folyamatosan beszámol, a mexikói-amerikai határon hónapok óta szükséghelyzet van, de a demokraták mindent megtesznek, hogy Trump ne tudja megépíteni a  határfalat. Az elnök a napokban ismét kijelentette, hogy az Egyesült Államok megtelt, és felszólította a migránsokat: ne jöjjenek többen, forduljanak vissza.

- origo.hu -

A rovat további hírei: Politika

Bohózat: Újabb városban esett szét a nem létező ellenzéki egység

Bohózat: Újabb városban esett szét a nem létező ellenzéki egység

2019. július 20. (szombat)

Budapest és több megyei jogú város után most Törökbálinton esett szét a látszatellenzéki együttműködés. A Pest megyei városban az MSZP sokkalt be, mivel nem kért többet egy álcivil szervezet gyűlölködő kampányából. Az ellenzék gyakorlatilag országszerte pár képviselői helyről vitázik, miközben a köztársasági elnök még a választás időpontját sem írta ki.

Gulyás: a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

Gulyás: a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

2019. július 20. (szombat)

A 2020-as költségvetés a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az Országgyűlés által múlt héten elfogadott büdzséről közölte, a családokra 224 milliárd, az egészségügyre 184 milliárd, a nyugdíjakra 136 milliárd, az oktatásra 60 milliárd és a biztonságra 174 milliárd forinttal költ többet jövőre az ország.

Népszerű a családvédelmi támogatás

Népszerű a családvédelmi támogatás

2019. július 19. (péntek)

Július elseje óta - a Magyar Államkincstár adatai szerint - már 12 ezernél is több család igényelte a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását vagy a kibővített jelzáloghitel-elengedés lehetőségét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Családbarát fordulatot szeretnének

Családbarát fordulatot szeretnének

2019. július 19. (péntek)

A magyar kormány családbarát fordulatot szeretne végrehajtani Magyarországon és a Kárpát-medence magyarságával kapcsolatban, s ebben a civil szervezeteknek szerepe is jelentős - jelentette ki Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a felvidéki magyar fiatalok legrégebbi hagyományokra visszatekintő nyári rendezvényének, a Gombaszögi Nyári Tábornak az egyik fórumán.

Benkő: képesnek kell lennünk megvédeni a békét

Benkő: képesnek kell lennünk megvédeni a békét

2019. július 19. (péntek)

A magyar haderőfejlesztés kapcsán nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy képesek legyünk megvédeni a békét; szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az elsődleges - jelentette ki a honvédelmi miniszter.

V4NA: A migráció további gettósodáshoz vezet Németországban

V4NA: A migráció további gettósodáshoz vezet Németországban

2019. július 18. (csütörtök)

Hozzájárult a migráció a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány. A külföldiek számának növekedése a vizsgált városok közbiztonság szempontjából veszélyes negyedeiben háromszor akkora, mint a jobb helyzetűekben – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A migránsok miatt egyébként egyre több a bűncselekmény és a terrorakció Németországban.

A biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

A biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

2019. július 18. (csütörtök)

A 2020-as költségvetés a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.