Magából kifordulva üvöltött ocsmányságokat a PS stábjára az MSZP alelnöke Dunaújvárosban

2019. május 18. (szombat) 11:03 - doszerk

Nehezen halad a régi szocik és a Bajnai Gordon zsúrfiúiból összeállt Párbeszéd összecsiszolódása, ezt tanúsította a közös lista nevében a Hankook gyár előtt tartott “rabszolgafelszabadító” sajtótájékoztató meghökkentő fordulata is - írja a Pesti Srácok.

Miután Jávor Benedek és a dunaújvárosi “helyi erő”, azaz Szabó Zsolt félszegen elmondta a mondókáját és sor került az újságírói kérdésekre, amelyek között Jurák Kata megkérdezte Szabótól: igaz-e, hogy az ellenzék polgármesterjelölti posztjára aspirál az iparvárosban, az MSZP-alelnök Komjáthi Imre közbelépett és egészen elképesztő performanszot nyomott le (a videón 2:30-nál):

 

“Háromig számoltam, mire megszólaltam. Hogy a k@rvaéletben van, hogy önök magasról tesznek rá, hogy a magyar munkavállalókkal mi van? Hogy mongolokat meg ukránokat foglalkoztatnak! (…) Kinyílik a bicska a zsebembe! (..) Ha nem hölgyről lenne szó, nagyon durvákat mondanék! K@rvára nem volt egy kérdésük sem evvel kapcsolatban. (…) Az önök gazdái akasztották a munkavállalókra a rabszolgatörvényt. Szégyelljék magukat!”

A legszebb osztályharcos romantikát felelevenítő sajtótájékoztató egyébiránt az Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak! – címet kapta. Miután Jávor Benedek részletezte, hogy ő bizony hisz a szociális Európában, az egészségügyi minimum-ellátásban és az európai nyugdíj-minimumban, a Párbeszéd EP-képviselője konkrétan felajánlotta, hogy az újságírók kérdésére is válaszolnak, nem csak az általuk meghirdetett témában. Ekkor kérdeztünk rá az ultraliberális törpepárt helyi képviselőjénél, Szabó Zsoltnál, hogy valóban ő szeretne-e lenni az ellenzéki polgármesterjelölt, amit egyébként Tordai Bence lebegtetett meg egy másik témában tartott sajtótájékoztatón.

Szabót végül maga az MSZP alelnöke mentette ki a kellemetlen szituációból. Komjáthi magából kikelve, nyomdafestéket nem tűrő hangnemben üvöltözött és közölte velünk: a PestiSrácok.hu csak hazugságokat ír és „gazdái parancsát követi”, majd hozzátette, hogy ő bizony tudja, hogy mongol, ukrán és még ki tudja, milyen nemzetiségű munkásokat foglalkoztatnak a “fideszes urak”, például a Hankookban is.  Ezt persze semmilyen módon nem tudta és nem is akarta bebizonyítani. Arról nem is beszélve, hogy a Hankook eddig a legkevésbé sem volt a “fideszes urak” hű kiszolgálója, mint emlékezetes, már a gyár felépítésekor MSZP-közeli gigantikus földmutyiról cikkezett a Magyar Nemzet, nemrég pedig az derült ki, hogy a Hankook a Jobbik képviselőjének, Pintér Tamásnak a házi portáljaként számontartott Castellum.do-t támogatta kiemelt hirdetéseivel.

A PestiSrácok.hu természetesen visszautasítja a munkájukat kulturáltan és etikusan végző újságíró kollégájuk elképesztő letámadását és gyalázását. 

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Továbbra is sok napsütés várható

Továbbra is sok napsütés várható

2020. június 27. (szombat)

Vasárnap akár 34 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Gyorsan feléledt az ingatlanpiac

Gyorsan feléledt az ingatlanpiac

2020. június 26. (péntek)

Gyorsan feléledt a lakóingatlanok piaca, már májusban felülmúlta a lakást keresők száma az egy évvel korábbit, és még a kínálati árak is nőttek.

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések

2020. június 26. (péntek)

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések május végéig a kibocsátók adatai szerint, akik a veszélyhelyzet júniusi feloldását követően a költésekben további emelkedésre számítanak - közölte az OTP Bank, az MKB Bank, és a K&H Bank az MTI érdeklődésére.

Zivatarok, felhőszakadás és UV-sugárzás miatt is figyelmeztetnek

Zivatarok, felhőszakadás és UV-sugárzás miatt is figyelmeztetnek

2020. június 25. (csütörtök)

A zivatarok, a felhőszakadás és az UV-sugárzás veszélye miatt is figyelmeztetéseket adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Levonult az árhullám a Dunán

Levonult az árhullám a Dunán

2020. június 25. (csütörtök)

Még tart az első fokú készültség a Tiszán a levonuló árhullám miatt, viszont a Duna vízállása szerdán tetőzött a fővárosnál, azóta csökken a vízszint - mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője.

Emelkedik az üzemanyag ára

Emelkedik az üzemanyag ára

2020. június 23. (kedd)

Jelentősen emelkedik a benzin és a gázolaj ára is szerdától!

Végre vége az idősek vásárlási idősávjának

Végre vége az idősek vásárlási idősávjának

2020. június 18. (csütörtök)

Megszűnik a 65 év felettiekre vonatkozó, naponta 9 és 12 óra között érvényes vásárlási idősáv a boltokban, piacokon mától – a részletekről a város hivatalos weboldalán látott napvilágot összegzés.