Szoros meccsek a Campusban

spigott - 2019. szeptember 18. 13:09

Nincs már pont nélkül álló csapat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Két találkozóval kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának harmadik fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először a még pont nélkül álló B.T. Mirage, valamint az utolsó előtti, eddig egy pontot gyűjtő Akrasz-Bau SE csapatai mérték össze egymással erejüket. A mérkőzést a Mirage kezdte jobban, már a második percben vezetett, ám ellenfele még az első felvonásban egalizált, majd az előnyt is magához ragadta a fordulás után. A sereghajtó azonban nem adta fel, s az utolsó előtti percben lőtt góllal mentette döntetlenre a meccset, így három fordulót követően nincs már pont nélkül álló együttes a Campus Osztályban.

Kép: DO-archív

A Tízpróbások és az Irapuato összecsapásának előbbiek voltak az esélyesei, s Deimel Dávidék úgy is kezdték a találkozót, ahogy arra számtani is lehetett, mert az első felvonás derekán és hajrájában is betalálva léptek el két góllal ellenfelüktől. Az Irapuato sem akart azonban pont nélkül maradni, ám hiába szépített a második felvonás elején, tovább már nem jutott, így a Tízpróbások végül 2-1-es sikerrel álltak a tabella élére.

Eredmények

B.T. Mirage – Akrasz-Bau SE 2-2 (1-1)
Tízpróbások – Irapuato 2-1 (2-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 9 pont, 2. Multisteel Hungary 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Varázs Kép 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Irapuato 3 pont, 8. Akrasz-Bau SE 2 pont, 9. Gyalog Galopp 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.