Klein: A civilizációnk alapját támadja a Soros-hálózat

2019. május 14. (kedd) 11:48 - doszerk

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki - írja a Magyar Nemzet.

– Újságíróként és zsidóként is személyes inzultusnak tekintem azokat a kijelentéseket, amelyek szerint antiszemita megnyilvánulás lenne Soros Györgyöt bírálni. Ráadásul Soros maga több antiszemita szervezetet támogat, és egyebek mellett az Izraelt élesen támadó Boycott Movementnek is az egyik alapítója – jelentette ki Aaron Klein amerikai újságíró (képünkön) a XXI. Század Intézet Helyzet van elnevezésű programsorozatának Épül a Washington–Budapest–Jeruzsálem-tengely? című tegnapi konferenciáján, amelynek a Terror Háza Múzeum adott helyet.

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki. – A nacionalizmust pedig valamiféle szélsőséges eszmének állítja be a fősodratú nemzetközi liberális média, ám erről szó sincs. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy ez az eszme a nemzeti öntudatot és a büszkeséget, valamint az országok és a határok védelmét jelenti – húzta alá Aaron Klein.

– Az említett baloldali, liberális sajtó, valamint az összefonódó Soros-hálózat egymást igazoló think-tankjei által közvetített hírek, üzenetek egyre gyakrabban lepleződnek le hamisként, és az emberek egyre kevésbé vevők ezekre. Izraelben például napjainkra lekicsinylő kifejezéssé vált a „baloldali” terminus, miután több évtizedes ködösítés után nyilvánvalóvá vált, hogy a hangzatos dolog, amit baloldali programként hirdettek Palesztinával kapcsolatban – földet békéért –, nem működött – fejtette ki az újságíró.

A balliberális média torzításai között említette a közel-keleti helyzetről szóló tudósítások ferdítéseit, emlékeztetve arra az esetre, hogy egy tanácskozás után a lapok cenzúrázták a Mahmúd Abbász által mondottakat, és nem adtak hírt arról, hogy a zsidó állam elleni fegyveres harcra hívott fel a palesztin vezető. Aaron Klein azt sem hagyta szó nélkül, hogy a baloldali média lejárató kampányt folytat az olyan erős vezetők ellen, mint Donald Trump amerikai elnök vagy Benjámin Netanjahu izraeli, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

– A hasonló kampányok nemzetbiztonsági szinten is kimutatható károkat okoznak – mutatott rá. Hozzátette: az említett politikusokhoz hasonló erős vezetők képesek hatékonyan kezelni az olyan társadalmi problémákat, mint a migráció, amely Európában jelenleg különösen kritikus ügy.

- magyarnemzet.hu -

A rovat további hírei: Politika

Már nyomoz a rendőrség a Jobbik ajánlásain talált hamis aláírások ügyében

Már nyomoz a rendőrség a Jobbik ajánlásain talált hamis aláírások ügyében

2019. május 20. (hétfő)

Nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Jobbik EP-választási aláíróívein szereplő valótlan aláírások miatt – értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, az érintett dokumentumokat lefoglalták, és az ügyben korábban feljelentést tevő Bertók Mártont ki is hallgatták.

Bakondi: felerősödött az illegális migráció a Balkánon

Bakondi: felerősödött az illegális migráció a Balkánon

2019. május 20. (hétfő)

Felerősödött az illegális migráció a Balkáni útvonalon, csaknem 20 ezer bevándorló torlódik a horvát határnál - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Hollik István: A migráció “közös európai megoldása” csupán a szokásos brüsszeli “blabla”

Hollik István: A migráció “közös európai megoldása” csupán a szokásos brüsszeli “blabla”

2019. május 18. (szombat)

A birodalmi gőg köszön vissza a Nyugat-Európából érkező, a magyar családpolitikát érő kritikákból – reagált Hollik István kormányszóvivő Magyarország élőben című műsorunkban a német közszolgálati televízió összeállítására, amelyben a családvédelmi akciótervet mutatták be - írja a hirtv.hu.

Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát

Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát

2019. május 18. (szombat)

A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.

Magából kifordulva üvöltött ocsmányságokat a PS stábjára az MSZP alelnöke Dunaújvárosban

Magából kifordulva üvöltött ocsmányságokat a PS stábjára az MSZP alelnöke Dunaújvárosban

2019. május 18. (szombat)

Nehezen halad a régi szocik és a Bajnai Gordon zsúrfiúiból összeállt Párbeszéd összecsiszolódása, ezt tanúsította a közös lista nevében a Hankook gyár előtt tartott “rabszolgafelszabadító” sajtótájékoztató meghökkentő fordulata is - írja a Pesti Srácok.

Timmermans lehagyhatja Webert

Timmermans lehagyhatja Webert

2019. május 17. (péntek)

Kapiskálják Brüsszelben, hogy polgárközelibb Európára lenne szükség, de az uniós csúcsjelöltek kevésbé mozgatják meg a kontinens lakosait – ez volt az egyik fő következtetés az Európai Bizottság elnöki székére pályázó politikusok szerda esti vitáját követően. A néppárti Manfred Weber megválasztásának esélye közben tovább csökkenhetett - írja a Magyar Nemzet.

Szijjártó: a magyar-amerikai kapcsolatoknak stabil lelki alapot ad a keresztény közösségek védelméről szóló politika

Szijjártó: a magyar-amerikai kapcsolatoknak stabil lelki alapot ad a keresztény közösségek védelméről szóló politika

2019. május 17. (péntek)

Az új fejezetükhöz érkező magyar-amerikai kapcsolatoknak stabil lelki alapot ad a keresztény közösségek védelméről szóló politika és a ragaszkodás a keresztény értékek megőrzéséhez - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Washingtonban, az amerikai fővárosban folytatott tárgyalásairól a közmédiának nyilatkozva.