Először az UTE ellen

2019. október 18. (péntek) 8:05 - doszerk

Az Újpest elleni fővárosi mérkőzéssel folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Hokiklub elleni 4-2-es győzelemmel a háta mögött készülhet újabb fővárosi vetélytársa ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely pénteken este hat órától az UTE vendégeként korcsolyázik jégre az Újpesti Jégcsarnokban. Együttesünk tíz lejátszott mérkőzést követően a negyedik helyen áll az Erste Liga tabelláján úgy, hogy hét alkalommal győzött, míg háromszor vereséget szenvedett, míg a fővárosiak öt győzelemmel és hat vereséggel a hatodik helyen állnak tizenöt szerzett ponttal. Acélbikáink holnapi vetélytársa finoman szólva sem kezdte jól a szezont, első négy meccsét elveszítette, majd a hatodik fordulót követően Szilassy Zoltánt addigi segítője, Baróti Zsolt váltotta a kispadon.

Turcotte eredményes játékára most is szükség lesz! (Kép: DO-archív)

Ezt követően is érték meglepő pofonok a lilákat, többek közt a Titánok otthonában, ám legutóbbi meccseiken már kiegyenesedni látszanak, hiszen a Brassót hosszabbítás után, míg a több EBEL-játékossal megerősített fehérváriakat a rendes játékidőben tudták legyőzni, így fel is kapaszkodtak a tabella középmezőnyébe. Hazai környezetben nyilván nem lesz más céljuk, csak a győzelem megszerzése, ám a pontszerzés reményében vágnak neki a találkozónak Acélbikáink is, ezért élvezetes, nagy csatára számíthatnak azok, akik kilátogatnak a két gárda összecsapására. Az biztos, hogy a remélt szép eredmény eléréséhez a jó kapusteljesítmény mellett stabil védekezésre és hatékony támadójátékra lesz szüksége a mieinknek, akik természetesen bizakodva, optimistán várják újabb fellépésüket az Erste Liga alapszakaszában.

A rovat további hírei: Sport

Megvannak a liga legjobbjai

Megvannak a liga legjobbjai

2020. május 30. (szombat)

Hat egyéni kategóriában hirdettek végső győztest pénteken az Erste Liga különdíjainak odaítélésénél.

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

2020. május 30. (szombat)

A héten megkezdték a közös munkát a magyar birkózó-válogatott tagjai, akik Sike András kötöttfogású kapitány szerint a körülményekhez képest jó állapotban érkeztek vissza a hosszú kényszerpihenőről.

Azari Zsolt rangos elismerése

Azari Zsolt rangos elismerése

2020. május 29. (péntek)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kapitánya, Azari Zsolt kapta meg idén az Erste Liga Mr. Spirit díját.

Már Tokióig terveznek

Már Tokióig terveznek

2020. május 29. (péntek)

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének felkérésére Hüttner Csaba, és Weisz Róbert szövetségi kapitányok már júniusra beterjesztik a tokiói olimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Júniusban rendezik a tisztújító közgyűlést

Júniusban rendezik a tisztújító közgyűlést

2020. május 29. (péntek)

Az elnökségi ülésen eldőlt, hogy június 20-án rendezik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tisztújító közgyűlését.

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.