Klein: A civilizációnk alapját támadja a Soros-hálózat

2019. május 14. (kedd) 11:48 - doszerk

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki - írja a Magyar Nemzet.

– Újságíróként és zsidóként is személyes inzultusnak tekintem azokat a kijelentéseket, amelyek szerint antiszemita megnyilvánulás lenne Soros Györgyöt bírálni. Ráadásul Soros maga több antiszemita szervezetet támogat, és egyebek mellett az Izraelt élesen támadó Boycott Movementnek is az egyik alapítója – jelentette ki Aaron Klein amerikai újságíró (képünkön) a XXI. Század Intézet Helyzet van elnevezésű programsorozatának Épül a Washington–Budapest–Jeruzsálem-tengely? című tegnapi konferenciáján, amelynek a Terror Háza Múzeum adott helyet.

Az amerikai Breitbart hírportál közel-keleti irodavezetője – aki elmondása szerint behatóan kutatta a tőzsdespekuláns alapítványbirodalmának a tevékenységét – annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki. – A nacionalizmust pedig valamiféle szélsőséges eszmének állítja be a fősodratú nemzetközi liberális média, ám erről szó sincs. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy ez az eszme a nemzeti öntudatot és a büszkeséget, valamint az országok és a határok védelmét jelenti – húzta alá Aaron Klein.

– Az említett baloldali, liberális sajtó, valamint az összefonódó Soros-hálózat egymást igazoló think-tankjei által közvetített hírek, üzenetek egyre gyakrabban lepleződnek le hamisként, és az emberek egyre kevésbé vevők ezekre. Izraelben például napjainkra lekicsinylő kifejezéssé vált a „baloldali” terminus, miután több évtizedes ködösítés után nyilvánvalóvá vált, hogy a hangzatos dolog, amit baloldali programként hirdettek Palesztinával kapcsolatban – földet békéért –, nem működött – fejtette ki az újságíró.

A balliberális média torzításai között említette a közel-keleti helyzetről szóló tudósítások ferdítéseit, emlékeztetve arra az esetre, hogy egy tanácskozás után a lapok cenzúrázták a Mahmúd Abbász által mondottakat, és nem adtak hírt arról, hogy a zsidó állam elleni fegyveres harcra hívott fel a palesztin vezető. Aaron Klein azt sem hagyta szó nélkül, hogy a baloldali média lejárató kampányt folytat az olyan erős vezetők ellen, mint Donald Trump amerikai elnök vagy Benjámin Netanjahu izraeli, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

– A hasonló kampányok nemzetbiztonsági szinten is kimutatható károkat okoznak – mutatott rá. Hozzátette: az említett politikusokhoz hasonló erős vezetők képesek hatékonyan kezelni az olyan társadalmi problémákat, mint a migráció, amely Európában jelenleg különösen kritikus ügy.

- magyarnemzet.hu -

A rovat további hírei: Politika

Az megvan, hogy Pintér Tamás már nem is jobbikos, hanem “csak” dunaújvárosi?

Az megvan, hogy Pintér Tamás már nem is jobbikos, hanem “csak” dunaújvárosi?

2019. július 23. (kedd)

Úgy vagyok én Pintér Tamással, mint Bödöcs Búcsúszentlászlóval. Éppen megírtam, amit gondoltam a parlamenti hozzászólásáról, amikor ráakadtam egy újabb gyöngyszemre a mondanivalójában - írja az Újvárosi Valóság.

Nacsa: a baloldal mindenre hajlandó a hatalomért

Nacsa: a baloldal mindenre hajlandó a hatalomért

2019. július 23. (kedd)

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata parlamenti képviselő szerint a baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre hajlandó.

Szijjártó: A bevándorláspártiak kötelezővé akarják tenni a világ legveszélyesebb migrációs csomagját

Szijjártó: A bevándorláspártiak kötelezővé akarják tenni a világ legveszélyesebb migrációs csomagját

2019. július 22. (hétfő)

Ismételten kiderült, hogy a bevándorláspárti erők kötelezővé akarják tenni a világ legveszélyesebb migrációs dokumentumát, az ENSZ Globális Migrációs Csomagját - nyilatkozta Szijjártó Péter hétfőn az MTI-nek.

Összeomlóban az ellenzék helyi stratégiai paktumai

Összeomlóban az ellenzék helyi stratégiai paktumai

2019. július 22. (hétfő)

A választás rendje elleni bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a főügyészség egy hangfelvétel alapján, amelyen a DK-s Varju visszalépésre ösztökéli szocialista ellenfelét - írja a Magyar Hírlap.

Bohózat: Újabb városban esett szét a nem létező ellenzéki egység

Bohózat: Újabb városban esett szét a nem létező ellenzéki egység

2019. július 20. (szombat)

Budapest és több megyei jogú város után most Törökbálinton esett szét a látszatellenzéki együttműködés. A Pest megyei városban az MSZP sokkalt be, mivel nem kért többet egy álcivil szervezet gyűlölködő kampányából. Az ellenzék gyakorlatilag országszerte pár képviselői helyről vitázik, miközben a köztársasági elnök még a választás időpontját sem írta ki.

Gulyás: a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

Gulyás: a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé

2019. július 20. (szombat)

A 2020-as költségvetés a biztonságot, a jövőt és a növekedést szolgálja – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az Országgyűlés által múlt héten elfogadott büdzséről közölte, a családokra 224 milliárd, az egészségügyre 184 milliárd, a nyugdíjakra 136 milliárd, az oktatásra 60 milliárd és a biztonságra 174 milliárd forinttal költ többet jövőre az ország.

Népszerű a családvédelmi támogatás

Népszerű a családvédelmi támogatás

2019. július 19. (péntek)

Július elseje óta - a Magyar Államkincstár adatai szerint - már 12 ezernél is több család igényelte a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását vagy a kibővített jelzáloghitel-elengedés lehetőségét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.