Elvárható a győzelem

doszerk - 2019. december 1. 8:07

Hazai környezetben, a Vasas elleni mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Szép sikert aratott az Erste Liga legutóbbi fordulójában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely ezúttal Újpestről hozta el a bajnoki pontokat, amivel fel is jött a tabella negyedik helyére. Miroslav Ihnacak tanítványai ma hazai környezetben növelhetik tovább győzelmeik számát, ugyanis este hat órától a Vasas gárdáját látják vendégül a jégcsarnokban, méghozzá egy olyan találkozón, melyen egyértelműen a mieink számítanak az esélyesebbnek. A fővárosiak ugyanis sereghajtók az Erste Ligában úgy, hogy eddig lejátszott huszonnégy meccsükből csak kettőt nyertek meg, s huszonkét alkalommal vesztesen hagyták el a pályát.

Kép: DO-archív

Ladányi Balázs csapata legutóbbi tizennégy mérkőzésén nem tudott pontot szerezni, s ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy a mieink három alkalommal is legyőzték már mai vetélytársukat, akkor kijelenthető, hogy a DAB győzelmén kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene. Hruby és Somogyi továbbra is sérült, de a többiek mind a szakvezetés rendelkezésére állnak, de a többiek harcra készek, s motiváltan várják az este hat órakor kezdődő dunaújvárosi összecsapást. A vendégek nem túl jó formája azonban nem szabad, hogy megtévessze együttesünket, hatvan percen keresztül fegyelmezett és hatékony játékra lesz szükség a játékosoktól a remélt siker megszerzéséhez.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

DSTV: újabb forduló az ÚDL-ben

2022. júl. 04.

Harminc férfi, és hét női versenyző részvételével rendezték meg az Újvárosi Darts Liga harmadik fordulóját a közelmúltban. Hangkép.

Ezüstérmes juniorok

Ezüstérmes juniorok

2022. júl. 04.

Fordulatos véghajrában kapott ki a norvégoktól a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott a szlovéniai világbajnokság döntőjében.

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

2022. júl. 03.

A magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre, ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel, és még magasabbra törnének.

Szoros vereség Szegeden

Szoros vereség Szegeden

2022. júl. 03.

Korán vezetést szerzett, ám végül 2-1-es vereséget szenvedett szegedi edzőmeccsén a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Csodás ezüst a világbajnokságon!

Csodás ezüst a világbajnokságon!

2022. júl. 02.

Második helyen végzett a budapesti világbajnokságon a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott, miután a döntőben 9-7-re kikapott az amerikai csapattól.

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

2022. júl. 02.

A 22 éves Dézsi Bence is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását a 2022/2023-as szezonban.

Vb-döntős a junior válogatott!

Vb-döntős a junior válogatott!

2022. júl. 02.

Remek hajrával aratott nyolcgólos győzelmet a svédek ellen, így bejutott a világbajnokság döntőjébe a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott.