Sikeres évadnyitó a Gárdonyiban

spigott - 2020. február 20. 16:49

Több érmes helyezésnek is örülhettek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók az évad első országos versenyén.

Az idei már a harmadik alkalom volt, hogy a Magyar Lábtoll-labda Szövetség a Gárdonyiba hívta versenyzőit, köszönhetően annak, hogy Dunaújvárosban és vonzáskörzetében egy többen érdeklődnek a sportág iránt. Ezt igazolták a nevezések is, hiszen a február 15-i viadalra tizennégy egyesület több mint száz versenyzője nevezett.

Ugyan a gárdonyis diákok többsége most váltott korcsoportot, így is szép eredményeket értek el a hazai versenyzők, akik közül a gyermek korcsoport csapatversenyében ezüstéremnek örülhetett Irowa Noel, Sziver Patrik Péter, Szücs Tamás és Zudor Milán Csaba, míg a Kádár Barna, Sebők Martin, Zecher Józsué Benjamin (Széchenyi Zsigmond Általános Iskola Baracs) összeállítású csapat a harmadik helyen fejezte be a viadalt. Az újonc fiúk (Kókány Balázs, Nagy György, Vicsotka Martin Vince) a gyermek korosztályban léptek pályára, s végül az ötödik helyen végeztek. Egyéniben Irowa Noel állhatott a dobogó harmadik fokára, s emellett még két gárdonyis diáknak sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé: Sziver Patrik Péter az ötödik, míg Kádár Barna a hetedik pozícióban végzett a nap végén.

Miklán Klaudia felvételei!

A gyermek leány csapatok között a dobogó második fokára állhatott a Kondor Anett, Gál Vivien Anna, Szőke Emma Krisztina összeállítású együttes, míg egyéniben Kondor Anettnek sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé is. A serdülő csapatversenyben negyedik helyen végzett a Csatári Ábel István, Kattári Dávid, Kovács Krisztián, Lednecki Patrik Balázs négyes, s egyéniben Kattári Dávid is bejutott a legjobb nyolc közé, míg a lányok versengésében a Csenki Sára, Kattári Dóra, Zecher Zoé Mirjam összeállítású gárdonyis formáció a szintén előkelő ötödik helyet szerezte meg az évad első versenyén.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.