A címvédő ellen folytatják a Bikák

2020. február 12. (szerda) 9:01 - spigott

Utolsó hazai mérkőzését játssza az Erste Liga középszakaszában ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A válogatott olimpiai selejtezője miatt pár napig szünetelt az Erste Liga küzdelemsorozata, ám ma már újabb feladat vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára, mely este hat órától hazai környezetben folytatja a felsőházi csatározásokat. Együttesünk nagyon szépen zárta legutóbbi két mérkőzését, hiszen előbb a Csíkszereda, majd a Brassó gárdáját sikerült legyőznie rendes játékidőben, ám most minden eddiginél nehezebb feladat vár majd a Bikákra, akik a címvédő Ferencvárost látják vendégül a felsőház ötödik fordulójában.

A fővárosi zöld-fehérek a második helyen fejezték be az Erste Liga alapszakaszát, ám a középszakaszban eddigi összes meccsüket megnyerték, így éppen a mieinket megelőzve állnak jelenleg az első helyen. A közelmúlt mérkőzései azonban már bebizonyították, hogy odaadó, hatékony játékkal bárkivel felveszik a versenyt jégkorongozóink, akik az idei szezonban négy alkalommal találkoztak mai vetélytársukkal, s egy győzelem mellett két hosszabbításos, valamint egy rendes játékidő vereséggel zárták ezeket a mérkőzéseket.

Képek: DO-archív

Az esti összecsapás mindkét gárda számára komoly jelentőséggel bír, hiszen egy dunaújvárosi győzelem azt jelentené, hogy a mieink pontszámban beérnék a zöld-fehéreket, míg a Fradi sikere esetén a zöld-fehérek még közelebb kerülnének a felsőház megnyeréséhez. A Bikák legutóbbi három mérkőzéséről betegség miatt hiányzó Azari Zsolt már pályára léphet, ugyanakkor Tom Zanoski játéka továbbra is erősen kérdéses, ám az biztos, hogy a mieink elszántan, az újabb szép siker reményében várják újabb találkozójukat.

A rovat további hírei: Sport

Sikeres évadnyitó a Gárdonyiban

Sikeres évadnyitó a Gárdonyiban

2020. február 20. (csütörtök)

Több érmes helyezésnek is örülhettek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók az évad első országos versenyén.

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

Az Újpest ellen negyeddöntőznek az Acélbikák

2020. február 20. (csütörtök)

Az Újpest gárdája lesz a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának ellenfele az Erste Liga negyeddöntőjében.

Elkészült az alsóház programja

Elkészült az alsóház programja

2020. február 20. (csütörtök)

Hazai pályán kezdi, s hazai pályán fejezi is be az alsóház küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától

2020. február 19. (szerda)

Igazolta a papírformát az MTK, mely kettős győzelemmel búcsúztatta a Dunaújváros PASE labdarúgóit a Magyar Kupa idei kiírásától.

Minden éremből jutott a birkózóknak

Minden éremből jutott a birkózóknak

2020. február 19. (szerda)

Jól szerepeltek a Fejér megyei iskolások a grundbirkózók Pécsett megrendezett országos diákolimpiai döntőjében.

Kupavisszavágó az MTK ellen

Kupavisszavágó az MTK ellen

2020. február 19. (szerda)

Háromgólos hátrányból vág neki az MTK elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágójának ma este hat órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Bravúros győzelem Csíkszeredán

Bravúros győzelem Csíkszeredán

2020. február 18. (kedd)

Taktikus játékkal, Dansereau mesterhármasával aratott 4-2-es sikert a Csíkszereda vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely remek győzelmének köszönhetően a második helyen zárta a felsőház küzdelmeit.