A negyeddöntő volt a végállomás

2019. szeptember 16. (hétfő) 18:06 - spigott

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Olaszországban, Lignanóban rendezték meg az elmúlt napokban az EMF Euro Cup elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen öt magyar együttes is megmérette magát. Köztük volt a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC csapata is, mely a Minifutball Ligakupa győzteseként kvalifikálta magát a negyvencsapatos mezőny résztvevői közé. A városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának bajnoka az olasz Dixie Pub Latisana elleni találkozóval kezdte meg a csoportkört, s nagyon sima, 7-2-es győzelemmel melegített a további küzdelmekre. A Slehacky Plzen csapata sem járt sokkal jobban, mert hiába vezettek a csehek még az első félidő elején 2-1-re, a folytatásban erőre kapott a Karmacsi, s végül könnyed, 7-3-as sikerrel lépett nagyot a csoport első helyének megszerzése felé.

Ezt követte a bosnyák Sokolovi Lukavica elleni találkozó, mely rendkívül kiélezett csatát hozott, ám a Karmacsi ezúttal is hátrányból fordítva tudott nyerni 2-1-re, így már csak egy meccset kellett behúznia ahhoz, hogy megnyerje csoportját. Ebben a spanyol Restaurante La Moneda igyekezett meggátolni labdarúgóinkat, s bár a kezdés ijesztő volt, a Karmacsi 0-2-es állást követően sorozatban hat gólt szerezve győzött, így hibátlan teljesítménnyel jutott be a legjobb tizenhat közé.

Képek forrása: Minifutball Szövetség facebook

A nyolc közé kerülésért a román Luxury Team volt a mieink ellenfele, s bár a Karmacsi két alkalommal is vezetést szerzett, a vetélytárs rendre egalizálni tudott, így büntetőlövések döntöttek a továbbjutásról. Itt szerencsére a dunaújvárosiak céloztak jobban, s végül 3-2-es sikerrel biztosították helyüket a legjobb nyolc között. Ahol az a bosnyák Tom Cat gárdája várt a mieinkre, mely 1-0-s első félidőt követően 4-0-ra meglógott együttesünktől, s ugyan innen még sikerült feljönni egyre, a hajrát a vetélytárs bírta jobban, mely végül 6-3-as győzelemmel zárta le a Karmacsi nemzetközi szereplését. A tornát végül a bukaresti Danco Pro gárdája nyerte, miután maratoni hosszúságú büntetőpárbajban 14-13-ra legyőzte a lengyel Golden Boys együttesét.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.