Dunaújváros Hetilap

Szóval mégis a globális Soros-hálózat irányítja a magyar balliberális oldalt?

doszerk - 2019. június 11. 10:29

Ejnye! Hát már megint nekünk, nemzeti elvű állampolgároknak lett igazunk? Már megint nem összeesküvés-elméleteket gyártottunk? Persze, ez valójában szomorú: bár ne lenne igazunk. De sajnos igazunk van - írja a Magyar Nemzet.

Történt ugyanis, hogy a szocialista párt korábbi, befolyásos kommunikátora, Németh Gábor, aki időközben szakított a pártjával, s bevallása szerint az EP-választáson már a Fideszre szavazott, blogjában érdekes információkat osztott meg a nagyérdeművel – amelyre cikkében a Pesti Srácok hívta fel a figyelmet.

Ezek szerint Németh Gábor így ír blogjában: „Tavaly áprilisban beszélgettem egy elnökségi taggal a pártból, aki elhűlve mesélte, hogy saját, friss tapasztalatai alapján sem legenda, hogy mindent Soros György irányít a ballib oldalon, sőt…” A továbbiakban Németh idézi az elnökségi tagot, aki szerint a Soros-parancsok nem közvetlenül jöttek, hanem ennél sokkal ügyesebben és profibb módon: Soros-közeli civil aktivisták jelentek meg a közelében attól kezdve, hogy megjelent a baloldal háza táján.

Ez igen, tehetjük hozzá csettintve egyet, Soros szeme mindent lát és mindenkire figyel! Az idézett elnökségi tag szerint e szervezetek képviselői azt is elmondták neki, hogy mit kommunikáljon, mit képviseljen, kivel dolgozzon együtt. Párttársai pedig arra figyelmeztették, hogy ezeket a sugalmazásokat tanácsos figyelembe venni (!). Miért, egyébként mi történik? – kérdezhetnénk a kívülálló naivitásával. Nem lesz „zsé”, nem lesz pozíció, nem lesz semmilyen támogatás – pardon, irányítás, mely oly megnyugtató és oly ismert a komcsi időkből?

Németh Gábor azzal fejezi be, hogy a Soros-hálózat már bizonyosan „elengedte” a szocikat, hiszen az utasításokat hihetetlenül bénán hajtották végre: ajtónak mentek neki, fetrengtek, nevetséges nyelvi bakikat követtek el, patkányoztak és így tovább. S mivel Soros elengedte az MSZP-t, ezzel az MSZP története véget is ér – hiszen az utóbbi időben is már kizárólag a Soros-féle lélegeztető gépen éltek, teszem már én hozzá.

Jómagam az év elején e lap – illetve még a Magyar Idők – hasábjain így fogalmaztam, nem tudván még Németh Gábor információiról: „Arra kell tehát számítanunk a 2019-es évben, hogy a globális hálózatok jelenléte állandósul Magyarországon, s persze nemcsak nálunk, hanem számos más, már említett országban is. De azért mi különösen erős »figyelmet« kapunk Soroséktól, hiszen Soros Györgynek mindenképpen »szívügye« Magyarország…”

És: „…megítélésem szerint a nyár végétől kezdve a globális elit hálózati emberei »felrázták« az ellenzéki pártokat, s a háttérben kiképzéseket és felkészítéseket tartottak nekik, illetve az utcai tüntetések szervezőinek – Saul Alinsky, Gene Sharp »felforgatáselméleti« könyvei és a jelenleg is nagyon aktív, Soros köreihez tartozó Szrgya Popovics útmutatásai alapján.”

Ha ilyen mondatokat merünk leírni mi, nemzetiek és szuverenisták, azonnal gúnyos visszautasításban van részünk a ballibek részéről. Németh Gábor írása alapján viszont már megint kiderült: igazunk volt, és igazunk van akkor, amikor a Soros-féle liberális, globalista, nyílt társadalom-hívő hálózat masszív magyarországi jelenlétét tényként írtuk le többször is. Ne foglalkozzunk tehát a balliberálisok szokásos és unalmas huhogásaival az összeesküvés-elméletekről, mert már nagyon unalmas, régen lejárt lemez.

A Soros-befolyás folytatódik.

Felkészül: a DK és a Momentum.

Pontosabban már felkészült és már együttműködik. Velük. Még pontosabban: felkészült és végrehajt. Lelkesen, odaadóan, lihegve.

A DK már régen ilyen.

De a Momentum egy új generáció és máris igazodnak.

És ez nagyon szomorú.

- magyarnemzet.hu -

A rovat további hírei: Közélet

Megnyílt a baptista Új Esély Központ

Megnyílt a baptista Új Esély Központ

2024. ápr. 20.

Intézményátadó ünnepséget szerveztek a volt Bánki iskolában a közelmúltban. Mostantól az épület egyik földszinti szárnyában a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió nappali szociális központot üzemeltet. Szívvel segítenek.

90 év szép idő, sok boldogságot, Anna néni!

90 év szép idő, sok boldogságot, Anna néni!

2024. ápr. 20.

Bujáki Györgyné a 90. születésnapját ünnepelte – ez alkalomból igencsak jó hangulatban fogadta Barta Endre alpolgármestert, aki az önkormányzat ajándékai mellett a város nevében a jókívánságokat is tolmácsolta. Isten éltesse, Anna néni! 

Házigazdaként és programvezetőként kezdtük el a BiodiverCity projektet

Házigazdaként és programvezetőként kezdtük el a BiodiverCity projektet

2024. ápr. 19.

9 európai ország 10 városával együtt, Dunaújváros vezetésével, közvetlen európai uniós forrásból valósul meg az Európai Unió Urbact programjának BiodiverCity projektje. A program partnertalálkozóval startolt Dunaújvárosban kedden délelőtt.

A napokban érkezik a nyugdíjasoknak az önkormányzati távhőtámogatás is

A napokban érkezik a nyugdíjasoknak az önkormányzati távhőtámogatás is

2024. ápr. 19.

Április 15-én az egész országban, így Dunaújvárosban is véget ért a fűtési szezon. A hirtelen visszatérő hideg idő miatt azonban Pintér Tamás és az önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy egyelőre ne állítsa le a DVG Zrt. a fűtést.

Eldöntötték, számos fejlesztéshez biztosít fedezetet a közgyűlés

Eldöntötték, számos fejlesztéshez biztosít fedezetet a közgyűlés

2024. ápr. 18.

Díjátadó ünnepséggel kezdődött az önkormányzat csütörtöki közgyűlése, ahol Pintér Tamás polgármester átadta a "Dunaújváros Közbiztonságáért" díjakat, majd nyílt ülésen több mint harminc témát tárgyalt a testület. Fontos témákról döntöttek.

A város közbiztonságáért – három díjazottal

A város közbiztonságáért – három díjazottal

2024. ápr. 18.

Kővágóné Kőkuti Eszter tűzoltó főhadnagy, Bak Róbert József rendőr főtörzszászlós, valamint – posztumusz díjazottként – Varga Éva "Hugi", a Pannon Polgárőrség nemrégiben elhunyt titkára érdemelte a szféra legrangosabb önkormányzati elismerését. Méltatások, főhajtással.
 

Isten éltesse még sokáig, "Nővérke"!

Isten éltesse még sokáig, "Nővérke"!

2024. ápr. 18.

Folytatódott a szépkorú polgárok köszöntése városunkban. Barta Endre alpolgármester a 90. születésnapját ünneplő Imre Józsefnét, Mária nénit köszöntötte otthonában.