Véget ért az Ovi Foci Kupa

2019. december 4. (szerda) 13:25 - doszerk

Az Ovi Foci Kupa utolsó fordulóját rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A kupasorozat legeredményesebb csapata egy garnitúra focimezt kapott ajándékba.

A 2019-es évad zárórendezvényét szervezte a DLSZ közösen a helyi óvodákkal a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az ovifoci kupasorozat idén is nagy népszerűségnek örvendett, és a rossz idő ellenére is minden csapat részt vett a megméretésen. A gyermekek számára nagyon fontos, hogy sok sikerélményük legyen az ilyen jellegű programok által, ezért is döntöttek úgy a szervezők, hogy az első három helyezés után nincs megkülönböztetés, egységesen mindenki negyedikként végez.

Kép: DO-archív

A legkisebbek kupáján évről évre mindenki nagyon lelkiismeretesen, felnőtteket megszégyenítve lép pályára. Gyenes Józsefné a Dunaújvárosi Óvoda intézményigazgatója elmondta, nagyon szeretik ezeket a programokat, és mindig örömmel tölti el a pedagógusokat, szervezőket is, hogy ilyen vidámnak és felszabadultnak láthatják a gyermekeket, s emellett persze nevelői szándék is van bennük, hiszen a focival a csapatmunkát, és a hosszabb ideig tartó koncentrációt is tanítják a gyermekeknek. A végső sikernek az Aranyalma Óvoda örülhetett, míg képzeletbeli dobogó második fokára a Napsugár és a Kincskereső tagóvoda ifjú tehetségei állhattak.

(Nemes Orsolya)

A rovat további hírei: Sport

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.