Rangadó Újpesten!

2019. november 29. (péntek) 8:07 - doszerk

Az idei szezonban hullámzóan szereplő Újpest vendégeként korcsolyázik jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Erste Liga mai fordulójában.

Háromgólos, 6-3-as vereséget szenvedett az Erste Liga szerdai játéknapján Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely huszonkét lejátszott mérkőzést követően az ötödik helyen áll a sorozat tabelláján. Sokat azonban nem búslakodhattak Acélbikáink a legutóbbi vereség miatt, ugyanis ma már újabb feladat vár a csapatra, mely este hat órától az Újpest vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket. A lila-fehérek futottak már jobb idényt is a mostaninál, jelenleg a hetedik helyen állnak az Erste Ligában huszonhárom meccsen elért huszonhat ponttal úgy, hogy kilenc győzelmük mellett tizennégy alkalommal szenvedtek vereséget.

Kép: DO-archív

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzés várna a Bikákra sőt, egy várhatóan nagyon motivált, javítani vágyó együttes lesz a mieink ellenfele pénteken este. Miroslav Ihnacak tanítványai kétszer találkoztak eddig mai vetélytársukkal a szezonban, s ugyan a fővárosban a mieink diadalmaskodtak 3-1-re, a dunaújvárosi mérkőzésen hosszabbítás után a lilák nyerték, vagyis megjósolhatatlan, hogy ki örülhet majd a sikernek a várhatóan izgalmas összecsapáson. Az biztos, hogy egyik gárda sem a legjobb előjelekkel várja a meccset, mert a mieink a Debrecen elleni vereséggel a hátuk mögött utaznak a fővárosba, míg az Újpest a Fradi elleni kupapárharcból esett ki szerdán este kettős vereséggel. Hiányzók lesznek mindkét oldalon, mert a hazaiaknál Di Diomete és Sikorcin eltiltás miatt nem állhat a szakvezetés rendelkezésére, míg az Acélbikáknál Hruby Gellért, Somogyi Balázs sem korcsolyázhat jégre sérülés miatt.

A rovat további hírei: Sport

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.