Rangadó az első helyért

2020. február 15. (szombat) 9:38 - spigott

A Dunaújvárosban aratott 5-4-es győzelem után ezúttal a fővárosban tréfálná meg a címvédő Ferencvárost a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Óriási csatában, öt dunaújvárosi gólt hozó első harmad után arattak 5-4-es sikert az Erste Liga felsőházának előző fordulójában Acélbikáink a címvédő Ferencváros ellen, s az újabb három szerzett pontnak köszönhetően át is vették a vezetést a középszakasz tabelláján. Sokáig azonban nem örülhettek a remek győzelemnek játékosaink, mert a csütörtöki szünnapot követően már meg is kezdték felkészülésüket az előttük álló újabb feladatra, mely még a legutóbbinál is lényegesen nehezebbnek ígérkezik. Somogyi Balázsék ugyanis szombaton délután négy órától ismét a Fradi gárdájával mérik össze erejüket, ám ezúttal a fővárosba látogatnak a Bikák, ahol egy várhatóan rendkívül elszánt zöld-fehér gárda vár rájuk. A címvédőnek ugyanis nem titkolt szándéka, hogy megnyerje a középszakaszt, s elsőként választhasson ellenfelet a rájátszásra, s ehhez mindenképpen győznie kell a mieink ellen.

Képek: DO-archív

A felsőházi küzdelmekből még három forduló van hátra, s ugyan a DAB sorsolása finoman szólva sem könnyű, mert a Fradi után Brassóban és Csíkszeredán lesz jelenése csapatunknak, ha már eljutottak idáig David Leger tanítványai, szeretnének meg is ragadni az élen, amihez újabb bravúrra lesz szükségük. Az biztos, hogy a házigazdák nagyon komolyan igyekeznek majd rohamozni a Hughson kapus ketrecét, vagyis muszáj lesz odafigyelni a fegyelmezett védekezésre, míg a Fradi harmadában elengedhetetlen lesz az adódó helyzetek hatékony kihasználása ahhoz, hogy ponttal, pontokkal zárják jégkorongozóink a mai összecsapást.

A rovat további hírei: Sport

Szépen zárná az alapszakaszt a Dunaferr

Szépen zárná az alapszakaszt a Dunaferr

2020. február 17. (hétfő)

Az utolsó előtti Rubeola FC ellen mérkőzéssel fejezi be az alapszakasz küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a sportcsarnokban ma este.

Véghajrá előtt az Acélbikák

Véghajrá előtt az Acélbikák

2020. február 16. (vasárnap)

A harmadik helyezett Brassó otthonában szerepelnek hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

2020. február 16. (vasárnap)

Szép eredményeknek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett országos versenyen.

Csúnya pofon a fővárosban

Csúnya pofon a fővárosban

2020. február 15. (szombat)

Hiába vezetett korán, rengeteget hibázva szenvedett súlyos vereséget a Ferencváros otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Végül biztos Fradi-siker

Végül biztos Fradi-siker

2020. február 14. (péntek)

Harminc percig remekül tartotta magát az FTC elleni bajnoki találkozón a DKKA csapata, ám a fordulás után pontosabb fővárosiak végül 30-24-es sikert arattak Szekszárdon.

Országos verseny a sportcsarnokban

Országos verseny a sportcsarnokban

2020. február 14. (péntek)

Az ország tizenhét egyesületének tollaslabdázói mérik össze egymással erejüket szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnokban sorra kerülő ranglista versenyen.

A maximum kell mindenkitől

A maximum kell mindenkitől

2020. február 13. (csütörtök)

A bajnoki címért versenyben lévő Ferencváros ellen lép pályára pénteken este Szekszárdon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.