Szoros meccsek a Campusban

2019. szeptember 18. (szerda) 13:09 - spigott

Nincs már pont nélkül álló csapat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Két találkozóval kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának harmadik fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először a még pont nélkül álló B.T. Mirage, valamint az utolsó előtti, eddig egy pontot gyűjtő Akrasz-Bau SE csapatai mérték össze egymással erejüket. A mérkőzést a Mirage kezdte jobban, már a második percben vezetett, ám ellenfele még az első felvonásban egalizált, majd az előnyt is magához ragadta a fordulás után. A sereghajtó azonban nem adta fel, s az utolsó előtti percben lőtt góllal mentette döntetlenre a meccset, így három fordulót követően nincs már pont nélkül álló együttes a Campus Osztályban.

Kép: DO-archív

A Tízpróbások és az Irapuato összecsapásának előbbiek voltak az esélyesei, s Deimel Dávidék úgy is kezdték a találkozót, ahogy arra számtani is lehetett, mert az első felvonás derekán és hajrájában is betalálva léptek el két góllal ellenfelüktől. Az Irapuato sem akart azonban pont nélkül maradni, ám hiába szépített a második felvonás elején, tovább már nem jutott, így a Tízpróbások végül 2-1-es sikerrel álltak a tabella élére.

Eredmények

B.T. Mirage – Akrasz-Bau SE 2-2 (1-1)
Tízpróbások – Irapuato 2-1 (2-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 9 pont, 2. Multisteel Hungary 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Varázs Kép 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Irapuato 3 pont, 8. Akrasz-Bau SE 2 pont, 9. Gyalog Galopp 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.