Nem feledkeztek meg az állatokról sem

2020. április 11. (szombat) 8:04 - spigott

Több zsák élelmiszerrel és tápszerrel segítette a solti Ágica Sérült Állatmenedéke Alapítványt a Carissa SE és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

A Carissa Sportegyesület, illetve a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség egy olyan területen igyekezett segítséget nyújtani, ahova az ismert problémák miatt sajnos jóval kevesebb figyelem jut. Ezúttal az állatmenhelyek segélykiáltását hallotta meg Dunaújváros két segítőkész civil szervezete, s igyekezett jó példát mutatva, tevőlegesen fellépni. Amúgy sem ez volt az első alkalom az ilyen irányú segítségnyújtás, ugyanis Ágica sérült állatainak menedékhelyét már több alkalommal látták el élelemmel, eszközökkel, valamint anyagi támogatással. A Carissa SE és a DLSZ munkatársai (Tóth Imre, Petrás Gábor, Dudar Katalin, Szűcs Vivien) több zsák élelmiszert, több doboz konzerv tápszert vásároltak, melyeket le is szállították Soltra.

Képek forrása: Carissa SE/DLSZ

"Azt tapasztaljuk, hogy a segítség mindig nagyon jól jön" – árulta el érdeklődésünkre Tóth Imre, a Carissa SE elnöke, a DLSZ elnökségi tagja. "Most pedig különösen fontos lenne, hogy a menhelyre kényszerült állatokról ne feledkezzünk meg, hiszen amúgy is perifériára vannak szorulva és fokozottan szükségük van ránk" – fogalmazott a sportvezető. Petrás Gábor DLSZ főtitkár, a Carissa SE titkára pedig jelezte, hogy továbbra is igyekeznek akciókat szervezni ott, ahol szükségét érzik és számítanak a segítségükre.

A rovat további hírei: Sport

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2020. július 04. (szombat)

A Tízpróbások és az SZP-Asztalos együttesei jutottak be a Dunaújváros Kupa fináléjába.

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

2020. július 04. (szombat)

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

Nem hibáztak az esélyesek

Nem hibáztak az esélyesek

2020. július 03. (péntek)

A Multisteel Hungary nagyon sima, míg a Ködi Generál szoros meccset nyert meg a Dunaújváros Kupa rájátszásának csütörtöki fordulójában.

Magyarország Eb-selejtezőt rendezhet

Magyarország Eb-selejtezőt rendezhet

2020. július 03. (péntek)

A Magyar Röplabda Szövetség a férfiaknál és a nőknél is házigazdája lesz az Európa-bajnoki selejtezők egyik csoportkörének.

Véghajrához közeledve

Véghajrához közeledve

2020. július 02. (csütörtök)

Nem tudott nyerni negyedosztályú vetélytársa ellen a Gyalog Galopp gárdája a Dunaújváros Kupa szerda esti fordulójában.

Megvan a Bikák negyedik légiósa

Megvan a Bikák negyedik légiósa

2020. július 02. (csütörtök)

A svéd Kristoffer Pihlqvist a Hokiklub Budapest csapatától érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

Bulath Anita visszatért a Kohászhoz!

2020. július 01. (szerda)

Ismét Dunaújvárosban folytatja pályafutását a 106-szoros válogatott, a DKKA csapatával 2016-ban EHF Kupa-győztes Bulath Anita.