Ismét az UTE ellen

2019. október 25. (péntek) 8:05 - doszerk

A kupameccsen elszenvedett vereség után az Erste Ligában javítanának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói a lila-fehérek ellen.

Nem pontosan úgy alakult Acélbikáink legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a gárda és drukkerei remélték, ugyanis Miroslav Ihnacak tanítványai négygólos vereséget szenvedtek hazai környezetben az Újpest elleni kupapárharc első felvonásán. Szerencsére sokat nem kell várni a javítási lehetőségre, ugyanis pénteken este hat órától újra az újpestiekkel néznek farkasszemet Somogyi Balázsék, ám ezúttal nem a Magyar Kupában, hanem az Erste Ligában látják vendégül a fővárosi lila-fehéreket. A két gárda között tizenkét pont a különbség a tabellán harmadik DAB javára úgy, hogy a mieink eggyel kevesebb mérkőzést játszottak Baróti Zsolt együttesénél.

Kép: DO-archív

Acélbikáink nemcsak a kupából ismerhetik mai vetélytársukat, ugyanis egy héttel ezelőtt már a fővárosban is összemérték egymással erejüket a felek, s azon a találkozón remek játékkal sikerült 3-1-es győzelmet aratnia a mieinknek. Hazai környezetben nyilván csak az újabb győzelemmel lennének elégedettek jégkorongozóink, ám ez egyáltalán nem lesz egyszerű a jó erőkből álló újpestiek ellen. Nagy kérdés, hogy sikerül-e kiküszöbölni azokat a hibákat, melyeket a kupameccsen elkövettünk, illetve kulcsfontosságú lesz a helyzetek kihasználása is, melyekkel finoman szólva sem a legjobban gazdálkodtak játékosaink a két csapat keddi összecsapásán.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Santa Claus Kupa

Véget ért a Santa Claus Kupa

2019. december 16. (hétfő)

A cseh Olomouc csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Jégcsarnokban megrendezett Santa Claus CUP U9 AAA elnevezésű utánpótlás jégkorong torna.

Lemaradt a felsőházról a Dunaferr

Lemaradt a felsőházról a Dunaferr

2019. december 15. (vasárnap)

Túl sokat hibázott a Dunaferr SE röplabda csapata a Debrecen elleni rangadón ahhoz, hogy reális esélye legyen a győzelemre.

Bravúros ezüst Kaposvárról

Bravúros ezüst Kaposvárról

2019. december 15. (vasárnap)

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet az úszók országos rövidpályás bajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, Szöllősi Martin.

Rangadó előtt a röplabdázók

Rangadó előtt a röplabdázók

2019. december 14. (szombat)

Kiemelkedően fontos bajnoki mérkőzés vár a Dunaferr SE röplabda csapatára a Debrecen ellen.

Fontos Dunaferr-siker

Fontos Dunaferr-siker

2019. december 13. (péntek)

Meggyőző játékkal aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet Debrecenben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

2019. december 13. (péntek)

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Három pontért utazik a Dunaferr

Három pontért utazik a Dunaferr

2019. december 13. (péntek)

Kőkeménynek ígérkező mérkőzés vár ma este a Dunaferr futsalosaira a DEAC otthonában.