Már csak két csapat hibátlan

2019. szeptember 14. (szombat) 13:17 - spigott

Három mérkőzésen összesen huszonkilenc gólnak örülhettek a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának második fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Papa SE és a Varázs Kép együttesei húztak szerelést, s bár utóbbi még a 37. percben is 4-3-ra vezetett, a hajrát a Papa SE bírta jobban, mely az utolsó bő tíz percben négy alkalommal is mattolta ellenfelét, s végül 7-4-es győzelemmel gyűjtötte be első pontjait az idei szezonban.

Nem fukarkodtak a gólokkal a csapatok a Kemi-Ker Kft. és a Gyalog Galopp összecsapásán sem, melynek első félidejében két-két találatnak örülhettek a felek. A második huszonöt percet viszont sokkal jobban kezdte a Kemi-Ker, s egymás után szerzett három góljának köszönhetően meg is lépett vetélytársától. A Gyalog Galopp hiába jött vissza kétszer is egy találatra, az ellenfélnél mindig volt valaki, aki válaszolni tudott, így végül a Kemi-Ker 7-5-ös sikerével ért véget a mérkőzés.

Kép: DO-archív

A nap rangadóját a PW-Shield Kft. vívta a Tízpróbások együttesével. A bajnokságot egyaránt győzelemmel kezdő csapatok küzdelmét azonban utóbbi kezdte jobban, s már az első tíz percben két találattal meglépett ellenfelétől. A PW-Shield persze nem adta fel, ám hiába vette be kétszer is a Tízpróbások kapuját, a túloldalon ugyaneddig jutottak Papp Attiláék is, s végül 4-2-es győzelemmel őrizték meg hibátlan mérlegüket a bajnokságban.

Eredmények

Papa SE – Varázs Kép 7-4 (2-1)
Kemi-Ker Kft. – Gyalog Galopp 7-5 (2-2)
PW-Shield Kft. – Tízpróbások 2-4 (1-2)

A Campus Osztály állása a 2. forduló után: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Tízpróbások 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Varázs Kép 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Irapuato 3 pont, 8. Gyalog Galopp 1 pont, 9. Akrasz-Bau SE 1 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.