Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek) 8:03 - spigott

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Mivel hétfőn három találkozót is lejátszottak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában, így csütörtökön este már csak egy összecsapást rendeztek meg a sorozat 17. fordulójában. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzésen a tabella második helyére hajtó Dunaferr Vasas játékosai húztak szerelést a sereghajtó, de a kiesés elől menekülő Siker Ablak ellen. Ahogy arra előzetesen számítani is lehetett, a Dunaferr lényegesen erősebben kezdett vetélytársánál, negyed óra elteltével már öt góllal vezetett, s ugyan ellenfele ezt követően kétszer is betalált, a szünetre a Vasas vonulhatott 6-2-es előnnyel. A fordulást követően is jobb volt a favorit, mely a második huszonöt percet 4-2-re, míg a mérkőzést igen simán, 10-4-re nyerte meg, s újabb három pontjának köszönhetően feljött a tabella második helyére, míg a siker Ablak maradt a kiesést jelentő utolsó pozícióban.

Eredmények

Hétfő
GBB Zrt. – SZP-Asztalos SE 3-2 (2-2)
Steelworkers – Szil-Ker Ablak 5-15 (1-5)
Fejó-Therm Kft. – Karmacsi Autó FC 3-7 (1-4)

Csütörtök
Dunaferr Vasas – Siker Ablak 10-4 (6-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 42 pont, 2. Dunaferr Vasas 30 pont, 3. SZP-Asztalos SE 28 pont, 4. Dunabiztos Micro 25 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Szil-Ker Ablak 11 pont, 8. GBB Zrt. 8 pont, 9. Siker Ablak 8 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hibátlan asztalosok

Hibátlan asztalosok

2019. szeptember 17. (kedd)

Az utolsó előtti percben szerzett góllal nyerte meg harmadik meccsét az Acerbis Osztály hétfői játéknapján az SZP-Asztalos együttese.

Az országos döntő volt a tét

Az országos döntő volt a tét

2019. szeptember 17. (kedd)

Jól szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a kötöttfogású birkózók diákolimpiájának területi fináléjában.

Éremeső az öbölben

Éremeső az öbölben

2019. szeptember 17. (kedd)

Idén is kitettek magukért a dunaújvárosi versenyzők a kikötői öbölben megrendezett Dunaferr Kupa elnevezésű kajak-kenu viadalon.

A negyeddöntő volt a végállomás

A negyeddöntő volt a végállomás

2019. szeptember 16. (hétfő)

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. szeptember 16. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói nyertek, az U17-esek viszont simán kikaptak a korosztályos bajnokság legutóbbi játéknapján.

Hetedik helyen a juniorok

Hetedik helyen a juniorok

2019. szeptember 16. (hétfő)

A kínaiak elleni nagyon sima, 12-7-es sikerrel szerezte meg a világbajnokság hetedik helyét a magyar női junior vízilabda válogatott.

Az első tíz perc döntött

Az első tíz perc döntött

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.