Nehéz meccsre számíthatnak az Acélbikák

2019. október 15. (kedd) 8:10 - spigott

A sereghajtó Hokiklub Budapest elleni mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hat győzelem után három vereséggel folytatta az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely kilenc lejátszott találkozót követően az ötödik helyen áll a sorozat tabelláján úgy, hogy lényegesen kevesebb mérkőzést játszott vetélytársainál. Miroslav Ihnacak tanítványai ma azonban újra próbát tehetnek rosszabb sorozatuk megtörésére, ugyanis este hat órától a sereghajtó Hokiklub Budapest együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

A fővárosiak tizenegy mérkőzést játszottak eddig az Erste Liga alapszakaszában, s bár csak két győzelemnek örülhettek, ennek ellenére sem számíthatnak könnyű meccsre jégkorongozóink. Volt játékosunk Gröschl Tamás tanítványai az idei szezonban már két komoly meglepetésnek is örülhettek, mivel a nyitófordulóban az Újpest ellen arattak 2-1-es győzelmet, míg a legutóbbi mérkőzésükön azt a Brassót verték végig vezetve 5-3-ra, mely vasárnap Dunaújvárosban győzött a Bikák ellen 3-1-re.

Képek: DO-archív

A felkészülési időszakban már találkoztak a mieink mai ellenfelükkel, s bár szeptember elején 5-1-re győztek az Acélbikák, ezúttal egy lényegesen keményebb ellenfélre számíthatnak, már csak azért is, mert a közelmúltban két nagyon erősnek tűnő finn hokist igazoltak a fővárosiak. Hazai környezetben azonban csak a győzelem lehet a célja együttesünknek, ám ehhez koncentrációban, a támadások befejezésében is előrébb kell lépni a Brassó elleni vasárnapi találkozóhoz képest.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.