Dunaújváros Hetilap

DVCSH: digitális átállás a csekkbefizetés terén

Öcaline - 2020. június 16. 11:46

Gyors, kényelmes, digitális, környezetbarát – a papír alapú számla helyett már az elektronikus számlát is választhatják a DVCSH ügyfelei. Átállást szorgalmaz a szolgáltató, tételes közlemény a hajtás után.

A szolgáltató tájékoztatása alapján az elektronikus számlát igénylő fogyasztóiknak júniustól  megteremtik az online befizetés, készpénzátutalási megbízással fizető ügyfeleknek a QR kód használatával történő számlafizetés lehetőségét, adta hírül a város hivatalos oldala.
A fogyasztók írásbeli kérésre a tárgyhavi számlákat PDF formátumban kézbesítik a megadott e-mail címre. A számlaigényt az alábbi címen lehet jelezni!

DVCSH e-számla igénylés (katt) >>

Az elektronikus számlák kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek közül választhatnak az ügyfelek!

Csoportos beszedési megbízás

A szolgáltatási számlák értékét minden hónapban a folyószámláról vonják le, a megbízást a netbankon keresztül csak egyszer kell megadni, mely a banki visszaigazolást követő hónaptól visszavonásig érvényes.
Új megbízáshoz az alábbi azonosítók szükségesek:
Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. GIRO azonosítója: A11456498T207
Felhasználási hely azonosítója: 9 jegyű azonosító (a számlák első oldalán található)

Online befizetés

Gyors, biztonságos, költségmentes fizetés mód. Az elektronikus számla megküldésekor az e-mailben megjelölt linkre kattintva indítható, a befizetést követően a szolgáltatónál vezetett vevői folyószámláján azonnal könyvelik.

Egyedi utalás

A számlabefizetéseket havonta egyedileg indíthatja folyószámlájáról az ügyfél a netbankon keresztül. Kérik, az utalása közleményében tüntessék fel az alábbi azonosítókat: vevőazonosító/számla sorszáma. Kérjük a pontos beazonosíthatóság érdekében kizárólag a számokat írja a közlemény rovatba! A vevőazonosító a számla 3. oldal bal felső sarkában, a számla sorszáma: a számla első oldalának jobb felső sarkában található.

Papír alapú számla kiegyenlítése

Azon fogyasztóknak, akik továbbra is ragaszkodnak a papír alapú számlákhoz, a befizetés megkönnyítése érdekében a QR kód használatával biztonságos és kényelmes megoldást biztosítunk: mobileszközről bankkártyájával fizetheti QR kóddal ellátott papír alapú csekkjeit. 

A szolgáltató javaslata, hogy aki teheti, kerülje el a postai sorban állást, vagy a felesleges banki költségeket – a számlák határidőben történő rendezéséhez válassza a környezetkímélő, gyors  elektronikus számlát, fizessen online, vagy a QR kód segítségével.

(Forrás és illusztráció: dunaujvaros.hu)
 

A rovat további hírei: Közélet

Átadták a várva várt ADU parkolókat

Átadták a várva várt ADU parkolókat

2022. jún. 24.

Többhetes előkészületeket és munkálatokat követően a városlakók már birtokba is vehetik a volt ADU iskola mögötti területen kialakított parkolókat. Az elkészült beruházás jelentőségéről Pintér Tamás polgármester, Barta Endre a körzet képviselője és Novák Istvánné Katica önkormányzati képviselőjelölt számolt be. 

Igazi fesztiválhangulattal várta a plazmaadókat a Duna Plazma

Igazi fesztiválhangulattal várta a plazmaadókat a Duna Plazma

2022. jún. 24.

Ahogy azt a plazmaadók megszokhatták, újabb vidám hangulatú extra nappal készültek az egészségügyi centrum dolgozói a zene világnapja alkalmából kedden – a nap fő témája ezúttal a fesztivál és a hozzá tartozó partihangulat volt. (X)

Az igényektől a teljesítésig – tervezhető fejlesztések a 6-os körzetben

Az igényektől a teljesítésig – tervezhető fejlesztések a 6-os körzetben

2022. jún. 23.

Hamarosan élesedik az az online felület, amely egyszerre gyűjti össze a lakosság fejlesztési igényeit, valamint folyamatosan tájékoztatást nyújt a megvalósult tervekről. Kísérleti jelleggel a 6-os választókörzetre fókuszálnak, de ha beválik, az egész városra kiterjeszthetik a rendszert.

KÖSZ, Hankook! – önkénteseket várnak az arborétumba

KÖSZ, Hankook! – önkénteseket várnak az arborétumba

2022. jún. 23.

Kétmillió forintos támogatást kapott a Baracsi úti zöld sziget – a felújítási munkákhoz önkénteseket várnak. KÖSZ, Hankook! – először most, majd jövő szombaton.

Elkészültek az új parkolóhelyek a Batsányi János utcában

Elkészültek az új parkolóhelyek a Batsányi János utcában

2022. jún. 21.

Ismét a település életének egyik legfontosabb problémájára talált megoldást a városvezetés. A Batsányi János utcában nagyjából 15 új parkolót alakítottak ki. 

Városunk is ünnepelt a világnapon

Városunk is ünnepelt a világnapon

2022. jún. 21.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére 2004 óta ünnepeljük a véradók világnapját. Összeállításunk a helyi véradókra koncentrál.

Már ma este parkolhatnak az autósok a volt ADU iskolánál

Már ma este parkolhatnak az autósok a volt ADU iskolánál

2022. jún. 20.

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy birtokba veheti a nagyközönség a parkolási gondokat enyhítő bázist. Címszavas örömhír.