Sűrűsödő élmezőny

spigott - 2019. szeptember 29. 13:04

Harmadik győzelmüket aratták a listavezető Tízpróbások üldözői a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapással fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának negyedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először az ötödik Gyalog Galopp lépett pályára a negyedik Papa SE ellen, ám a nagy csata ezúttal elmaradt, mert Petrás Gábor három és Huber Balázs négy találatának köszönhetően a Gyalog Galopp nagyon sima, 7-2-es sikert aratva szerezte meg a három bajnoki pontot.

Petrás Gábor (fehérben) ezúttal három gólt szerzett!

A nap második meccsén a nyolcadik Irapuato játékosai húztak szerelést a szintén három ponttal álló PW-Shield ellen. Utóbbiak azonban már az első felvonás végén 2-0-ra vezettek, majd a második félidő első negyed órájában újabb két gólt szerezve el is döntötték a pontok sorsát. Ugyan az Irapuato a hajrához közeledve szépített, ám erre is volt válasza a "pajzsosoknak", s 5-1-es győzelemmel duplázták meg pontjaik számát.

A forduló utolsó találkozója hozta talán a legkiélezettebb csatát, ugyanis a hetedik Varázs Kép és a harmadik Multisteel Hungary mérkőzésén még bő tíz perccel a meccs vége előtt is csak 2-1-re vezetett az esélyesebbnek tartott Multisteel. A hajrát azonban jobban bírták ellenfelüknél Török Dávidék, s az utolsó percekben újabb két találatot szerezve biztosították be győzelmüket, amivel fel is jöttek a bajnoki tabella második helyére.

Eredmények

Gyalog Galopp – Papa SE 7-2 (5-1)
Irapuato – PW-Shield Kft. 1-5 (0-2)
Varázs Kép – Multisteel Hungary 1-4 (1-2)

A Campus Osztály állása a 4. forduló után: 1. Tízpróbások 12 pont, 2. Multisteel Hungary 9 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 9 pont, 4. Gyalog Galopp 7 pont, 5. PW-Shield Kft. 6 pont, 7. Papa SE 6 pont, 7. Varázs Kép 3 pont, 8. Irapuato 3 pont, 9. Akrasz-Bau SE 2 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.