Jó folytatásban bíznak az Acélbikák!

2019. szeptember 22. (vasárnap) 8:20 - spigott

Csak a győzelem lehet a célja a Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Eddig remekül szerepelnek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában, ugyanis a mezőnyben egyedüliként még nem veszítettek pontot a sorozatban. Miroslav Ihnacak tanítványai három mérkőzést játszottak eddig, s mindhármat magabiztosan nyerték úgy, hogy tizenöt lőtt góljukra mindössze néggyel tudtak válaszolni az ellenfelek. A következő fordulóban ismét egy olyan vetélytárs vár az Acélbikákra, amelyet elméletileg le kellene győzniük, ugyanis ma délután öt órától az a Fehérvári Titánok látogat Dunaújvárosba, melyet a felkészülési időszakban, majd az Erste Liga nyitányán is sikerült felülmúlnia Silló Arnoldéknak.

A Titánok már négy mérkőzést játszottak az idei szezonban, s ezekből egyet nyertek meg a Hokiklub Budapest ellen, míg a mieinktől, a DEAC-tól, valamint legutóbb a Ferencvárostól is kikaptak, így jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tízcsapatos mezőnyben. Ez alapján egyértelműen az Acélbikák számítanak a meccs esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy elaltassa jégkorongozóinkat, hiszen egy nagyon agilis, sokat és jól korcsolyázó csapat lesz ma az ellenfelünk.

Tisztában van ezzel csapatunk kapitánya, Azari Zsolt is, aki egy motivált fehérvári együttesre számít, s mint azt érdeklődésünkre elmondta, nem 7-1-ről, hanem 0-0-ról kezdődik az összecsapás, vagyis nagyon oda kell figyelniük, ha szeretnék megőrizni hibátlan mérlegüket. Márpedig a céljuk egyértelműen ez lesz a megyei rangadók idei második felvonásán.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.