A címvédő ellen folytatják a Bikák

2020. február 12. (szerda) 9:01 - spigott

Utolsó hazai mérkőzését játssza az Erste Liga középszakaszában ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A válogatott olimpiai selejtezője miatt pár napig szünetelt az Erste Liga küzdelemsorozata, ám ma már újabb feladat vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára, mely este hat órától hazai környezetben folytatja a felsőházi csatározásokat. Együttesünk nagyon szépen zárta legutóbbi két mérkőzését, hiszen előbb a Csíkszereda, majd a Brassó gárdáját sikerült legyőznie rendes játékidőben, ám most minden eddiginél nehezebb feladat vár majd a Bikákra, akik a címvédő Ferencvárost látják vendégül a felsőház ötödik fordulójában.

A fővárosi zöld-fehérek a második helyen fejezték be az Erste Liga alapszakaszát, ám a középszakaszban eddigi összes meccsüket megnyerték, így éppen a mieinket megelőzve állnak jelenleg az első helyen. A közelmúlt mérkőzései azonban már bebizonyították, hogy odaadó, hatékony játékkal bárkivel felveszik a versenyt jégkorongozóink, akik az idei szezonban négy alkalommal találkoztak mai vetélytársukkal, s egy győzelem mellett két hosszabbításos, valamint egy rendes játékidő vereséggel zárták ezeket a mérkőzéseket.

Képek: DO-archív

Az esti összecsapás mindkét gárda számára komoly jelentőséggel bír, hiszen egy dunaújvárosi győzelem azt jelentené, hogy a mieink pontszámban beérnék a zöld-fehéreket, míg a Fradi sikere esetén a zöld-fehérek még közelebb kerülnének a felsőház megnyeréséhez. A Bikák legutóbbi három mérkőzéséről betegség miatt hiányzó Azari Zsolt már pályára léphet, ugyanakkor Tom Zanoski játéka továbbra is erősen kérdéses, ám az biztos, hogy a mieink elszántan, az újabb szép siker reményében várják újabb találkozójukat.

A rovat további hírei: Sport

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

2020. július 01. (szerda)

Ismét Dunaújvárosban folytatja pályafutását a 106-szoros válogatott, a DKKA csapatával 2016-ban EHF Kupa-győztes Bulath Anita.

Meglepetéssel kezdődött a hét

Meglepetéssel kezdődött a hét

2020. július 01. (szerda)

Hiába a több osztálynyi különbség, a negyedosztályú FC Green-Go alaposan meglepte a Campus osztályú PW-Shield gárdáját a Dunaújváros Kupa hétfő esti mérkőzésén.

Javuló forma, javuló eredmények

Javuló forma, javuló eredmények

2020. július 01. (szerda)

A Dunaferr SE kenusai közül Kiss Balázs szerepelt a legjobban a kedden megrendezett szolnoki edzésversenyen.

Készülnek az új szezonra

Készülnek az új szezonra

2020. június 30. (kedd)

Megkezdte felkészülését a 2020/2021-es szezon harmadosztályú bajnoki küzdelemsorozatára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Világbajnokság helyett világkupa lehet Szegeden

Világbajnokság helyett világkupa lehet Szegeden

2020. június 30. (kedd)

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) vezetőtestülete megváltoztatta a júliusról szeptemberre halasztott szegedi gyorsasági világbajnokság státuszát, és a vb helyett - amelyen eredetileg az olimpiai programban nem szereplő számokban versenyeztek volna a sportolók - világkupa megszervezésére kérte fel a magyar szövetséget (MKKSZ), ötkarikás számokkal.

"Így kerek az egész!"

"Így kerek az egész!"

2020. június 30. (kedd)

Idén is rengetegen kíváncsiak a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának nyári táborára.

Nemzetek Ligája - Elkészült az új program

Nemzetek Ligája - Elkészült az új program

2020. június 29. (hétfő)

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kihirdette a Nemzetek Ligája módosított programját, amelyben a magyar válogatott négy mérkőzésének dátuma is módosult.