Vereség a helyosztón

2019. április 23. (kedd) 15:11 - spigott

Hatgólos vereséget szenvedett a Kazincbarcikai Ördögök otthonában a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa helyosztóján.

A Kazincbarcikai Ördögök otthonában lépett pályára a Ligakupa helyosztóján a DUE-RFT floorball csapata. Ugyan a mieinkhez hasonlóan a hazaiak is az OB II-ben szerepeltek az idei szezonban, mivel a két csapat eddigi meccseit rendre a borsodiak nyerték, így ezúttal is ők számítottak a mérkőzés esélyeseinek. Ezt sajnos már az első harmadban bizonyították is a vendéglátók, hiszen szűk tíz perc elteltével már két góllal vezettek, s ugyan Lendvai Gábornak köszönhetően a harmad derekán sikerült szépítenie a mieinknek, a hajrában két újabb találatot értek el a hazaiak, így az első szünetre már 4-1-es előnnyel vonulhattak.

Archív fotó (Löwinger Zoltán felvétele)

A második felvonás első nyolc percében jól védekeztek az egyetemisták, ám elég volt egy bő háromperces rövidzárlat, s ezt három újabb góllal büntette meg a hazai csapat, mely a folytatásban is pontosabban, eredményesebben játszott a mieinknél, így Krukk Balázs hiába talált be a 38. percben, ekkorra már eldőlt a mérkőzés (9-2). Floorballosaink a tetemes hátrány ellenére sem adták fel azonban a küzdelmet, ám hiába nyerték meg a záró harmadot 3-2-re, végül a Kazincbarcika örülhetett a 11-5-ös győzelemnek. Ez egyben azt is jelentette, hogy az Ördögök a hetedik, míg a DUE-RFT csapata a nyolcadik helyen végzett a Ligakupa idei kiírásában, melyet végül az Ares HC nyert meg, miután a döntőben 10-6-ra diadalmaskodott az IBK Cartoon Heroes ellen.

Kazincbarcikai Ördögök – DUE-RFT 11-5 (4-1, 5-1, 2-3)

DUE-RFT: Majorosi – Balázs (1), Dolmán, Jadlószki (1), Kiss P. 1, Kiss T. 2 (1), Krukk 1, Lendvai 1 (2), Magosi, Mitli, Pavlicsek, Petrovickij, Pribék (kapus).

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.