Elvárható a győzelem

doszerk - 2019. december 1. 8:07

Hazai környezetben, a Vasas elleni mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Szép sikert aratott az Erste Liga legutóbbi fordulójában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely ezúttal Újpestről hozta el a bajnoki pontokat, amivel fel is jött a tabella negyedik helyére. Miroslav Ihnacak tanítványai ma hazai környezetben növelhetik tovább győzelmeik számát, ugyanis este hat órától a Vasas gárdáját látják vendégül a jégcsarnokban, méghozzá egy olyan találkozón, melyen egyértelműen a mieink számítanak az esélyesebbnek. A fővárosiak ugyanis sereghajtók az Erste Ligában úgy, hogy eddig lejátszott huszonnégy meccsükből csak kettőt nyertek meg, s huszonkét alkalommal vesztesen hagyták el a pályát.

Kép: DO-archív

Ladányi Balázs csapata legutóbbi tizennégy mérkőzésén nem tudott pontot szerezni, s ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy a mieink három alkalommal is legyőzték már mai vetélytársukat, akkor kijelenthető, hogy a DAB győzelmén kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene. Hruby és Somogyi továbbra is sérült, de a többiek mind a szakvezetés rendelkezésére állnak, de a többiek harcra készek, s motiváltan várják az este hat órakor kezdődő dunaújvárosi összecsapást. A vendégek nem túl jó formája azonban nem szabad, hogy megtévessze együttesünket, hatvan percen keresztül fegyelmezett és hatékony játékra lesz szükség a játékosoktól a remélt siker megszerzéséhez.

A rovat további hírei: Sport

Csíkszeredai öröm a gólzáporban

Csíkszeredai öröm a gólzáporban

2022. dec. 02.

Hiába lőtt hét (!) gólt a címvédőnek, az emberelőnyeit is remekül értékesítő Csíkszereda két góllal legyőzte a Dunaújvárosi Acélbikák hokisait a két gárda csütörtök esti mérkőzésén.

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

2022. dec. 01.

Hazai pályán, az UTE ellen folytatja a Magyar Kupa küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese.

Nehéz ellenfél a kupában

Nehéz ellenfél a kupában

2022. dec. 01.

A DVSC lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

A címvédő ellen játszanak a Bikák

A címvédő ellen játszanak a Bikák

2022. dec. 01.

Hazai környezetben, a Csíkszereda elleni összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Hazatért a válogatott bekk

Hazatért a válogatott bekk

2022. nov. 30.

Tóth Gergely személyében egy ponterős, helyi nevelésű játékossal erősítette meg védősorát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elkészült a második csoportkör menetrendje

Elkészült a második csoportkör menetrendje

2022. nov. 30.

A Catania ellen kezdi, s a holland Leiden ellen zárja a Bajnokok Ligája második csoportkörét a DFVE felnőtt női vízilabda csapata.

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

2022. nov. 30.

Közel kétszáz gyermek vett részt a DKSE és a Gurics György BDSE birkózóinak évzáró rendezvényén a mezőfalvi Petőfi iskolában.