Megyei rangadó előtt

2019. december 22. (vasárnap) 8:03 - spigott

A Fehérvári Titánok elleni találkozóval folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Gólzáporos mérkőzésen aratott 9-3-as győzelmet pénteken a Hokiklub Budapest elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely idei tizenhatodik sikere után ötvenegy szerzett ponttal áll az Erste Liga negyedik helyén. Miroslav Ihnacak tanítványai ma újra idegenben, a Fehérvári Titánok otthonában korcsolyáznak jégre, s bár a két gárda idei három egymás elleni meccsét rendre simán nyerték jégkorongozóink, ezúttal nagyon kemény csatára számíthatnak a mieink az este fél hatkor kezdődő összecsapáson.

A tabella nyolcadik helyén álló Titánok csapata ugyanis nagyon összekapta magát a visszafogott bajnoki kezdést követően, sérültjei felépültek, kezd beérni Kiss Dávid edző munkája is, így az utóbbi időben több szép bravúrt is sikerült bemutatnia.

Kép: DO-archív

Ezek közül mindenképpen ki kell emelni a címvédő Fradi elleni két győzelmüket, ugyanis Székesfehérváron 5-0-ra nyertek, míg a legutóbbi fordulóban a fővárosban tréfálták meg a zöld-fehéreket, s abban biztosak lehetünk, hogy ma is mindent el fognak követni azért, hogy a szezonban először legyőzzék Acélbikáinkat.

Persze a mieink célja sem lehet más, mint a három pont megszerzése, s erre minden esélye meg is van Azariéknak, akik eddigi három mérkőzésükön huszonegy gólt szereztek megyei riválisuk ellen úgy, hogy cserébe mindössze négyet kapta. Az továbbra is nehezíti együttesünk helyzetét, hogy Hruby és Somogyi játékára ezúttal sem számíthat a szakvezetés, de a többiek elszántan, a siker reményében vágnak neki az összecsapásnak, melyen egy esetleges győzelemmel újabb nagy lépést tudnánk tenni a felsőház elérése felé.

A rovat további hírei: Sport

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

2020. február 20. (csütörtök)

Az Újpest gárdája lesz a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának ellenfele az Erste Liga negyeddöntőjében.

Elkészült az alsóház programja

Elkészült az alsóház programja

2020. február 20. (csütörtök)

Hazai pályán kezdi, s hazai pályán fejezi is be az alsóház küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától

2020. február 19. (szerda)

Igazolta a papírformát az MTK, mely kettős győzelemmel búcsúztatta a Dunaújváros PASE labdarúgóit a Magyar Kupa idei kiírásától.

Minden éremből jutott a birkózóknak

Minden éremből jutott a birkózóknak

2020. február 19. (szerda)

Jól szerepeltek a Fejér megyei iskolások a grundbirkózók Pécsett megrendezett országos diákolimpiai döntőjében.

Kupavisszavágó az MTK ellen

Kupavisszavágó az MTK ellen

2020. február 19. (szerda)

Háromgólos hátrányból vág neki az MTK elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágójának ma este hat órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Bravúros győzelem Csíkszeredán

Bravúros győzelem Csíkszeredán

2020. február 18. (kedd)

Taktikus játékkal, Dansereau mesterhármasával aratott 4-2-es sikert a Csíkszereda vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely remek győzelmének köszönhetően a második helyen zárta a felsőház küzdelmeit.

A szezon végén távozik György László az akadémiától!

A szezon végén távozik György László az akadémiától!

2020. február 18. (kedd)

György László és Imre Vilmos is távozik a szezon végén a DKKA csapatától, mely már megkezdte a tárgyalásokat a jövő évi kerettel és a leendő vezetőedző személyével kapcsolatban.