Már megszületett, életképes babákat is abortálna a Cseh Katalin által támogatott szervezet

2019. június 29. (szombat) 20:12 - doszerk

Születésnapja alkalmából egy abortuszpárti szervezetnek gyűjt pénzt Cseh Katalin, a Momentum liberális EP-képviselőnője - írja az Origo.

Mindezt az Alapjogokért Központ vette észre és tette közzé. Az Origo elérte az Alapjogokért Központ kutatási igazgatóját, Törcsi Pétert, aki részletesen beszámolt arról, hogy még a műfajában is milyen szélsőséges szervezet a Cseh Katalin által támogatott és propagált Planned Parenthood nevű szervezet. Ez az a szervezet, amely a terhesség 9 hónapjáig támogatja a terhességmegszakítást, sőt, egy kiszivárgott felvétel szerint akár a már megszületett, életképes babák „abortálását” is pártolnák.

Törcsi Péter emlékeztetett, hogy nem ez az első, hogy a Momentum most már hivatalban lévő EP-képviselője súlyos állítást, véleményt fogalmaz meg az abortusszal kapcsolatban,hiszen néhány éve volt egy rádiófelvétel, ahol a szintén szélsőliberális Papp Réka Kingával polemizáltak az abortuszon, ahol is a magzat meggyilkolását egyfajta botmixerhez hasonlították.

Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője a párt eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án FORRÁS: MTI/ILLYÉS TIBOR

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója elmondta, hogy ez már a második alkalom volt, amikor Cseh Katalin a nyilvánosság előtt abortuszpárti megnyilvánulást tett.Most épp a saját születésnapján, a Planned Parenthood nevű abortuszpárti egyesületnek szervezett gyűjtést.

A Planned Parenthoodról azt kell tudni, hogy a legszélsőségesebb abortuszpárti szervezet, Egyesült Államokbeli székhellyel – mondta el Törcsi Péter.Ez a szervezet nemcsak az USA-ban, hanem szerte a világon máshol is propagálja az abortuszt. Ez az a szervezet, amely a terhesség utolsó pillanatáig hajt végre terhességmegszakítást a különböző klinikákon.

Illusztráció FORRÁS: MTI/BALÁZS ATTILA

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója még sokkolóbbakat is mondott, hiszen beszámolt arról, hogy 2013-ban egy olyan kép- és hangfelvétel került nyilvánosságra, mely szerint a Planned Parenthood, azaz – a Cseh Katalin által propagált szervezet – a már megszületett csecsemők „abortálása” mellett foglalt állást.

Erről számol be a Lifenews.com sokkoló cikke is.

Makó, 2015. január 1. Az első vidéki újévi baba, a 0 óra 1 perckor született Rácz Péter Rikardó édesanyjával, Ráczné Nagy Szilviával a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátóközpont makói szülészetén 2015. január 1-jén FORRÁS: MTI/KELEMEN ZOLTÁN GERGELY

A sokkoló tevékenységről Törcsi Péter elmondta, hogy a saját maguk által finanszírozott klinikákon hagyják, hogy az életképes magzatok megszülessenek, majd tulajdonképpen hagyják őket meghalni.

Egy nagyon szélsőséges szervezetről van szó.

A Trump-kormányzat egyik első intézkedése volt, hogy bizonyos állami forrásokat ettől a szervezettől megvont – mondta el Törcsi Péter.

A szervezet egyik legnagyobb donorja a Soros György által gründolt Open Society Foundation, amely köztudottan Magyarországon is végzi az áldásos tevékenységét.

Soros GyörgyFORRÁS: ANADOLU AGENCY/2014 ANADOLU AGENCY/YUNUS KAYMAZ

A kutatási igazgató elmondta, hogy van egy erős összefonódás Soros György és a Planned Parenthood között.

A kutatási igazgató beszámolt arról is, hogy annak a felháborító döntésnek, miszerint New York Államban a születés pillanatáig el lehet vetetni a gyermeket, a fő szószólója szintén a Planned Parenthood volt. 

Végezetül pedig Törcsi Péter elmondta: 

Különösen felháborító kijelentés ez a momentumos politikustól 2 nappal a Családvédelmi Akcióterv életbelépése előtt. Míg a kormányzat minél több eszközzel igyekszik a családokat és a gyermekvállalást támogatni, addig a Momentum az abortuszt propagálja, és a magyar családok gyarapodása ellen dolgozik.

- origo.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak korát, nemét és alapbetegségeit is

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak korát, nemét és alapbetegségeit is

2020. március 31. (kedd)

Nyilvánossá vált annak a 16 elhunytnak a kora, neme és alapbetegsége is, akik az elmúlt időszakban veszítették életüket Magyarországon koronavírus-fertőzés miatt.

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

2020. március 31. (kedd)

Nem szükséges új lakcímkártya készítése abban az esetben, ha a kijárási korlátozás időtartama alatt nem az állandó, bejelentett lakcímen tartózkodunk.

Vírus: 492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb beteg

Vírus: 492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb beteg

2020. március 31. (kedd)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.

Vírus: 447 az azonosított fertőzöttek száma – két újabb idős beteg halálozott el

Vírus: 447 az azonosított fertőzöttek száma – két újabb idős beteg halálozott el

2020. március 30. (hétfő)

447 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma, miután újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19); az elhunytak száma már 15 fő.

Sok új fertőzött várható Magyarországon

Sok új fertőzött várható Magyarországon

2020. március 29. (vasárnap)

Várhatóan egyre több embert fertőz meg Magyarországon az új koronavírus, sok új esetet fognak diagnosztizálni - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

408 főre nőtt az igazolt fertőzöttek száma – két újabb áldozata van a vírusnak

408 főre nőtt az igazolt fertőzöttek száma – két újabb áldozata van a vírusnak

2020. március 29. (vasárnap)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 408 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma;  és elhunyt két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg.

343 főre nőtt a fertőzöttek száma – és elhunyt egy újabb idős beteg

343 főre nőtt a fertőzöttek száma – és elhunyt egy újabb idős beteg

2020. március 28. (szombat)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 343 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma;  és elhunyt egy újabb idős, krónikus alapbetegségekkel küzdő beteg.