Nem feledkeztek meg az állatokról sem

spigott - 2020. április 11. 8:04

Több zsák élelmiszerrel és tápszerrel segítette a solti Ágica Sérült Állatmenedéke Alapítványt a Carissa SE és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

A Carissa Sportegyesület, illetve a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség egy olyan területen igyekezett segítséget nyújtani, ahova az ismert problémák miatt sajnos jóval kevesebb figyelem jut. Ezúttal az állatmenhelyek segélykiáltását hallotta meg Dunaújváros két segítőkész civil szervezete, s igyekezett jó példát mutatva, tevőlegesen fellépni. Amúgy sem ez volt az első alkalom az ilyen irányú segítségnyújtás, ugyanis Ágica sérült állatainak menedékhelyét már több alkalommal látták el élelemmel, eszközökkel, valamint anyagi támogatással. A Carissa SE és a DLSZ munkatársai (Tóth Imre, Petrás Gábor, Dudar Katalin, Szűcs Vivien) több zsák élelmiszert, több doboz konzerv tápszert vásároltak, melyeket le is szállították Soltra.

Képek forrása: Carissa SE/DLSZ

"Azt tapasztaljuk, hogy a segítség mindig nagyon jól jön" – árulta el érdeklődésünkre Tóth Imre, a Carissa SE elnöke, a DLSZ elnökségi tagja. "Most pedig különösen fontos lenne, hogy a menhelyre kényszerült állatokról ne feledkezzünk meg, hiszen amúgy is perifériára vannak szorulva és fokozottan szükségük van ránk" – fogalmazott a sportvezető. Petrás Gábor DLSZ főtitkár, a Carissa SE titkára pedig jelezte, hogy továbbra is igyekeznek akciókat szervezni ott, ahol szükségét érzik és számítanak a segítségükre.

A rovat további hírei: Sport

Újabb bajnoki érem Debrecenben

Újabb bajnoki érem Debrecenben

2021. júl. 30.

Az 1500-on elért első hely után 400 gyorson is dobogóra állhatott Kovács-Seres Hunor a debreceni Országos Serdülő Bajnokságon.

Nyögvenyelős győzelem a házigazda ellen

Nyögvenyelős győzelem a házigazda ellen

2021. júl. 30.

Szűk három negyeden keresztül szenvedett, de végül magabiztos, 17-13-as sikert aratott japán ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a tokiói olimpián.

Pozitív gondolatok a döntő után

Pozitív gondolatok a döntő után

2021. júl. 30.

Összességében elégedett olimpiai szereplésével a DKSE tornásza, Kovács Zsófia, aki a 14. helyen zárta a tornászok egyéni összetett fináléját Tokióban.

Kovács Zsófia 14. az olimpián

Kovács Zsófia 14. az olimpián

2021. júl. 29.

Nem tudott javítani selejtezős eredményén, így a 14. helyen fejezte be a tokiói olimpia egyéni összetett fináléját a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza, Kovács Zsófia.

Az oroszoktól is kikapott a női kézilabda-válogatott

Az oroszoktól is kikapott a női kézilabda-válogatott

2021. júl. 29.

A magyar női kézilabda-válogatott 38-31-es vereséget szenvedett a címvédő oroszoktól a tokiói olimpián csütörtökön, ezzel nehéz helyzetbe került a csoportból való továbbjutás szempontjából.

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

2021. júl. 29.

Mindössze két nappal azután, hogy hazatért Párizsból, már serdülő bajnoki címnek örülhetett a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

2021. júl. 29.

A kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia ma lép a szerekhez a tokiói olimpia egyéni összetett döntőjében, és több jól sikerült edzést tudhat a háta mögött a vasárnapi selejtező óta. A DKSE sportolója a 11. helyen került be az ötkarikás játékok 24 fős egyéni összetett döntőjébe, 54.732 ponttal. Drukkolunk, Zsófi!