Először az UTE ellen

2019. október 18. (péntek) 8:05 - doszerk

Az Újpest elleni fővárosi mérkőzéssel folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Hokiklub elleni 4-2-es győzelemmel a háta mögött készülhet újabb fővárosi vetélytársa ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely pénteken este hat órától az UTE vendégeként korcsolyázik jégre az Újpesti Jégcsarnokban. Együttesünk tíz lejátszott mérkőzést követően a negyedik helyen áll az Erste Liga tabelláján úgy, hogy hét alkalommal győzött, míg háromszor vereséget szenvedett, míg a fővárosiak öt győzelemmel és hat vereséggel a hatodik helyen állnak tizenöt szerzett ponttal. Acélbikáink holnapi vetélytársa finoman szólva sem kezdte jól a szezont, első négy meccsét elveszítette, majd a hatodik fordulót követően Szilassy Zoltánt addigi segítője, Baróti Zsolt váltotta a kispadon.

Turcotte eredményes játékára most is szükség lesz! (Kép: DO-archív)

Ezt követően is érték meglepő pofonok a lilákat, többek közt a Titánok otthonában, ám legutóbbi meccseiken már kiegyenesedni látszanak, hiszen a Brassót hosszabbítás után, míg a több EBEL-játékossal megerősített fehérváriakat a rendes játékidőben tudták legyőzni, így fel is kapaszkodtak a tabella középmezőnyébe. Hazai környezetben nyilván nem lesz más céljuk, csak a győzelem megszerzése, ám a pontszerzés reményében vágnak neki a találkozónak Acélbikáink is, ezért élvezetes, nagy csatára számíthatnak azok, akik kilátogatnak a két gárda összecsapására. Az biztos, hogy a remélt szép eredmény eléréséhez a jó kapusteljesítmény mellett stabil védekezésre és hatékony támadójátékra lesz szüksége a mieinknek, akik természetesen bizakodva, optimistán várják újabb fellépésüket az Erste Liga alapszakaszában.

A rovat további hírei: Sport

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.

Két bajnoki érem Ceglédről

Két bajnoki érem Ceglédről

2019. november 10. (vasárnap)

Jól szerepeltek a Danubius KSE tollaslabdázói a Cegléden megrendezett Országos Senior Bajnokságon.

A sereghajtóhoz látogat a DPASE

A sereghajtóhoz látogat a DPASE

2019. november 10. (vasárnap)

A javuló formát mutató Dunaharaszti MTK elleni találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.