Hazai rangadó a DEAC ellen

2019. november 25. (hétfő) 8:01 - doszerk

Hatpontos mérkőzés vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára az Erste Liga alapszakaszában a debreceniek ellen.

Magabiztos, szép sikert aratott az Erste Liga legutóbbi fordulójában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely pénteken este végig vezetve győzte le 6-2-re a Fehérvári Titánok gárdáját, így húsz mérkőzést követően a tabella ötödik helyén áll az Erste Ligában. Miroslav Ihnacak tanítványaira ma már lényegesen nehezebb feladat vár, ugyanis este hat órától a DEAC gárdája látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba.

A több volt dunaújvárosi játékossal felálló debreceniekkel az idei szezonban már találkoztak Acélbikáink, s a két gárda két hónappal ezelőtti mérkőzésén a mieink végül 4-1-es sikernek örülhettek. David Musial együttese azonban azóta több remek légióssal erősítette meg keretét, s erejükre jellemző, hogy az Erste Ligában csak ők voltak képesek a rendes játékidőben legyőzni a listavezető Csíkszeredát, s bravúrjuk értékét csak növeli, hogy 3-0-s sikerüket Erdélyben érték el a tabella éllovasa ellen.

Kép: DO-archív

A debreceniek jelenleg a negyedik helyen állnak az Erste Ligában úgy, hogy egy meccsel többet játszva előzik meg két ponttal az Acélbikákat, vagyis a ma esti meccs mindkét gárda számára kiemelten fontos lesz. A mieink helyzetét javíthatja, hogy Somogyi Balázs letöltötte kétmeccses eltiltását, így házi pontlista harmadik helyezettje visszatérhet a csapatba, ami mindenképpen növeli a szakvezetés variációs lehetőségeit.

A rovat további hírei: Sport

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.