Kilenc továbbjutó a diákolimpián

2020. február 10. (hétfő) 14:04 - spigott

Remekül szerepeltek a dunaújvárosi versenyzők a tollaslabdázók megyei diákolimpiai fináléjában.

Két versenyen is szerepeltek a közelmúltban a Danubius KSE tollaslabdázói, akik közül Hajnal Bálint az Érden megrendezett III. korcsoportos Pest megyei diákolimpiai döntőben az előkelő tizedik helyet szerezte meg a rendkívül erős mezőnyben. Nemcsak az érdi viadalon léptek azonban pályára az egyesület versenyzői, hanem Seregélyesen is, ahol Fejér megyei döntőben kellett bizonyítania a népes, tizenhat fős dunaújvárosi "csapatnak".

Kiss Angéla a dobogó tetején! (Kép forrása: Danubius KSE)

Mint arról Jakab János, a Danubius KSE vezetőedzője honlapunknak beszámolt, megyei bajnoki címet szerzett Kiss Angéla, Borbély Hanna, valamint Nagy Bence is, míg Hosszú Alisa Éva és Friedl Ádám a második helyen fejezte be a viadalt. A dobogó harmadik fokán ünnepelhetett Jakab Juliána, Csontos Renáta, Friedl Natalie és Nagy György is, így ők képviselhetik az egyesületet és Dunaújvárost február 29-én a Területi Tollaslabda Diákolimpia Döntőn, ahol nagy csaták várhatóak az országos döntőbe jutásért. A dunaújvárosi versenyzők közül Nagy Györgynek nem lesz területi ellenfele, így ő már kijutott az országos döntőbe.

A rovat további hírei: Sport

Véghajrá előtt az Acélbikák

Véghajrá előtt az Acélbikák

2020. február 16. (vasárnap)

A harmadik helyezett Brassó otthonában szerepelnek hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

2020. február 16. (vasárnap)

Szép eredményeknek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett országos versenyen.

Csúnya pofon a fővárosban

Csúnya pofon a fővárosban

2020. február 15. (szombat)

Hiába vezetett korán, rengeteget hibázva szenvedett súlyos vereséget a Ferencváros otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rangadó az első helyért

Rangadó az első helyért

2020. február 15. (szombat)

A Dunaújvárosban aratott 5-4-es győzelem után ezúttal a fővárosban tréfálná meg a címvédő Ferencvárost a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Végül biztos Fradi-siker

Végül biztos Fradi-siker

2020. február 14. (péntek)

Harminc percig remekül tartotta magát az FTC elleni bajnoki találkozón a DKKA csapata, ám a fordulás után pontosabb fővárosiak végül 30-24-es sikert arattak Szekszárdon.

Országos verseny a sportcsarnokban

Országos verseny a sportcsarnokban

2020. február 14. (péntek)

Az ország tizenhét egyesületének tollaslabdázói mérik össze egymással erejüket szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnokban sorra kerülő ranglista versenyen.

A maximum kell mindenkitől

A maximum kell mindenkitől

2020. február 13. (csütörtök)

A bajnoki címért versenyben lévő Ferencváros ellen lép pályára pénteken este Szekszárdon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.