Újabb rangadó előtt az Acélbikák

2019. december 29. (vasárnap) 8:29 - spigott

A DEAC elleni debreceni mérkőzésen feledtethetik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Újpest elleni komoly zakót.

Finoman szólva sem úgy alakult a Dunaújvárosi Acélbikák legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a gárda drukkerei remélték, ugyanis jégkorongozóink felejthető játékkal szenvedtek 9-3-as vereséget hazai pályán az Újpest együttesétől. Miroslav Ihnacak tanítványai elsősorban védekezésben mondtak csődöt, látványosan magukra hagyták kapusaikat, így Hughsont három, míg a csereként beállt Pinczés Olivért hat alkalommal tudták mattolni a rendkívül motivált fővárosiak. A vereség egyben azt is jelentette, hogy Acélbikáink visszacsúsztak az Erste Liga tabellájának negyedik helyére, s bár felsőházi szereplésük egyelőre nincs veszélyben, azért van mit jóvátennie a csapat tagjainak.

Kép: DO-archív

Erre hamar lesz is lehetősége a dunaújvárosi hokisoknak, mivel ma este fél héttől már újabb találkozó vár a csapatra, mely ezúttal Debrecenben korcsolyázik jégre, méghozzá egy rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzésen. A DEAC együttese jelenleg két ponttal kevesebbet gyűjtött Acélbikáinknál, így az ötödik helyről várja a ma esti találkozót, s a házigazdák nem titkolt célja az, hogy a meccs után átvegyék a mieinktől a tabella negyedik helyét. A két gárda eddig három alkalommal találkozott egymással az idei szezonban, s ugyan Dunaújvárosban rendre a mieink nyertek, Debrecenben Izackyék örülhettek a győzelemnek.

Fel van tehát adva a lecke együttesünknek, mely továbbra sem számíthat Somogyi Balázs játékára, s az Újpest ellen kisebb bokasérülést szenvedő Hughson szereplése is erősen kérdéses, az viszont biztos, hogy a remélt pontszerzéshez elsősorban a csapat védekezését kell rendbe szednie az Acélbikák szakvezetésének.

A rovat további hírei: Sport

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

2020. február 20. (csütörtök)

Az Újpest gárdája lesz a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának ellenfele az Erste Liga negyeddöntőjében.

Elkészült az alsóház programja

Elkészült az alsóház programja

2020. február 20. (csütörtök)

Hazai pályán kezdi, s hazai pályán fejezi is be az alsóház küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától

2020. február 19. (szerda)

Igazolta a papírformát az MTK, mely kettős győzelemmel búcsúztatta a Dunaújváros PASE labdarúgóit a Magyar Kupa idei kiírásától.

Minden éremből jutott a birkózóknak

Minden éremből jutott a birkózóknak

2020. február 19. (szerda)

Jól szerepeltek a Fejér megyei iskolások a grundbirkózók Pécsett megrendezett országos diákolimpiai döntőjében.

Kupavisszavágó az MTK ellen

Kupavisszavágó az MTK ellen

2020. február 19. (szerda)

Háromgólos hátrányból vág neki az MTK elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágójának ma este hat órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Bravúros győzelem Csíkszeredán

Bravúros győzelem Csíkszeredán

2020. február 18. (kedd)

Taktikus játékkal, Dansereau mesterhármasával aratott 4-2-es sikert a Csíkszereda vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely remek győzelmének köszönhetően a második helyen zárta a felsőház küzdelmeit.

A szezon végén távozik György László az akadémiától!

A szezon végén távozik György László az akadémiától!

2020. február 18. (kedd)

György László és Imre Vilmos is távozik a szezon végén a DKKA csapatától, mely már megkezdte a tárgyalásokat a jövő évi kerettel és a leendő vezetőedző személyével kapcsolatban.