Folytatni a jó sorozatot

2019. szeptember 26. (csütörtök) 18:15 - doszerk

Sorozatban ötödik győzelmére készül a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

Parádésan kezdte az Erste Liga idei küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely négy mérkőzést játszott eddig a sorozatban, s mind a négyet sikerült is megnyernie úgy, hogy huszonhárom lőtt góljára csak öttel tudtak válaszolni az ellenfelek. Utóbbiban óriási szerepe van Garrett Hughson kapusnak, aki közel 97 %-kal védi az Acélbikák ketrecét, s ezzel a mutatóval vezeti is a kapusok rangsorát a ligában. Az előttünk álló hétvégén természetesen újabb feladatok várnak Miroslav Ihnacak tanítványaira, akik pénteken este hat órától a Vasas együttesét látják vendégül a jégcsarnokban, míg vasárnap a bajnoki címvédő Ferencvároshoz látogatnak majd.

Kép: DO-archív

A két találkozó közül utóbbi ígérkezik lényegesen nehezebbnek, ám egyelőre még csak a Vasas elleni meccsre koncentrálnak a jégkorongozóink, akik mindenképpen szeretnék megőrizni hibátlan mérlegüket. Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak még akkor sem, ha a fővárosiak eddig lejátszott öt meccsükből négyet elveszítettek, s jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán. Együttesünk már csak azért sem mehet biztosra, mert a két gárda legutóbbi mérkőzését augusztus 30-án a piros-kékek nyerték 3-2-re Dunaújvárosban. Az biztos, hogy a remélt győzelemhez összeszedett, jó játékra, s az augusztusi mérkőzésen látottnál lényegesen jobb helyzetkihasználásra lesz szükség az Acélbikáktól.

A rovat további hírei: Sport

Sikerélmény a gyerekeknek

Sikerélmény a gyerekeknek

2019. november 21. (csütörtök)

Rengeteg tapasztalattal gazdagodtak a Dunaferr SE ifjú birkózói az Érden megrendezett Batthyány Olimpián.

Előny a Kazincbarcikánál

Előny a Kazincbarcikánál

2019. november 20. (szerda)

A röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján a sok hibával játszó Dunaferr 3-0-s vereséget szenvedett a Kazincbarcikától.

Nagy csaták a Gárdonyiban

Nagy csaták a Gárdonyiban

2019. november 20. (szerda)

Közel száz sportoló vett részt a második alkalommal megrendezett Dunaújvárosi Nyílt Lábtoll-labda Versenyen.

A Vegyészt fogadjuk a Magyar Kupában

A Vegyészt fogadjuk a Magyar Kupában

2019. november 20. (szerda)

A röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján a Dunaferr SE a Kazincbarcikát fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Ezúttal egy pont jutott

Ezúttal egy pont jutott

2019. november 19. (kedd)

Egy döntetlennel és két vereséggel zárták hétvégi bajnoki mérkőzéseiket a Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói.

Rossi: nem tudom elképzelni, hogy döntetlen legyen

Rossi: nem tudom elképzelni, hogy döntetlen legyen

2019. november 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány nem tudja elképzelni, hogy a magyar labdarúgó-válogatott döntetlent játsszon a walesi csapat vendégeként a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Sikeres utánpótlás

Sikeres utánpótlás

2019. november 19. (kedd)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízlabda csapata is magabiztos győzelmet aratott a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.