Dunaújváros Hetilap

Gyűjtőakció a "Legyen mindenkinek karácsonya!" jegyében

2019. december 18. (szerda) 9:23 - Öcaline

Újabb nemes közösségi kezdeményezés, ezúttal a vállalkozói szférából: az Elektromos Fűtés Kft. akciója során tartós élelmiszert, játékot és ruhaneműt gyűjt –egészen vasárnapig; az összefogás révén mélyszegénységben élő gyerekek karácsonyát teszik csillogóvá!

Nem először, és valószínűleg nem is utoljára rukkol ki karitatív kezdeményezéssel az Elektromos Fűtés Kft. – mint Simon Csaba cégtulajdonos, ügyvezető kérdésünkre elárulta, kollégáival közösen tartják fontosnak, hogy segítsenek:
– Bízunk az összefogás erejében, és kötelességünknek tartjuk, hogy segíthessünk szebbé tenni a karácsonyt azoknak, akiknek ez az áldott ünnep inkább keserűséggel, mint boldogsággal telik. Ha tehetünk, tegyünk is értük – idén úgy döntöttünk, hogy igyekszünk megtalálni a sok segítő szándékú embert, tulajdonképpen segítünk nekik, hogy eljuttathasák segítségüket a rászoruló családoknak. Az elmúlt hetekben felvettük a kapcsolatot több családdal és óvodával, ahol mélyszegénységben élő gyerekeknek tudunk karácsonyra egy kis élelmiszert, játékot esetleg meleg ruhát adni, ezzel is szebbé tenni az ünnepet!
Az adományokat a Béke városrészi Átrium üzletházban (Szabadság út 2/A.), az Elektromos Fűtés Kft. bázisán várják egészen december 22-én, vasárnap délutánig, naponta reggel 8 és délután 17 óra között. Az átadás-átvétel további részleteiről a cégvezető ad felvilágosítást minden érdeklődőnek a 70/379-9262-es számon!

Segítsünk együtt – hadd legyen mindenkinek karácsonya!

(Képünk természetesen illusztráció)

A rovat további hírei: Közélet

Átláthatóság, hiányzások: újra napirenden

Átláthatóság, hiányzások: újra napirenden

2020. január 24. (péntek)

Két, korábban a már megszavazott rendelet ügyében tartott tájékoztatót a napokban Szabó Zsolt koordinációs és városüzemeltetési ügyekért felelős alpolgármester. Mindkét téma szerepelt a csütörtöki közgyűlés napirendjén – de fontosságuk okán a tájékoztató anyagát is közöljük.

Közgyűlés: pengeváltás után fontos témák az évnyitón

Közgyűlés: pengeváltás után fontos témák az évnyitón

2020. január 24. (péntek)

Gyurcsányozással és városrombolással koronázott éles pengeváltással kezdődött, a Fidesz-frakció távozása után lassú hömpölygéssé szelídült a közgyűlés évnyitó ülése a Városházán csütörtökön délelőtt. Negyvennél több napirendről tárgyaltak a képviselők – fontos témákról is döntöttek.

Hankook: új elnök az európai központ élén

Hankook: új elnök az európai központ élén

2020. január 21. (kedd)

Új irányhoz új vezető: Lee Sang Hoon lett a a Hankook Tire Europe új operatív igazgatója és elnöke, áll a cégcsoporttól honlapunkhoz eljuttatott közleményben. Pályakép és stratégiai célok a hajtás után!

DS Híradó: érdekvédelem, jegyzőváltás, lábtoll-labda

DS Híradó: érdekvédelem, jegyzőváltás, lábtoll-labda

2020. január 21. (kedd)

Izgalmas közéleti témák sora, így a munka törvénykönyvével összefüggő politikusi álláspont vagy a napirenden lévő jegyzőváltás is szerepel a DS Híradó kínálatában. - de a városunkban rendezett lábtoll-labda viadalról is láthatnak riportot. Hangképes összegzés máris itt!

Közgyűlés: fajsúlyos tételek az évnyitón

Közgyűlés: fajsúlyos tételek az évnyitón

2020. január 21. (kedd)

Fajsúlyos témákról dönthetnek a képviselők a naptári év első ülésén a Városháza "C" szárnyában csütörtökön: a közgyűlés elé kerül egyebek mellett több intézmény beszámolója, de fontos szervezeti és törvényességi kérdésekről is határoznak majd.

Dunaújváros érdekei az első helyen

Dunaújváros érdekei az első helyen

2020. január 17. (péntek)

Közös fotó nélkül zárult Molnár Tibor, Fidesz-támogatta független képviselőjelölt és Pintér Tamás polgármester tárgyalása. Dunaújváros első embere a várost illető forrásokat kérte számon a képviselőjelöltön.

DS Híradó: a város dala és a város kenyere

DS Híradó: a város dala és a város kenyere

2020. január 17. (péntek)

Több más aktuális téma mellett a Dunaújvárosiak Dala és Dunaújváros Kenyere is friss tételként szerepel a DSTV Híradójának csütörtöki adásában. Helyi ízek, mutatom máris!