Kovács Zsófira méltán büszke az egész város

2019. június 14. (péntek) 16:21 - Brousil Csaba

Cserna Gábor polgármester személyesen is gratulált Kovács Zsófiának, a Dunaferr SE tornász kiválóságának a közelmúltban elért sportsikereihez.

Cserna Gábor kiemelte, hogy városunk már tizenkilenc éve a Nemzet Sportvárosa cím tulajdonosa és a város nagyon büszke a sportolóira, köztük Kovács Zsófiára is, aki komoly sikereket ért el tornában. Rátermettségét legutóbb a koperi Világkupán bizonyította, ahonnan két aranyéremmel tért haza. Ezzel a teljesítményével, ahogy a polgármester mondta városunk hírnevét is öregbítette. Cserna Gábor hangsúlyozta, hogy a város mindig is támogatta a sportolóit, az olimpikonokat kiváltképp és ez a jövőben sem lesz másképp, tehát Kovács Zsófia is mindenben számíthat a város támogatására. Majd további eredményes szereplést kívánva egy emléklappal és egy csokor virággal gratulált a sportolónak és egy palackkal a Város Borából Trenka János edzőnek.

Zsófi a Világkupa után sem állt meg pihenni, folytatja a munkát, gőzerővel készül a következő versenyekre, melyek között lesznek magyar bajnoki megméretések, világkupák is, de leginkább az őszi kvalifikációs világbajnokságra készül, mely már a közelgő olimpia kvalifikációja is lesz egyben.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.