Nem pihennek az Acélbikák

2019. október 19. (szombat) 8:14 - doszerk

Az Újpesten aratott 3-1-es győzelem után ma már a Gyergyói HK ellen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Jó játékkal aratott 3-1-es győzelmet pénteken este Újpesten a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga alapszakaszában. Miroslav Ihnacak tanítványai idei nyolcadik sikerükkel feljöttek a tabella harmadik helyére, ám túl sokáig nem örülhetnek a három pont megszerzésének, mert ma már újabb kemény feladat vár Somogyi Balázsékra, akik este hat órától a Gyergyói HK-t látják vendégül a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az erdélyiek jelenleg a hatodik helyen állnak a sorozatban úgy, hogy tizenhárom lejátszott meccsükből hat alkalommal arattak győzelmet, míg hétszer pont nélkül kellett elhagyniuk a jeget. A GYHK csapata a közelmúltban edzőváltáson is átesett, de a kanadai Malcolm Cameron bemutatkozása jól sikerült, ugyanis az erdélyiek tegnap este sima, 4-1-es győzelmet arattak a Hokiklub vendégeként, s Dunaújvárosba is a pontszerzés reményében lépnek pályára.

A három pont megszerzésében bíznak azonban a mieink is, az ugyanakkor nagy kérdés, hogy mennyit vett ki Acélbikáinkból az Újpest elleni összecsapás, melyen hatvan percen keresztül nagy iramban, végig koncentrálva kellett játszania együttesünknek. a két gárda az idei szezonban már találkozott egymással, s a bő egy hónappal ezelőtti mérkőzésen a Bikák 4-2-es sikert arattak úgy, hogy már az első húsz perc után 4-1-re vezettek. Az biztos, hogy most még keményebb mérkőzés vár csapatunkra, ám hazai pályán nem lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.