Klein: A civilizációnk alapját támadja a Soros-hálózat

2019. május 14. (kedd) 11:48 - doszerk

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki - írja a Magyar Nemzet.

– Újságíróként és zsidóként is személyes inzultusnak tekintem azokat a kijelentéseket, amelyek szerint antiszemita megnyilvánulás lenne Soros Györgyöt bírálni. Ráadásul Soros maga több antiszemita szervezetet támogat, és egyebek mellett az Izraelt élesen támadó Boycott Movementnek is az egyik alapítója – jelentette ki Aaron Klein amerikai újságíró (képünkön) a XXI. Század Intézet Helyzet van elnevezésű programsorozatának Épül a Washington–Budapest–Jeruzsálem-tengely? című tegnapi konferenciáján, amelynek a Terror Háza Múzeum adott helyet.

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki. – A nacionalizmust pedig valamiféle szélsőséges eszmének állítja be a fősodratú nemzetközi liberális média, ám erről szó sincs. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy ez az eszme a nemzeti öntudatot és a büszkeséget, valamint az országok és a határok védelmét jelenti – húzta alá Aaron Klein.

– Az említett baloldali, liberális sajtó, valamint az összefonódó Soros-hálózat egymást igazoló think-tankjei által közvetített hírek, üzenetek egyre gyakrabban lepleződnek le hamisként, és az emberek egyre kevésbé vevők ezekre. Izraelben például napjainkra lekicsinylő kifejezéssé vált a „baloldali” terminus, miután több évtizedes ködösítés után nyilvánvalóvá vált, hogy a hangzatos dolog, amit baloldali programként hirdettek Palesztinával kapcsolatban – földet békéért –, nem működött – fejtette ki az újságíró.

A balliberális média torzításai között említette a közel-keleti helyzetről szóló tudósítások ferdítéseit, emlékeztetve arra az esetre, hogy egy tanácskozás után a lapok cenzúrázták a Mahmúd Abbász által mondottakat, és nem adtak hírt arról, hogy a zsidó állam elleni fegyveres harcra hívott fel a palesztin vezető. Aaron Klein azt sem hagyta szó nélkül, hogy a baloldali média lejárató kampányt folytat az olyan erős vezetők ellen, mint Donald Trump amerikai elnök vagy Benjámin Netanjahu izraeli, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

– A hasonló kampányok nemzetbiztonsági szinten is kimutatható károkat okoznak – mutatott rá. Hozzátette: az említett politikusokhoz hasonló erős vezetők képesek hatékonyan kezelni az olyan társadalmi problémákat, mint a migráció, amely Európában jelenleg különösen kritikus ügy.

- magyarnemzet.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Koronavírus: 3756 fő fertőzött – Fejér megyében ismét eggyel nőtt az esetszám

Koronavírus: 3756 fő fertőzött – Fejér megyében ismét eggyel nőtt az esetszám

2020. május 25. (hétfő)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3741 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Az áldozatok száma is nőtt, 5 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye változatlanul a fertőzött régiók között – igaz, mára is csupán egy fővel nőtt; 368 lett az esetszám. 

Vírus: 3741 fő fertőzött – Fejér megyében újra eggyel nőtt az esetszám

Vírus: 3741 fő fertőzött – Fejér megyében újra eggyel nőtt az esetszám

2020. május 24. (vasárnap)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3741 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Az áldozatok száma is nőtt, 4 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye változatlanul a fertőzött régiók között – igaz, mára is csupán egy fővel nőtt, 367 lett az esetszám. 
 

Járvány: 3713 fő fertőzött – Fejér megyében eggyel nőtt az esetszám

Járvány: 3713 fő fertőzött – Fejér megyében eggyel nőtt az esetszám

2020. május 23. (szombat)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3713 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Az áldozatok száma is nőtt, újabb 6 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye változatlanul fertőzött régió – igaz, mára csak egy fővel nőtt, 366 lett az esetszám. 

Koronavírus: 3678 fő fertőzött – Fejér megyében is tovább nőtt az esetszám

Koronavírus: 3678 fő fertőzött – Fejér megyében is tovább nőtt az esetszám

2020. május 22. (péntek)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3678 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Ismét 3 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye még mindig fertőzött régió – és két fővel újra növekedett, 365 lett az esetszám. 

Vírus: 3641 fő fertőzött – Fejér megyében is emelkedett az esetszám

Vírus: 3641 fő fertőzött – Fejér megyében is emelkedett az esetszám

2020. május 21. (csütörtök)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3641 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. A halálozások száma csökkent: 3 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye még mindig a vörös zónában – és tegnap óta ismét nőtt, 363 fő az esetszám. 

Járvány: 3598 fő fertőzött – Fejér megyében is nőtt az esetszám

Járvány: 3598 fő fertőzött – Fejér megyében is nőtt az esetszám

2020. május 20. (szerda)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3598 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. A halálozások száma csökkent: 3 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye változatlanul a fertőzött régiók között – és tegnap óta ismét nőtt, 361 fő az esetszám. 

Koronavírus: 3556 fő fertőzött – Fejér megyében nem volt új eset

Koronavírus: 3556 fő fertőzött – Fejér megyében nem volt új eset

2020. május 19. (kedd)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3556 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. A halálozások száma csökkent: 5 idős, krónikus beteg hunyt el. Fejér megye változatlanul a fertőzött régiók között – ugyanakkor tegnap óta nem nőtt, 359 fő az esetszám.