Már csak két csapat hibátlan

2019. szeptember 14. (szombat) 13:17 - spigott

Három mérkőzésen összesen huszonkilenc gólnak örülhettek a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának második fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Papa SE és a Varázs Kép együttesei húztak szerelést, s bár utóbbi még a 37. percben is 4-3-ra vezetett, a hajrát a Papa SE bírta jobban, mely az utolsó bő tíz percben négy alkalommal is mattolta ellenfelét, s végül 7-4-es győzelemmel gyűjtötte be első pontjait az idei szezonban.

Nem fukarkodtak a gólokkal a csapatok a Kemi-Ker Kft. és a Gyalog Galopp összecsapásán sem, melynek első félidejében két-két találatnak örülhettek a felek. A második huszonöt percet viszont sokkal jobban kezdte a Kemi-Ker, s egymás után szerzett három góljának köszönhetően meg is lépett vetélytársától. A Gyalog Galopp hiába jött vissza kétszer is egy találatra, az ellenfélnél mindig volt valaki, aki válaszolni tudott, így végül a Kemi-Ker 7-5-ös sikerével ért véget a mérkőzés.

Kép: DO-archív

A nap rangadóját a PW-Shield Kft. vívta a Tízpróbások együttesével. A bajnokságot egyaránt győzelemmel kezdő csapatok küzdelmét azonban utóbbi kezdte jobban, s már az első tíz percben két találattal meglépett ellenfelétől. A PW-Shield persze nem adta fel, ám hiába vette be kétszer is a Tízpróbások kapuját, a túloldalon ugyaneddig jutottak Papp Attiláék is, s végül 4-2-es győzelemmel őrizték meg hibátlan mérlegüket a bajnokságban.

Eredmények

Papa SE – Varázs Kép 7-4 (2-1)
Kemi-Ker Kft. – Gyalog Galopp 7-5 (2-2)
PW-Shield Kft. – Tízpróbások 2-4 (1-2)

A Campus Osztály állása a 2. forduló után: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Tízpróbások 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Varázs Kép 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Irapuato 3 pont, 8. Gyalog Galopp 1 pont, 9. Akrasz-Bau SE 1 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Világbajnoki bronz Grúziából

Világbajnoki bronz Grúziából

2019. október 17. (csütörtök)

Egy harmadik és egy ötödik helyezéssel zárták a Veterán Kötött- és Szabadfogású Világbajnokságot a dunaújvárosi birkózók.

Kupameccs előtt a röplabdázóink

Kupameccs előtt a röplabdázóink

2019. október 17. (csütörtök)

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában a Dunaferr SE csapata a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja.

Bravúros pontszerzés Debrecenben

Bravúros pontszerzés Debrecenben

2019. október 16. (szerda)

Óriásit küzdött, s nagyon értékes pontot szerzett Debrecenben a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Sűrűsödő élmezőny

Sűrűsödő élmezőny

2019. október 16. (szerda)

Elmaradtak a nagy küzdelmek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulójában.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2019. október 16. (szerda)

Az idei szezonban még veretlen Debrecen ellen lép pályára ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Újra nyert a DAB!

Újra nyert a DAB!

2019. október 15. (kedd)

Korán hátrányba került, ám végül 4-2-es sikert aratott a Hokiklub Budapest elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem hibázott a Karmacsi

Nem hibázott a Karmacsi

2019. október 15. (kedd)

Újabb sima győzelemnek örülhetett a címvédő a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.