Ma már a Vasas következik

2019. november 13. (szerda) 11:57 - doszerk

A bajnoki címvédő elleni öldöklő küzdelem után a sereghajtó otthonába látogatnak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Óriási csatában szenvedett 3-2-es hosszabbításos vereséget kedden este a Ferencváros elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melynek sok ideje nem volt a pihenésre, ugyanis ma hat óra negyven perctől újabb találkozó vár a gárdára, méghozzá a Vasas ellen. A fővárosi összecsapás előtt a mieink harminckét szerzett ponttal az ötödik helyen állnak a tabellán, míg a piros-kékek a nyolc egységgel a tizedik, utolsó helyen, s ha ezt, valamint a két csapat idei egymás elleni meccseit nézzük, akkor egyértelműen az Acélbikák a mai meccs esélyesei. Miroslav Ihnacak tanítványai az Erste Liga idei kiírásában eddig két alkalommal találkoztak mai vetélytársukkal, s Dunaújvárosban 6-4-re, míg Budapesten 8-1-re győzték le Ladányi Balázs csapatát. Ma azonban valószínűleg sokkal nehezebb csata vár a Bikákra, ugyanis a Vasas még egyszer nem fog olyan rosszul játszani, mint tette azt legutóbb, s biztosak lehetünk abban is, hogy ellenfelünk bizonyítani akarja, hogy a két gárda fővárosi meccse "csak" egy nagyobb kisiklás volt számára.

Kép: DO-archív

Nehezítheti a mieink helyzetét az is, hogy Hruby Gellért a Fradi elleni meccsen súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett, így rá ma biztosan nem számíthat Miroslav Ihnacak vezetőedző, aki ezzel együtt is abban bízik, hogy sikerül elhozni a három pontot a fővárosiaktól. - Kemény lesz a mai meccs is, de ebben nincs semmi meglepő, ebben a ligában minden meccs nehéz. Készen kell állnunk a Vasas ellen is, nem szabad, hogy megtévesszen minket az, hogy legutóbb simán nyertünk, az első perctől az utolsóig koncentrálnunk kell, s meg kell szereznünk a győzelmet.

A rovat további hírei: Sport

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2020. július 04. (szombat)

A Tízpróbások és az SZP-Asztalos együttesei jutottak be a Dunaújváros Kupa fináléjába.

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

2020. július 04. (szombat)

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

Nem hibáztak az esélyesek

Nem hibáztak az esélyesek

2020. július 03. (péntek)

A Multisteel Hungary nagyon sima, míg a Ködi Generál szoros meccset nyert meg a Dunaújváros Kupa rájátszásának csütörtöki fordulójában.

Magyarország Eb-selejtezőt rendezhet

Magyarország Eb-selejtezőt rendezhet

2020. július 03. (péntek)

A Magyar Röplabda Szövetség a férfiaknál és a nőknél is házigazdája lesz az Európa-bajnoki selejtezők egyik csoportkörének.

Véghajrához közeledve

Véghajrához közeledve

2020. július 02. (csütörtök)

Nem tudott nyerni negyedosztályú vetélytársa ellen a Gyalog Galopp gárdája a Dunaújváros Kupa szerda esti fordulójában.

Megvan a Bikák negyedik légiósa

Megvan a Bikák negyedik légiósa

2020. július 02. (csütörtök)

A svéd Kristoffer Pihlqvist a Hokiklub Budapest csapatától érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

2020. július 01. (szerda)

Ismét Dunaújvárosban folytatja pályafutását a 106-szoros válogatott, a DKKA csapatával 2016-ban EHF Kupa-győztes Bulath Anita.